Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟ "ΙΝΤΥΜΙΝΤΙΑ" ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ

     Κατόπιν ενημερώσεως Φίλου, πληροφορηθήκαμε για μία ανάρτηση στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στον παρακρατικό ιστότοπο των υπηρεσιών ασφαλείας "Ιντυμίντια", σχετική με την πρόσφατη επιτυχημένη παρουσίαση του βιβλίου του Julius Evola και του "παρασκηνίου" που μεθόδευσαν ανεπιτυχώς οι κρατικοί χαφιέδες οι οποίοι επεδίωξαν να προκαλέσουν αντιπαλότητες Πολιτών δικαιολογώντας τον κατασταλτικό κρατικό ρόλο, εκμεταλλευόμενοι την ευκαιρία της προαναφερθείσας βιβλιοπαρουσιάσεως!

     Η ως άνω ανάρτηση υπ' αριθμόν δημοσιεύσεως 1382539, προς στιγμή και μόνον εμφανίστηκε στο παρακρατικό "Iντυμίντια" αλλά, όπως πρόσεξαν αρκετοί, αμέσως εξαφανίστηκε στα "κρυμμένα". Ο λόγος; Το περιεχόμενό της αποτελούσε μία νηφάλια προσέγγιση δύο αντιπάλων κοινωνικών ομάδων ( Πατριωτών και Αντιεξουσιαστών) με επίκεντρο την σκέψη ενός ευρωπαίου Στοχαστή, του Julius Evola, αποδεικνύοντας ότι η εθνική μας βάση δεν χαρακτηρίζεται από συγκρουσιακές προθέσεις αλλά διάθεση διαλόγου και κατανοήσεως, κάτι που αντιτίθεται στα ύπουλα κρατικά συμφέροντα που πασχίζουν να δικαιώσουν το κατασταλτικό ρόλο του μπάτσικου ροπάλου!

     Επειδή, όμως, ο θεός αγαπάει τον κλέφτη-κράτος αλλά και τον νοικοκύρη-Λαό, ο συντάκτης της παραπάνω αναρτήσεως, βλέποντας ότι το παρακρατικό "Ιντυμίντια" τον "φιμώνει" μας κοινοποίησε την λογοκριθείσα ανάρτησή του προς δημοσίευση στο Ιστολόγιο της Ομάδος μας, κάτι που θα κάνουμε σύντομα και που μέχρι τότε την προ-δημοσιεύουμε εδώ ώστε να πληροφορηθεί εγκαίρως περί του περιεχομένου της κάθε ενδιαφερόμενος, κυρίως οι ασφαλιτοχαφιέδες του "Ιντυμίντια" οι οποίοι νομίζουν ότι θα συνεχίζουν να βάζουν τους Έλληνες να σφάζονται "δικαιώνοντας" τη καταστολή υπέρ των τοκογλύφων-αφεντικών τους.

     O Αντιεξουσιαστής που μας έστειλε την ενημέρωση και ο οποίος υπογράφει ως «Φίλος», στην εισαγωγή της επιστολής του, μας μεταφέρει την βεβαιότητά του ότι το γνωστό «Ιντυμίντια» παίζει σκοτεινό κοινωνικό ρόλο με σκοπό την ενίσχυση του κράτους και την αστυνόμευση του αντιεξουσιαστικού χώρου.

     Χαρακτηριστικά, μας αναφέρει ότι στην περίπτωση της παρουσιάσεως του βιβλίου του Julius Evola το «Ιντυμίντια» μεθόδευσε την εξώθηση ακραίων αντιεξουσιαστών ώστε να δημιουργήσουν επεισόδια και να την διαλύσουν βίαια, κάτι που δεν είναι στις προθέσεις των πραγματικών αντιεξουσιαστών οι οποίοι σέβονται την πνευματική ελευθερία και δραστηριότητα του άλλου, ασχέτως πεποιθήσεων.

     Εμείς δεν εκπλησσόμεθα για τις παρατηρήσεις του αγαπητού Φίλου μας διότι πολύ καιρό πριν, ο γνωστός αστυνόμος Σφακιανάκης δήλωσε «φίλος του Ιντυμίντια» προσδιορίζοντας εμμέσως και την «ταυτότητα» του …κρατικοδίαιτου «Ιντυμίντια» (που «σταυλίζεται» σε δημόσιο εξυπηρετητή!) το οποίο εμείς, οι … «φασίστες» θεωρούμε προβοκατόρικο και αστυνομοκρατικό από καταβολής του. Απλώς, υπενθυμίζουμε στον επιστολογράφο μας ότι η ψύχραιμη σκέψη δεν είναι ίδιο μόνον των στοχαστών όπως ο Julius Evola, αλλά όλων των πολιτικών Όντων ώστε να μη παγιδεύονται σε δόκανα …ορατά εξ αποστάσεως!

     O επιστολογράφος μας, τέλος, επισυνάπτει κείμενο το οποίο έστειλε για δημοσίευση στο «Ιντυμίντια» με αποτέλεσμα το παρακρατικό «ιστολόγιο» δύο φορές να το αποσιωπήσει και μόλις την τρίτη να το εξαφανίσει στα «κρυμμένα» με αριθμό δημοσιεύματος 1382539. Μελετήστε το προσεκτικά ως μία ακόμη απόδειξη ότι πίσω από το «Ιντυμίντια» βρίσκονται οι κατασταλτικοί μηχανισμοί του ιδίου του κράτους που το υποθάλπει ώστε να παγιδεύει σε αντιπαλότητα τους πολίτες κυριαρχώντας το ίδιο επάνω τους! Το αφιερώνουμε στον φίλο του «Ιντυμίντια» αστυνόμο Σφακιανάκη και στη “παρέα” του:



"1382539 21:08, Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Σύντροφοι, επειδή εμείς είμαστε αντιεξουσιαστές και όχι βιβλιοκάφτες, πήγα στη παρουσίαση του βιβλίου του Έβολα που έγινε κανονικά και ευτυχώς χωρίς καμία αντίδραση από κανέναν. Μπήκα και συστήθηκα αμέσως στο Κώστα Μαλεβίτη τον εκδότη και μεταφραστή του Έβολα και με το όνομά μου και με τον ιδεολογικό μου αυτοπροσδιορισμό και εκείνος πολύ ευγενικά με παρουσίασε σε αρκετούς που με αντιμετώπισαν το ίδιο ευγενικά. Η αίθουσα ήταν γεμάτη κυρίως με πολύ νεαρά και "κοντοκουρεμένα" άτομα (καμιά εκατοστή) αλλά δεν ένιωσα καθόλου εχθρικό κλίμα αντίθετα μίλησα και με τον επικεφαλής του Μαύρου Κρίνου και δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να τον θεωρώ φασίστα ή ταξικό εχθρό και όχι συμπολεμιστή. Ειπωθηκαν σημαντικά και άγνωστα σε όλους εμάς πράγματα για τον Έβολα και μάλιστα ότι ήταν επικριτής και σοβαρός αμφισβητίας του Μουσολίνι κατά τη διάρκεια του φασισμού. Ακολούθησε μία πολύ ανοιχτή συζήτηση με τη διατύπωση πολλών απόψεων καθαρά εσωτερικού μυστικιστικού χαραχτήρα και μου δόθηκε και η ευκαιρία να κάνω παρέμβαση. Όταν μπήκα ενημέρωσα τον εκδότη ότι θα παραβρεθεί και ο φ@σιστοφάγος και μου είπε ότι θα ήταν ευπρόσδεκτος και με σύστησε σε ένα άτομο από το χώρο του και γνωστό και σε μας που εκφράστηκε πολύ θετικά για τη σκέψη και τις τοποθετήσεις του συντρόφου που δεν τον ξέρει προσωπικά α΄λλά δήλωσε ότι τον εκτιμά. Ο φ@σιστοφάγος θα εννοεί ποιον εννοώ και για ευνόητους λόγους δεν αναφέρω όνομα. Τέλος μου έκανε εντύπωση ότι κανείς δεν έδειξε τη παραμικρή εχθρότητα προς τον αντιεξουσιαστικό μου αυτοπροσδιορισμό και μετά τη λήξη της παρουσίασης έκανα σοβαρό διάλογο με πολλά παιδιά. Στον παραπάνω 1382312 αλλά και σε όλους που προσπάθησαν να με απο΄τρέψουν να παραβρεθώ στη "φασιστοσύναξη" έχω να πω ότι απόψε ο μόνος που έχασε είναι ο Παπουτσής και ο Χρυσοχοίδης και το κράτος που κατφέρνει να συσπειρώσει εναντίον του "παναθηναϊκούς" και "ολυμπιοακούς" και που στο τέλος θα ακυρωθεί το ίδιο και όχι εκείνοι που δήλωσε ότι θα ακυρώσει ο Μαύρος Γρίφος και οι διάφοροι μανιπουλαριστές μας που με τα τηλεκοντρόλ στα γραφεία ΓΑΔΑ και Κατεχάκη νομίζουν ότι παραμένουν αθέατοι. Εμείς δε καίμε βιβλία αλλά το κράτος και τα σκυλιά του που ασφαλώς δεν έχουν ούτε καν ακούσει για Έβολα."

    

     Έτσι, την επόμενη φορά που θα αναρωτηθούμε "ΠΟΙΟΣ" έκαψε την Αθήνα θα πρέπει να ρωτήσουμε τον αστυνόμο-φίλο του "Ιντυμίντια" Σφακιανάκη ο οποίος  σ ί γ ο υ ρ α  θα έχει "αστυνομική" άποψη...


   Έτσι, την επόμενη φορά που θα αναρωτηθούμε "ΠΟΙΟΣ" έκαψε τα τέσσερα αδικαίωτα μέχρι σήμερα θύματα της "Marfin" θα πρέπει να ρωτήσουμε τον αστυνόμο-φίλο του "Ιντυμίντια" Σφακιανάκη ο οποίος  σ ί γ ο υ ρ α  θα έχει "αστυνομική" άποψη...




     Kαι, ακόμη και αν ο αστυνόμος-φίλος του "Ιντυμίντια" Σφακιανάκης "δεν έχει" άποψη,  α σ φ α λ ώ ς  κάποιοι κουκουλοφόροι τους οποίους γνωρίζει πολύ καλά θα έχουν...!

     Τελικώς, είναι άξιος πολλαπλών συγχαρητηρίων ο κ. Κωνσταντίνος Μαλεβίτης ο οποίος είχε την έμπνευση της βιβλιοπαρουσάσεως του Julius Evola στη καρδιά των Εξαρχείων-εξ΄αχρείων, προκαλώντας ένα βαθύτερο "ξεκαθάρισμα τοπίου" ανάμεσα σε δύο αντίθετα ιδεολογικά "στρατόπεδα" τα οποία εμφανίζονται πολύ πιο ώριμα διαλόγου απ΄όσο οι ένστολοι προβοκάτορες προσπαθούν να εμφανίσουν με τις ...κουκουλοφόρες παρεμβάσεις τους "όπου δει"! Άξιος συγχαρητηρίων, επίσης, είναι και ο "ΜΑΥΡΟΣ ΚΡΙΝΟΣ" για το επίπεδο της επαφής του με έναν διαφωνούντα συνομήλικό του! Πράγματι, οι Έλληνες είμαστε Λαός επιπέδου!

     Περαστικά στους "απανταχού" παρακρατικούς, στον αστυνόμο-φίλο του "Ιντυμίντια" Σφακιανάκη και στο "κράτος" που υποστηλώνει και σε όσους νομίζουν ότι οι Έλληνες είμαστε "ανεγκέφαλοι"! Πάει πολύς καιρός από τότε που ξέρουμε ότι ο κοινός εχθρός των Ελλήνων είναι το πάντα ΔΟΤΟ, από ξένους, "κράτος" που με τους ένστολους-κουκουλοφόρους χαφιέδες του διαιρεί και βασιλεύει (...προσωρινώς!).

Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης
τ.697764737

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.