Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

ΘΑΝΑΤΟΣ
ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΔΟΜΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!


     ΤΟΤΕ (1976) οι παρανοϊκοί μαφιόζοι της "17 Νοέμβρη" δολοφόνησαν τον Αστυνόμο Ευάγγελο Μάλλιο ο οποίος είχε αθωωθεί πανηγυρικά από την κατηγορία του "βασανιστή" με την οποία οι πρώιμοι αποδομητές της Ελληνικής Κοινωνίας προσπαθούσαν να εξοντώσουν κάθε Έλληνα! Το δικαστήριο της Χαλκίδος που δίκαζε εργολαβικά και κατ΄εντολή των αλητών της "μεταπολίτευσης" δεν βρήκε ούτε ένα στοιχείο ενοχής στον Ήρωα Αστυνόμο Ευάγγελο Μάλλιο και αναγκάστηκε να τον ΑΘΩΩΣΕΙ! Παρά ταύτα, τα θρασύδειλα παρανοϊκά ανθρωποσκούπιδα της "17 Νοέμβρη", κρυμμένα κάτω από την κουκούλα της δημοκρατικότητός τους, τον δολοφόνησαν άνανδρα αφήνοντας μία χήρα και δύο ορφανά! Κατά την διάρκεια της κηδείας του Αστυνόμου Ε. Μάλλιου, ένα θρασύτατο υποκείμενο (=επάγγελμα "δημοσιογράφος") πλησίασε την χήρα που κήδευε τον σύζυγό της κρατώντας από το χέρι τα δύο ορφανά ανήλικα παιδιά της και της είπε : "ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝΕ!" Αυτό το κτήνος της δημοσιοκαφρίλας είχε την ατυχία να μη με προσέξει και τον άκουσα...  Ευγενώς, τον υπεχρέωσα να βγει από τον Ναό και του επεφύλαξα την πλέον άγρια μεταχείριση στέλνοντάς τον επί εξάμηνο στο νοσοκομείο, αποφεύγοντας τις απεγνωσμένες προσπάθειες 60 περίπου αστυνομικών να τον αποσπάσουν από τα χέρια μου! Της ιδίας μεταχειρίσεως έτυχαν άλλοι πέντε συνεπίκαφροι "συνάδελφοι" του προηγηθέντος κτήνους, οι οποίοι βρέθηκαν και αυτοί στο νοσοκομείο εκείνη τη μέρα του "ζεστού" Δεκέμβρη του 1976! Οι εφημερίδες της εποχής απετύπωσαν τα γεγονότα εκείνα για τα οποία είμαι υπερήφανος ως πράξας κατά καθήκον δικαίου και κατ΄ επιταγήν Νεμέσεως!

     Λίγα χρόνια κατόπιν, στο "Ηρώδειο", έφτασα στα όρια χειροδικίας με την σεσημασμένη τηλεκομμουνίστρια της Εκάλης, τέως νεοδημοκράτισσα και αεί λεσβία, η οποία ασεβώς και προκλητικώς αποτόλμησε να φουμάρει κατά την διάρκεια οπερικής παραστάσεως! Όταν της ζήτησα να σβήσει το τσιγάρο της η αχρεία αυτή ύπαρξη αντετέθη οργισμένη, αλλά όταν την πλησίασα με ανάλογη οργή, η θρασύδειλη έσπευσε να "καταπιεί" το τσιγάρο της και να συνεχισθεί η παράσταση την οποία η αθλία αυτή σουφραζέτα είχε διακόψει!

     ΤΩΡΑ, οι ίδιοι πρωταγωνιστές της κοινωνικής μας αποδομήσεως, τα ίδια τσογλάνια της ντόπιας δημοσιοκαφρίλας που δεν εννόησαν ότι το "έργο" τους έγινε αντιληπτό, νομίζουν ότι εξακολουθεί να τους σκέπει η "ασυλία" της αποδομητικής δημοκρατικότητος και αδυνατούν να σφυγμομετρήσουν τις εξελίξεις! Έτσι σήμερα, τα ίδια διαστροφικά γυναικάρια τα οποία πρώτα αυτά δεν σέβονται την γυναικεία υπόστασή τους και την, ιερή για την ίδια τη ζωή, Μήτρα την οποία φέρουν (;) τόλμησαν να προκαλέσουν εκπρόσωπο Εθνικιστικού Οργανισμού χειροδικώντας και αποκαλώντας τον "π..."! Και, όπως ήταν ΦΥΣΙΚΟ και ΑΠΑΙΤΗΤΕΟ, ο εκπρόσωπος του Εθνικιστικού Οργανισμού έδωσε το πρέπον μάθημα στα προκλητικά πεζοδρομιακά γυναικάρια που νόμιζαν ότι μπορούν να προκαλούν και να θίγουν ατιμωρητί!

     ΗΛΙΑ ΚΑΣΣΙΔΙΑΡΗ, καίτοι δεν σε γνωρίζω, δεν σε ψήφισα και, εκ Πλατωνικής διδαχής, δε θα σε ψηφίσω, σου σφίγγω το χέρι και συντάσσομαι ανεπιφυλάκτως με ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ η οποία επιχαίρει για το μάθημα το οποίο έδωσες σε δύο μίσθαρνες συνενόχους της κοινωνικής μας αποδομήσεως, σε δύο ψυχανώμαλα πλάσματα που δεν συνειδητοποίησαν ότι ο ρόλος τους είναι, πια, δακτυλοδεικτούμενος!

     ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, η απλή χειροδικία κατά των αποδομητών της Ελληνικής Κοινωνίας κρίνεται ανεπαρκής! Ο ΘΑΝΑΤΟΣ είναι το ελάχιστο που τους αξίζει! Και τους αξίζει ο ΘΑΝΑΤΟΣ διότι πρώτοι αυτοί και απροκλήτως,  επεδίωξαν τον θάνατο των επερχομένων Ελλήνων οι οποίοι δικαιούνται μιας, τουλάχιστον, υγιούς Ελληνικής Κοινωνίας!

   Εάν, βεβαίως, θέλουμε να παραδώσουμε στους επερχομένους Έλληνες την Κοινωνία που τους δανειστήκαμε!

Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης
6977764737

6 σχόλια:

  1. ευτυχος που υπαρχουν ακομα λογικοι σε αυτο το τοπο και δε ζβηνει η ελπιδα μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αν το γεγονός που αναφέρεις είναι αληθινό δεν έχω παρά να σε συγχαρώ συναγωνιστή Αριστοτέλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aγαπητέ ΜΑΧΙΜΕ ΔΕΣΜΟΦΥΛΑΚΑ,

    Αν κάτι ύποστήριξε στη ζωή μου κάθε προσπάθειά μου ήταν η εμμονή μου στην ΑΛΗΘΕΙΑ ανεξαρτήτως τιμήματος!

    Όταν οι αλήτες "δικαστές" εκείνης της εποχής με εδίκασαν σε φυλάκιση 24 μηνών για την "επιδαψίλευση" που επεφύλαξα στα έξι δημοσιοκαφρικά καθάρματα, ο τότε συνήγορός μου Τάκης Μιχαλόλιας άσκησε εκ μέρους μου έφεση ώστε να τύχω μικρότερης ποινής στο ελεεινό "Εφετείο" του Κωνσταντίνου Καραμανλή! Όταν, πράγματι, πήγα στο "Εφετείο" το πρώτο που δήλωσα όταν εμφανίσθηκε ο θίασος των "εφετών" που θα με δίκαζε ήταν : "Tα έδειρα τα έξι καθάρματα και θα τα ξαναδείρω για τους ίδιους ακριβώς λόγους και δεν επιθυμώ την μείωση της ποινής μου!" Βεβαίως, οι επί έδρας "εργολάβοι" του καραμανλικού "δικαίου" με ξανακατεδίκασαν αφήνοντάς μου την ΙΔΙΑ ποινή της 24μήνου φυλακίσεως!

    Σε αντίθεση με τον Ηλία Κασσιδιάρη , εγώ θεωρώ την αστική "δικαιοσύνη" ΤΡΙΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΟΛΚΗΣ και συνεχώς επιβεβαιώνομαι, μέχρι να στηθούν κρεμάλες για τους επίορκους!

    Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης.
    6977764737

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μου φαίνεται πως κάποια μέρα πρέπει να τα πούμε από κοντά, καλή συνέχεια συναγωνιστή Αριστοτέλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το είχαμε πει και παλαιότερα που μιλούσαμε από το youtube αλλά δεν ταίριαξε, κάποια στιγμή ελπίζω να τα καταφέρω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.