Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Η ΑΠΥΘΜΕΝΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ
ΤΟΥ
ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ


Ο Γενικός Γραμματεύς Αθλητισμού κ. Πάνος Μπιτσαξής!




Και ο "λαμπαδηδρόμος" του 1.000.000 δολλαρίων
...πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας!



     Η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" από τη πρώτη στιγμή της ιδρύσεώς της επέμεινε στο «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ» και επέλεξε να μην ενταχθεί στο «αθλητικό σύστημα» της Γ.Γ.Α. για λόγους ηθικής τάξεως και αθλητικής ουσίας!

     Έτσι, όλοι εμείς που αποφασίσαμε να ασχοληθούμε και να διαδώσουμε ΔΩΡΕΑΝ την Έφιππη Τοξοβολία, επιλέξαμε την «οδό» της Αστικής Εταιρείας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρος και όχι του «Αθλητικού Σωματείου» έχοντας εξ αρχής διαγνώσει την σήψη του «αθλητικού συστήματος» της σημερινής Ελλάδος, όπου ούτε «Αθλητισμός», ούτε «Σύστημα», ούτε δυστυχώς «Ελλάς» υφίστανται!

     Ήρθαμε σε πλήρη αντίθεση με το «αθλητικό κατεστημένο» ενοχοποιώντας το για ανηθικότητα και αντιαθλητισμό,  με αποτέλεσμα να καταστούμε αντίπαλοι των ποταπών «αθλητικών παραγόντων» οι οποίοι μας ετίμησαν με την εχθρότητά τους!

     Οι τελευταίες εξελίξεις με την παραπομπή του κορυφαίου αντιπάλου μας, προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας Ισίδωρου Κούβελου στον Εισαγγελέα Εφετών δικαιώνουν τις τοποθετήσεις μας και τις επιλογές μας! Όμως αυτό δεν είναι για μας το ζητούμενο.

     Δεν επιχαίρουμε για την δικαίωση της απαξίας και της περιφρονήσεως που εξ αρχής δείξαμε προς τους «παράγοντες» του νοσούντος «αθλητικού συστήματος» της Χώρας μας, ούτε και για τη δίωξη εναντίον ενός «παράγοντος» ο οποίος μας πολέμησε "υπογείως", αισθανόμενος βαρύ το «έλλειμμα» της πλευράς του… Δεν επιχαίρουμε για την, εκ των πραγμάτων, επαλήθευση των εκτιμήσεών μας περί της ανηθικότητος και του ρύπου του «αθλητικού συστήματος» της Χώρας μας επιδιώκοντες επιβεβαίωση. Όλα τούτα, ποσώς μας ενδιαφέρουν!

     Εκείνο που πραγματικά μας ενδιαφέρει είναι, έστω και την τελευταία στιγμή, να επιτευχθεί η εξυγίανση του Ελληνικού Αθλητισμού με μία δραστική παρέμβαση εκείνου που, ενώ είναι αρμόδιος προς τούτο μέχρι στιγμής παραμένει συνένοχος! Της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και του ιδίου του γενικού γραμματέως της κ. Πάνου Μπιτσαξή ο οποίος ενώ γνωρίζει, εξακολουθεί να συγκαλύπτει τα όσα διαδραματίζονται στον Ελληνικό Αθλητισμό, καταρρακώνοντάς τον!

     Απαιτούμε τον άμεσο και διεξοδικό ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ έλεγχο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας (αλλά και όλων των Ομοσπονδιών) προκειμένου να απαντηθεί το αναπάντητο μέχρι τώρα ερώτημά μας:  Πώς είναι δυνατό η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας να εισπράττει πακτωλούς χορηγιών από ιδιώτες και δημόσιο, να εμφανίζει ως επίσημο χορηγό της ολόκληρο το «Ιατρικό Αθηνών» και να μη διαθέτει στις αγωνιστικές της διοργανώσεις ούτε ένα απλό ασθενοφόρο, εγκαταλείποντας στο έδαφος ενώπιον θεατών τραυματισμένους αθλητές της;

________________________

ANAΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ

ΣΤΟ "FACEBOOK":




ΚΑΙ ΣΤΗ "ΖΟΥΓΚΛΑ":


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.