Κυριακή 22 Απριλίου 2012

H XAΡΑ ΤΟΥ ΤΟΞΕΥΕΙΝ ...ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ!


     Κι αυτό το Σαββατοκύριακο οι Ομάδες που προπονήθηκαν κατάφεραν να καταλήξουν σε ένα εναρμονισμένο αποτέλεσμα ομαδικής ευστοχίας αλλά και ομαδικής ...χαράς, κάτι που είναι ο βασικός στόχος των Προπονήσεών μας.


     Με αρκετά αυξημένη προσέλευση (κι όσο καλοκαιριάζει τόσο η προσέλευση στη γραμμή Βολής αυξάνεται) η "πυκνότητα πυρός" έγινε αρκετά αισθητή όπως και τα ωραία τελικά αποτελέσματα των τοξεύσεων, κάτω από πιο απαιτητιικές, πλέον, συνθήκες!



     Από τον νεαρό Νικόλα μέχρι την ...μεγαλύτερη, αλλά εξαιρετική απ΄ό,τι απέδειξε, Ειρήνη και τούτο το Σαββατοκύριακο στη γραμμή Βολής εναρμονίσθηκαν ηλικίες και φύλα, προχωρημένοι και αρχάριοι, παλαιοί και νέοι...



     Βεβαίως, καλωσορίσαμε ακόμη δύο νέους φίλους τον Δημήτριο και τον Γεώργιο απολαμβάνοντας τον δυναμισμό τους αλλά και τις πολύ καλές πρώτες τοξεύσεις τους εκτός κι εντός γραμμής Βολής.


     Δεν απουσίασαν τα ...ευτράπελα, με το βέλος της Νίκης να χτυπά και τον στόχο και, κατόπιν, να καρφώνεται σε παρακείμενο ...δέντρο...


...ούτε και τα παράξενα, όπου ο Δημήτριος έδειξε να τον βολεύει η ασιατική τόξευση με "τσιμπητή" τη χορδή και μάλιστα ...χωρίς δαχτυλίδι, κάτι που παρατηρούμε για πρώτη φορά στα χρονικά των Προπονήσεών μας!


     Και τοξεύσαμε και χαρήκαμε την παρουσία όλων και οξυγονωθήκαμε μέσα στο φυσικό τοπίο ευχόμενοι να είμαστε καλά να το επαναλάβουμε τα επόμενα αμέτρητα Σαββατοκύριακα της ζωής μας μέσα σε μια Κοινωνία που όσο κι αν κλυδωνίζεται καταφέρνει να επιβιώνει...

__________________________



    Κατά την σημερινή Γενική Συνέλευση της "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΕΝΩΣΕΩΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΙΠΠΙΚΗΣ", ιστορικού και μόνου Φορέως παραδοσιακής Ιππικής στην Ελλάδα,  στην οποία μετέχει ως Μέλος η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ", εξελέγη ο Πρόεδρος της τελευταίας, ως Γενικός Γραμματέας της Πανελληνίου Ενώσεως.

    Δυστυχώς κατά την διεξαχθείσα Γενική Συνέλευση δεν κατέστη δυνατή η άμεση εκπροσώπηση της "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ" λόγω σοβαρού κωλύματος του εκπροσώπου της ο οποίος εν τη απουσία του εξελέγη στην νέα θέση, κάτι το οποίο επληροφορήθη τηλεφωνικώς από τον απελθόντα Πρόεδρο της "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΕΝΩΣΕΩΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΙΠΠΙΚΗΣ" Καθηγητή κ. Θεόδωρο Αντίκα και τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο κ. Θέμη Ανδρικόπουλο.

     Ο Πρόεδρος της "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ", Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης, ζητά, κατ΄ αρχήν συγγνώμη για την απουσία του από την σημερινή Γενική Συνέλευση της "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΕΝΩΣΕΩΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΙΠΠΙΚΗΣ" από το Δ.Σ. και τα Μέλη της, επικαλούμενος ανυπέρβλητο κώλυμα κι ευχαριστεί το Σώμα για την εκλογή του στην θέση του Γενικού Γραμματέως, ιδιαιτέρως ευγνώμων προς τον Καθηγητή κ. Θεόδωρο Αντίκα ο οποίος τον προέτεινε. Παραλλήλως, συγχαίρει τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο της Πανελληνίου, αυτής Ενώσεως κ. Θέμη Ανδρικόπουλο για την ανάδειξή του ως "διαδόχου" μιας θέσεως την οποία ετίμησε κορυφαίος Άνθρωπος της Ιππικής, όπως ο Καθηγητής κ. Θεόδωρος Αντίκας, αλλά και όλα τα Μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.