Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ

ΣΤΗΝ  "Ε.Τ.Α.Δ." Α.Ε.



     Η καταστροφική "διαχείριση" του Ολυμπιακού Ιππικού Κέντρου Μαρκοπούλου από την "Εταιρεία Τουριστικών Ακινήτων Δημοσίου" Α.Ε. αρχίζει να προκαλεί σοβαρά το δημόσιο αίσθημα, μετά τα επανειλημμένα δημοσιεύματά μας και την απήχησή τους στον τύπο. Ήδη, η "Ελληνική Εφιπποτοξοτική Εταιρεία" ενημέρωσε με στοιχεία αρκετούς ενδιαφερομένους Φορείς αλλά και μεμονωμένους ιδιώτες για την επικρατούσα κατάσταση του Ολυμπιακού Ιππικού Κέντρου Μαρκοπούλου όσο και την κατάσταση διαχειριστικής διαπλοκής που επικρατεί σε αυτό το δημόσιο ακίνητο, όπου η "Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας" υπό την ανοχή της Γ.Γ.Α. και της Ε.Τ.Α.Δ. Α.Ε. υπενοικιάζει τις εγκαταστάσεις του σε αθλητές της Ιππασίας ΄για τους οποίους προορίζεται η ελεύθερη χρήση τους. Σήμερα, στον διαδικτυακό τόπο "Ζούγκλα" αναρτάται το παρακάτω δημοσίευμα:

     "Απορούμε γιατί δεν έχει ασκήσει έλεγχο ακόμα στην Ε.Τ.Α.Δ. Α.Ε. για την επιλήψιμη "διαχείριση" του Ολυμπιακού Ιππικού Κέντρου Μαρκοπούλου, ο οικονομικός εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης σύμφωνα με όσα έχουν δημοσιευθεί μέχρι σήμερα επώνυμα στο διαδίκτυο. Διαβάζοντας τα όσα "συμβαίνουν" στο Ολυμπιακό Ιππικό Κέντρο Μαρκοπούλου απορούμε για τη σιωπή και προκλητική ανοχή της ολοκληρωτικής καταστροφής ενός σημαντικού ολυμπιακού ακινήτου από υπαλλήλους του Δημοσίου που διαπλέκονται με τον Ισίδωρο Κούβελο κατηγορούμενο για οικονομικό σκάνδαλο 1.000.000 δολαρίων ο οποίος εμφανίζεται ακόμα και υπενοικιάζει τις εγκαταστάσεις του Ο.Ι.Κ.Μ. στους αγωνιζόμενους αθλητές της Ιππασίας."

     Από πλευράς μας θα συνεχίσουμε να επιχειρούμε την κάθαρση στο χώρο του Αθλητισμού τον οποίο κάποιοι συστηματικώς μετατρέπουν σε "αλητισμό" προς ίδιον αυτών όφελος, εξαργυρούμενο σε ...δολλάρια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.