Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

ΜΟΛΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ...


     ...Μόλις αυτή τη στιγμή τούτου του ζεστού καλοκαιρινού απογεύματος, οι αποχαυνωμένοι ανθέλληνες χαφιεδοπαράγοντες της  Κατεχάκη συνειδητοποίησαν ότι το έδαφος κατέρρευσε κάτω από τα βρωμοπόδαρά τους!

      Ο εθνοπροδοτικός μηχανισμός που κρατά αιχμάλωτη τη σημερινή Ελλάδα κινεί απελπισμένα "νήματα" για να κρατηθεί ενεργός μέσα στη θύελλα που πλησιάζει, ή μάλλον, που κατέφθασε με τη πιο καθαρτήρια σημασία...!

     Οι γραικύλοι κυλιούνται στις παραλίες, τα κόμματα και το ανθελληνικό δημοκρατικό κράτος παραμένουν αμήχανα στο βόθρο τους, οι Έλληνες είμαστε πλήρως ενημερωμένοι και σε πλήρη ετοιμότητα!


__________________


α.YΓ. 12/7/2012 : Κατά έναν περίεργο τρόπο, η παρούσα ανάρτηση σε χρόνο μικρότερο του εικοσιτετραώρου ανεγνώσθη από έναν απρόσμενα μεγάλο αριθμό επισκεπτών, ερχόμενη πρώτη σε αναγνωσιμότητα με συντριπτική στατιστική διαφορά! Τούτο σημαίνει ότι το παρόν Ιστολόγιό μας και σοβαρό λόγο υπάρξεως έχει και την αποστολή του εκτελεί άριστα!


β.YΓ. 12/7/2012 : Κάποιοι μόλις "ξύπνησαν" από το λήθαργο! Κάποιοι το ανεκάλυψαν μόλις σήμερα. Eμείς αναφερθήκαμε στην επιχειρούμενη προδοσία από τη πρώτη στιγμή (βλ. παραπάνω δημοσίευμα). Η θέση του επικεφαλής μιας τέτοιας Υπηρεσίας εθνικής κρισιμότητος δεν είναι υπόθεση βολέματος "ημετέρων" αλλά επανδρώσεως με Άνδρα και δη Πατριώτη, άλλως η Εθνική Ασφάλεια καταρρέει με ό,τι κι αν αυτό σημαίνει! Αυτά για όσους δεν εννόησαν το παραπάνω, χθεσινό, δημοσίευμά μας!       
 




4 σχόλια:

  1. Aνατριχιαστικό αν κατάλαβα αυτό που εννοείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ καλά κατάλαβες Βασίλειε!

    Τα μοιραία υπαλληλάκια της CIA οι Κοραντήδες, Φραγκούληδες Φραγκοφονιάδες, και Γράψες με δάφνες για φακές ...ξεγραμμένοι πια απ΄τους προστάτες τους, νοιώθουν να φυσάει σαρωτικά ο επερχόμενος άνεμος στο τσαντίρι τους... Βέβαια, ο άνεμος δε θα παρασύρει απλώς το δικό τους τσαντίρι αλλά πολύ περισσότερα και σημαντικά, αλλά η κάθαρση των εθνοπροδοτών θα κοστίσει ισόποσα με την εγκαθίδρυση του μεταπολιτευτικού ανθελληνικού κράτους τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το τσέκαρα και με το κοινό μας "φίλο" και ισχύει. Τελειώσανε λέμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η αυθεντία του "φίλου" περιττή όταν τα νέα σκάνε στα ξέφραγα γραφεία τους και τα "κομμάτια" τους "εκσφενδονίζονται" τριγύρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.