Τρίτη 22 Μαΐου 2012

ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗ ΦΥΣΗ!


     Μπορούμε , πια , να πούμε ότι είμαστε απόλυτα "ενσωματωμένοι" με τη Φύση! Οι νέοι χώροι των Προπονήσεών μας απεδείχθησαν ακόμη καλύτεροι από τους προηγούμενους και το όλο προπονητικό μας πρόγραμμα "σοφό"!


     Οι Συνασκούμενοι ακόμη πιο εύρωστοι, έφιπποι ή στη γραμμή βολής, αποδεικνύουν με τις επιδόσεις τους τη βελτίωση των δεξιοτήτων τους.


     Ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας, οι Εφιπποτοξότες συμπαρατάσσονται και συνασκούνται επί ίσοις όροις, όπως ακριβώς σε κάθε πολεμική φράτρα που αντιμετωπίζει τον κοινό εχθρό, αυτόν που σήμερα ονομάζεται "παρακμή" και "κατάπτωση Αξιών"!


     Μας δίνει ιδιαίτερη χαρά όταν τους βλέπουμε να καταφθάνουν με τα ποδήλατά τους, αμέσως να ...προθερμαίνονται συστηματικά και κατόπιν να πιάνουν τα Τόξα και να ..."κεντάνε" τρέχοντας σε ορεινό έδαφος :


     Σε λίγες μέρες οι ανόητοι θα επιτρέψουν και πάλι στο σύστημα να τους δώσει τη "χαριστική βολή στον ...οργασμό τους με την εκλογική απάτη! "Ουδέν κακόν", αφού έτσι θα αποφευχθούν επιπλέον "τερατογενέσεις ή και απλές διαμαρτίες περί την διάπλαση"... 


     Ασχέτως των ανοήτων, οι νοήμονες Εφιπποτοξότες θα βελτιώσουμε τη σχέση μας με τη Φύση, θα οξυγονώσουμε περισσότερο τον εγκέφαλό μας και θα εντείνουμε τον οργασμό των αντοχώνμας ώστε να βγούμε νικητές από την κρίση των Αξιών η οποία, άλλους τους οδηγεί στον αφανισμό.


Αυτό είναι "Έφιππη Τοξοβολία"!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.