Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ" ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ!


     Δωσίλογοι "αντιρατσιστές", αποθρασυμένοι από το ανθελληνικό κράτος που εκτρέφει Τσοχατζοπουλαίους και Κούβελους, αποκλείει σταλινικά Έλληνες, στερώντας στην ίδια την Ελλάδα τη δυνατότητα να κατακτήσει ένα σίγουρο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.


     Με αφορμή μία "απαρέσκουσα τοις δωσιλόγοις" δήλωση της Πρωταθήτριάς μας Βούλας Παπαχρήστου τα γνωστά λαμόγια του ιθαγενούς "αντιρατσισμού", με μπροστάρηδες εξωνημένους λαθροκουβαλητάδες βαλιτζών με εκατομμύρια δολλάρια, απεφάσισαν ότι η Βούλα Παπαχρήστου δεν θα πρέπει να αγωνισθεί στην Ολυμπιάδα του Λονδίνου διότι "δεν συνεμορφώθη προς τας υποδείξεις"!


     Όλοι αυτοί οι ατιμώρητοι λαθροκουβαλητάδες βαλιτζών με εκατομμύρια δολλάρια, ανάκατα με τον εσμό των παιδεραστών "παραγόντων" του καθώς πρέπει αντιρατσιστικού α(θ)λητισμού, είναι φαίνεται οι μοντέρνοι "άσπιλοι" που μπορούν να αποκλείουν και τους Έλληνες και την Ελλάδα! Το να λαθροδιακινείς εκατομμύρια δολλαρίων και να μετέχεις οργίων παιδεραστίας συνιστά, ως φαίνεται, δικαίωμα υπεροχής στο σημερινό ελλαδικό τριμπούρδελλο ώστε να μπορείς να αποκλείεις σταλινικά μία Πρωταθλήτρια από την συμμετοχή σε μία Ολυμπιάδα και την ίδια τη Χώρα από το να διεκδικήσει ένα μετάλλιο!


     Ίσως, όμως, οι ύπατοι "παράγοντες" και τα ανθρωπάκια με τις βαλίτζες και τα νοσηρά παιδοφιλικά γούστα δε κατάλαβαν ότι είναι για τον Καιάδα ο οποίος τους αναμένει...


      Οι Έλληνες είμαστε στο πλευρό της Βούλας Παπαχρήστου και θεωρούμε ότι ο αθλητικός αποκλεισμός της συνιστά ακόμη ένα αντεθνικό έγκλημα ελεεινών λαμογιών , λαθροδιακινητών , παιδεραστών και κάθε είδους "αντιρατσιστικού φυράματος" !


3 σχόλια:

  1. Μπράβο εφιπποτοξότες για τον αληθινό λόγο σας και τον τρόπο να λέτε τα πράματα με το όνομα τους. Μας κυβερνάει μια σπείρα αχόρταγων κλεφτών βαθια ανώμαλων. Παπούλιες Κούβελοι και άλλοι τέτοιοι φτιάξανε μια Ελλάδα παρακμής που θέλει μαχαίρι για να στρώσει. Παιδεραστές ανώμαλοι και κλέφτες πεινασμένοι παριστάνουν την εξουσία γιατί κάποιοι ηλίθιοι δε κατάλαβαν που ρίχνουν τη ψήφο τους. Όμως ζυγώνει η ώρα του μαχαιριού για όλα αυτά τα καθάρματα και αυτά τα γραφτά βοηθάνε να ξυπνήσουμε γρηγορότερα.Και πάλι μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.