Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

 ΝΑΔΙΡ !


Σήμερα στην, κατ΄όνομα..., Ελλάδα :

ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΒΙΑΖΕΙ ΤΟ ΑΝΗΛΙΚΟ ΑΓΟΡΙ ΤΟΥ,
ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΖΕΙ...!

ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΒΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ...!

ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΒΙΑΖΕΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΑΓΟΡΙΑ
ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΙΕΡΟΥΡΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΤΟΥ...!

ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ ΤΟΥΣ
ΩΣ "ΑΣΠΙΔΑ" ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ
ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΝΑΖΙ ΕΒΑΖΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΑΤΜΟΜΗΧΑΝΕΣ ΤΩΝ ΤΡΕΝΩΝ ΟΜΗΡΟΥΣ ΩΣ "ΑΣΠΙΔΑ" ΣΕ ΑΝΑΤΙΝΑΞΕΙΣ...!

      Με άλλα λόγια, η, κατά Πλάτωνα και οιονδήποτε εχέφρονα, μήτρα της τυραννίας που λέγεται "δημοκρατία" βρίσκεται στο Ζενίθ της σ΄ετούτη την άτυχη Χώρα κατ' όνομα "Ελλάδα"... Αλλά η ίδια η Ελλάδα βιώνει το Ναδίρ της!

     Όσοι σταθήκαμε ενάντια στη δημοκρατική τυραννία, όχι τώρα αλλά από τη στιγμή που αποκτήσαμε Πολιτειακή συνείδηση παραμένοντες σταθεροί και αμετακίνητοι προς αυτή, επί δεκαετίες καταδιωκόμεθα και λοιδορούμεθα από δημοκράτες "δικαστές" που ασελγούν σε ανηλίκους, δημοκράτες "δασκάλους" που ασελγούν σε ανηλίκους, δημοκράτες "ιερείς" που ασελγούν σε ανηλίκους, δημοκράτες "στρατιωτικούς" που ασελγούν στην ίδια την Τιμή τους! Όλοι αυτοί οι δημοκράτες ασελγοί, επικαλούμενοι την "θέση ισχύος" μιας δημοκρατικότητος την οποία του εξασφάλιζε η αναξιοκρατική μαζοκρατία,  επί χρόνια χαρεκτήριζαν όλους εμάς ως "Φασίστες" γιατί τολμήσαμε να μιλήσουμε για ψυχική υγεία, για φιλοπατρία, για αξιοπρέπεια, λέξεις άγνωστες για αποσαθρωμένους δημοκράτες ασελγούς!

     Και εμείς οι "Φασίστες" ζήσαμε δεκαετίες υπό διωγμό, υγιείς, φιλοπάτρεις, αξιοπρεπείς, τηρώντας την "Πολιτεία" του Πλάτωνος και παιδαγωγώντας τους γόνους μας με τις ίδιες Αξίες και Αρετές. Έτσι, σήμερα, απέναντι στον όχλο των δημοκρατικών ανδραπόδων, μπορούμε να αντιπαρατάξουμε μιαν υπόσχεση αναστρεψιμότητος του Ναδίρ στα πρόσωπα των γόνων, των συναντιληπτόρων και των εαυτών μας που, σε πείσμα των αριθμητικών αναλογιών, αν και ολίγιστοι, καταφέραμε να κατανικήσουμε τους πολλούς, διασώζοντας Αξίες και Αρετές μέσα στον χρόνο.

     Αυτή την  "ώρα" βρισκόμαστε στο όριο ανατροπών όχι, απλώς, πολιτικο-οικονομικών ή κοινωνικών, αλλά υπαρξιακών, όπου η ασέλγεια ηττάται από τις Αξίες και Αρετές οι οποίες γίνονται ολοένα και πιο απαιτητές από έναν Κόσμο που ξεψυχά και τις βλέπει ως μόνη σωτηρία του... Οι σάπιες μάζες, όπως πάντα, δεν αντιλαμβάνονται αλλά, τώρα, το φάσμα του χαμού τις κάνει να διαισθάνονται...


     Συνέλληνες, ή ...συν-"Φασίστες" (όπως μας ήθελαν επί χρόνια οι ασελγοί...) η σημερινή μας δικαίωση από την Ιστορία ας μη μας οδηγήσει στο να επιχαίρουμε για την καταβαράθρωση των εχθρών μας που κατρακύλησαν στην άβυσσο του δημοκρατικού λάθους τους. Έχουμε έναν εργώδη δρόμο μπροστά μας, ώστε το Ναδίρ να το αναστρέψουμε σε Ζενίθ και είναι νομοτελειακώς βέβαιο ότι θα τα καταφέρουμε!




__________________________________

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗ "ΖΟΥΓΚΛΑ"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.