Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

ΠΩΣ ΠΡΟΟΔΕΥΟΥΝ ΟΙ "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ";


     Θα πρέπει να είμαστε η μοναδική Ομάδα Έφιππης Τοξοβολίας η οποία λειτουργεί υπό ιδανικές διανθρώπινες, εκπαιδευτικές, περιβαλλοντικές και λοιπές, συνθήκες! Απολαμβάνουμε τις καθημερινές μας Προπονήσεις κατά τον καλύτερο τρόπο, σε ένα καταπράσινο περιβάλλον που έχει περισωθεί στην αττική γη, ανάμεσα στα ιδανικά, πια, εκπαιδευτικά μας τετράποδα τα οποία βελτιώνουν την ιππική δεξιότητά μας1


     Η ποικιλία του φυσικού εδάφους που μας προσφέρεται κάνει τη Προπόνησή μας ένα απολαυστικό παιγνίδι και τα Τόξα γίνονται ολοένα και πιο αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού μας!


     Ανάμεσα στα καταπράσινα σύδεντρα μπορούμε να εκπαιδευόμαστε ήρεμα, απερίσπαστα από οποιανδήποτε ενόχληση, "συνομιλώντας" ασταμάτητα με το Τόξο και τον εαυτό μας!


     Εισπνέουμε οξυγόνο με τη μεθυστική μυρουδιά του αττικού πεύκου κι αναρωτιόμαστε σαν πόσοι άλλοι συμπολίτες αυτής της τσιμεντούπολης μπορούν να κάνουν το ίδιο;


     Kι όταν τελειώνουμε, πάλι μέσα στα σύδεντρα θα κάνουμε τον "Κύκλο" για να βρεθούμε πιο κοντά ο ένας με τον άλλο και να επικοινωνήσουμε καλύτερα!


     Έτσι, σιγά-σιγά γινόμαστε ...Κένταυροι μέσα στο Ιππευτήριο και με τη σιγουριά των τετράποδων σοφών κατοίκων του Πηλίου προοδεύουμε στην Ιππική Τέχνη!


     Δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς το "γιατί" η Ελληνική Ομάδα Έφιππης Τοξοβολίας "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" προοδεύει : διότι αποτελεί μέρος της Φύσεως ενσωματωμένη απολύτως σ΄αυτή!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.