Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

ΟΙ "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ"
ΣΤΗΝ
AMASYA ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΑΣ



     Περιβεβλημένοι τις βυζαντινές μας πορφύρες και με τα Τόξα μας ανά χείρας, αμέσως μετά την θριαμβική αγωνιστική εμφάνισή μας στην Κωνσταντινούπολη, οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" βαδίζουμε στα βάθη της Ανατολίας, στο Gümüşhacıköy, μία από τις επτά περιοχές της Amasya, γενέτειρας του αρχαίου Έλληνος γεωγράφου Στράβωνος!



     Προσκεκλημένοι των Τούρκων διοργανωτών των μεγάλων ετήσιων Αγώνων Παραδοσιακής Τοξοβολίας "Gümüşhacıköy Gümüşyay Okçuluk" (23-25 Ιουνίου 2012), από σήμερα βρισκόμαστε στα ποντικά εδάφη της νότιας ακτής της Μαύρης Θάλασσας για να αγωνισθούμε με τους καλύτερους Τοξότες διαφόρων εθνικοτήτων, σκιάζοντας με τα βέλη μας κάθε προκατάληψη για τις δυνατότητες γειτονικών Λαών να συμβιώσουν δημιουργικά. Στόχος μας, να διευρύνουμε την αναγνώριση των "ΕΛΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" κατακτώντας ακόμη περισσότερες διακρίσεις απ΄ όσες καταφέραμε στη Κωνσταντινούπολη!


     Μπορεί το ανθελληνικό κράτος των Αθηνών να εμμένει στη πασίγνωστη διαφθορά του, εμείς όμως, οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" χωρίς κρατικές επιχορηγήσεις και με δικές μας δυνάμεις θα μεταλαμπαδεύσουμε τον Πολιτισμό μας για τον οποίο είμαστε υπερήφανοι!

     Οι πορφύρες μας θα δικαιώσουν το νόημά τους και οι χρυσοί Αετοί τους θα φωτίσουν ακόμη περισσότερο τον Ήλιο της ποντικής γης! 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.