Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

ΑΝΟΙΞΗ ΜΕ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ


     Αυτό το Σαββατοκύριακο θα προπονηθούμε υπό τις καλύτερες συνθήκες, μετά την αναγνώριση της αναβαθμίσεως του επιπέδου της Ομάδος μας από αυτούς που φροντίζουν για την προπονητική πρόοδό μας! Από αυτό το Σαββατοκύριακο τοξεύουμε σε μαγαλύτερα βεληνεκή και, κυρίως, σε μια πολύ πιο όμορφη Φύση... Η Άνοιξη που μόλις μπήκε μας βρίσκει καλύτερους  και πλέον μαχητικούς!


     Κι ενώ η Φλώρα με την Υπατία άλλά και τον Λάμπρο, εργάζονται εντατικά για την καλύτερη "αποκατάσταση" της Ομάδος, εμείς οι υπόλοιποι ετοιμαζόμαστε για μία σειρά συναρπαστικών Προπονήσεων οι οποίες θα βελτιώσουν ακόμη περισσότερο την ευστοχία μας αλλά και θα αναπτύξουν τα μέσα βεληνεκή μας, δίνοντάς μας την δυνατότητα να αναπνεύσουμε πεντακάθαρο οξυγόνο και να δυναμώσουμε τον οργανισμό μας που αρχίζει να ξεμουδιάζει από τον Χειμώνα που απομακρύνεται ξωπίσω μας. Ανήκουμε στους προνομιούχους που, αν και "παιδιά" του αστικού περιβάλλοντος, καταφέραμε να το αποτινάξουμε αφομοιούμενοι από τη Φύση που την ανακαλύπτουμε ακόμη και ...δίπλα μας!

     Ο Byron Ferguson στο βιβλίο του "Become the Arrow" αναφέρει ότι το "κλειδί" στην Τοξοβολία δεν είναι ούτε ο χρόνος, ούτε ο αριθμός τοξεύσεων σε κάθε Προπόνηση αλλά η  π ο ι ό τ η τ α  της κάθε βολής (σελ.91). Εμείς πάντοτε τηρήσαμε αυτόν τον βασικό προπονητικό κανόνα αλλ' εφεξής θα δώσουμε μεγαλύτερη έμφαση σ' αυτόν. Έτσι, σε όλες τις Προπονήσεις που θα ακολουθήσουν η "ποιότητα" των βολών μας θα μετρήσει και τα αποτελέσματά τους θα επιβεβαιώσουν αυτή την  ποιότητα στην οποία θα συντελέσει το, νέο, φυσικό περιβάλλον.


     Καταφέρνοντας να ..."απαρνηθούμε" το αστικό, τσιμέντινο, περιβάλλον που προκαλεί σκοτοδίνη, αυτή την Άνοιξη θα τη χαρούμε "εκεί" που το φυσικό περιβάλλον εγγυάται την ποιότητα των προσπαθειών μας!


     Σίγουρα, αυτή θα είναι ακόμη μια πανέμορφη Άνοιξη για όλους μας, παρά τις δυσκολίες των καιρών που περνάμε.


     Τέλος, σε μία ευχάριστη τηλεφωνική της έκπληξη από την Κέρκυρα όπου βρίσκεται τώρα, η Δασκάλα μας κ. Ιλόνα Στάικου στέλνει την αγάπη της στους μαθητές της "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ" θυμίζοντάς μας τις ωραίες ημέρες που περάσαμε μαζύ και προσκαλώντας μας στη Σχολή της στην Κέρκυρα! Πάντοτε ευγνώμονες για τις ανεκτίμητες εκπαιδευτικές εμπειρίες που μας προσέφερε, της υποσχόμαστε ότι θα προσπαθήσουμε να την ξανασυναντήσουμε στο νησί των Φαιάκων και να ξαναχάρούμε τη διδασκαλία της με πρώτη ευκαιρία!

ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.