Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

"ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ", ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΝΕΟ-ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ





      
     Στην Τουρκία, είκοσι επτά μεγάλοι τηλεοπτικοί σταθμοί (συμπεριλαμβανομένου και του CNN Toυρκίας) και πολλές εφημερίδες, ασχολήθηκαν με την παρουσίαση των "Διεθνών Αγώνων Παραδοσιακής Τοξοβολίας 2012" της Κωνσταντινουπόλεως, προβάλλοντας εκτενώς την συμμετοχή των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" οι οποίοι τιμήθηκαν με δύο μετάλλια και ένα κύπελλο. 


 
     Οι Τούρκοι διοργανωτές όχι μόνο φιλοξένησαν με λαμπρό τρόπο τους "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ" ευγενώς επωμιζόμενοι και όλα τα έξοδα ταξιδίου και φιλοξενίας της επταμελούς Ελληνικής Ομάδος, αλλά και δέχθηκαν την Ελληνική Ομάδα ενδεδυμένη με πορφυρές στολές Βυζαντινών Πολεμιστών φέρουσες αυτοκρατορικούς δικεφάλους αετούς, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά μετά την άλωση της Κωνσταντινουπόλεως!
 


     Επιπλέον, ο Δήμαρχος υπεδέχθη σε επίσημη τελετή στο γραφείο του τους ενδεδυμένους με Βυζαντινές στολές και οπλισμένους "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ" ενώ περαστικοί σχολίαζαν θετικά την σκηνή και κάποιος διερχόμενος πλησίασε και ...φίλησε την Ελληνική Σημαία του Ελληνικού αγήματος!


     Τέλος, οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" ανεχώρησαν από την Κωνσταντινούπολη όχι απλώς με δύο μετάλλια και ένα κύπελλο, όχι απλώς φορτωμένοι με τα ευγενικά δώρα που τους προσέφερε ο Δήμαρχος και οι Διοργανωτές των Αγώνων αλλά και με την αγάπη όλων όσων ήρθαν σε επαφή μαζύ τους στην άλλοτε Βασιλεύουσα!



     Και θα αναρωτηθεί κανείς τι έγινε στην Ελλάδα... Στην Ελλάδα με την άθλια εσωτερική και εξωτερική "πολιτική" και τον "αθλητισμό" βουτηγμένο στη παιδοφιλία, στη διαφθορά και στο παραγοντιλίκι, ο "πρόεδρος" της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας Ισίδωρος Κούβελος εξάγει βαλίτζες με αδήλωτα εκατομμύρια δολλαρίων ενώ ο "γενικός γραμματέας" Πάνος Μπιτσαξής παριστάνει τον αρχιπαράγοντα αρχιδιεφθαρμένων ολετήρων της αθλήσεως!



     Και για το "τι" πέτυχαν οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" στη Κωνσταντινούπολη τσιμουδιά, οι νεο-γραικύλοι... Οι αλήτες γεμίζουν νέες βαλίτζες με αδήλωτα εκατομμύρια δολλαρίων προς εξαγωγή... Τώρα μάλιστα που τους προέκυψε και η Χρυσή Αυγή οι (βρωμό-)-κωλοί τους σφίγγουν! 


     Στην Τουρκία και στην προσωπική του Ιστοσελίδα ο εξαίρετος Διοργανωτής και ευγενής Ευπατρίδης κ. Adnan Mehel, στον οποίο οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" οφείλουμε βαθύτατες ευχαριστίες, μας ανεγνώρισε ως αξίους συνεχιστές της Ιστορίας μας! Στην Αθήνα οι κοινοβουλευτικοί λωποδύτες είναι "απασχολημένοι" με την εξαγωγή και άλλων αδήλωτων εκατομμυρίων δολλαρίων! Και κάποιοι αναρωτιούνται γιατί, προσφάτως, η Γαλλική επιθεώρηση "Le Point" προέτεινε στην Τουρκία να αναλάβει τη σωτηρία της ...Ελλάδος!


     ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ στους Τούρκους που τιμούν την Ιστορία μας, ΘΑΝΑΤΟΣ στους νεο-γραικύλους που την αμαυρώνουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.