Σάββατο 19 Μαΐου 2012

ΣΤΗΝ ...ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ!

     Ο φίλος μας Κωνσταντίνος έχει καιρό να προπονηθεί μαζύ μας δε παύει, όμως, να αγαπά την Ομάδα μας  και, ως "θαμώνας" του διαδικτύου, να μας ενημερώνει για τις όποιες "ενδιαφέρουσες" εξελίξεις!

     "Ανακαλυπτικός", όπως πάντοτε, ο Κωνσταντίνος, μας ενημέρωσε και γραπτώς και δια ζώσης ώστε να πληροφορηθούμε την "εξάτμιση" και τον εξευτελισμό μιας ολιγάριθμης, μονοψήφιας, παρέας η οποία, με πρόσχημα την "ιδεολογική αντιπαλότητα", προέβαινε σε μία εργολαβική διαδικτυακή  συκοφάντηση της "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ" και του έργου μας. 

     Πράγματι, στο παρελθόν και κατ΄ εφαρμογή των Κανονισμών μας, διεγράψαμε για λόγους ήθους κλπ τέσσερα πρόσωπα από το δυναμικό της Ομάδος μας. Εκείνοι, χολωμένοι και ακολουθώντας τα γνωστά τερτίπια νοσούντων χαρακτήρων συγκρότησαν τη "γλυκειά συμμορία" η οποία με υβριστικά διαδικτυακά λασπολόγια από το ιδιόκτητο "Φόρουμ" τους θα μας ...σπίλωνε, προσεταιριζόμενα, μάλιστα και μία γερμανίδα ομιλάρχισσα του μεγάλου ουγγρικού Οργανισμού, κάτω από τον ποδόγυρο της οποίας "κρύφτηκαν"! Ιστορίες γνωστές κι επαναλαμβανόμενες άνευ αξίας και, κυρίως, άνευ σημασίας αν δεν υποδήλωναν τα "ήθη" ενός κόσμου ο οποίος, αντί να παράγει έργο που θα τον αναγόρευε υπεράνω των άλλων δεν προσπαθούσε να καταβιβάσει τους άλλους υποκάτω του εαυτού του ώστε ο ίδιος να αποκτήσει ..."ύψος"!

     Το αποτέλεσμα: Η γερμανίδα ομιλάρχισσα εξεδιώχθη από τον ουγγρικό Οργανισμό τον οποίο προσπάθησε να υπονομεύσει και η εγχώρια "παρέα" της διασπασμένη εις τα εξ ων συνετέθη..., αναζητά νέο ...ποδόγυρο προκειμένου να συνεχίσει να συκοφαντεί κάποιους οι οποίοι αντί για ίντριγκες προτιμούν να παράγουν Πολιτισμό.

     Η βλακεία είναι, όντως, ακαταμάχητη αλλά και πολύ διασκεδαστική για όποιον απλώς την παρατηρεί έστω κι αν υφίσταται τις συκοφαντικές επιπτώσεις της. Και η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" ήδη έχει επισημάνει αυτό το πάνδημο ελάττωμα, αναγνωρίζοντάς του, μάλιστα και δικαίωμα ...υπάρξεως! Σε ένα προηγούμενο δημοσίευμά μας (παράγραφος 6) είχαμε αναφερθεί διεξοδικώς σε αυτό και, προς θεού..., ουδέποτε πιστεύσαμε ότι η βλακεία αποτελεί "προνόμιο" μόνον των ελλαδιτών ' εξαίρεση δεν αποτελούν ούτε οι γερμανοί! 

      Ευχαριστούμε τον φίλο μας Κωνσταντίνο για την ενημέρωση και αφιερώνουμε το επόμενο τραγουδάκι της Μελίνας Τανάγρη σε όσους νομίζουν ότι η ...μοχθηρία είναι προτιμητέα της ...παραγωγής Πολιτισμού, αφήνοντας τις ίδιες τις περιστάσεις να τους στείλουν στην ...ανακύκλωση :


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.