Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

MΠΟΡΕΙ ΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ...
...ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΜΑΣ ΑΛΛΑΖΕΙ!

     Αγαπητοί Συνασκούμενοι,

     Στη σημερινή μας Προπόνηση να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε αλλαγές, εν αντιθέσει προς τη ρουτίνα της πολιτικής μας ζωής όπου οι ίδιοι ...νταβατζήδες υπόσχονται την ίδια μιζέρια!


     Κατ΄αρχήν, ξεχάστε την εικόνα των μέχρι τώρα στόχων, με το έντονο διακριτό χρώμα να σας βοηθά να τους εντοπίζετε μέσα στη βλάστηση. Τώρα οι στόχοι θα έχουν ένα χρώμα που θα σας κάνει να τους ανακαλύπτετε πιο δύσκολα μέσα στο πράσινο πέριβάλλον. 


     Οι στόχοι, οι οποίο πλέον θα κρέμονται σε ύψος μεταξύ 30cm και 1.50m από το έδαφος, θα είναι τρεις συνολικώς και όχι τέσσερις διότι όντας πιο δύσκολο να τους εντοπίσετε και περιμένοντας μια "στρατιά" υποψηφίων (όχι μόνο στις κάλπες...) αλλά στη Γραμμή Βολής μας θα πρέπει να εξοικονομούμε και χρόνο! Όσοι ήσασταν χθες θα θυμάστε ότι αρχίσαμε στις 17.30 μ.μ. και ολοκληρώσαμε την Προπόνησή μας στις ...20.15 μ.μ.! Βεβαίως τίποτε πιο ωραίο από το να κάνουμε Βαγκνερικές Προπονήσεις αλλά τούτο ας μη περιορίζεται, μόνον, στη διάρκεια...


     Από τους τρεις στόχους οι δύο θα είναι μεγαλύτεροι (20cm) και ο ένας μικρότερος (10m). Έτσι, όποιος τοξεύσει και καρφώσει το βέλος του στο μικρότερο θα πιστώνεται και για έναν ακόμη στόχο! Αυτό λέγεται "πρόκληση εγρηγόρσεως", απαραίτητη σε κάθε Πολεμιστή!

     Αυτά συμβαίνουν σε μιαν Ομάδα η οποία, πλέον, έχει πρωταθλητικές αξιώσεις και κατακτά κύπελλα και μετάλλια σε διεθνείς Αγώνες!

Καλή επιτυχία σε όλους!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.