Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ, ΚΑΤΩ ΤΟ "ΚΡΑΤΟΣ"!



25η ΜΑΡΤΙΟΥ : ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΔΩΣΙΛΟΓΙΣΜΟ!

     Γι άλλη μία φορά το δωσίλογο δημοκρατικό "κράτος" των χουντικών "κυβερνώντων" εισέπραξε ένα γενναίο, πανελλήνιο, χαστούκι στην ανεπιτυχή προσπάθειά του να προβεί σε επίδειξη ισχύος, επ΄ ευκαιρία του εορτασμού της επετείου της 25ης Μαρτίου!

Στην Αθήνα η "παρέλαση" έγινε μόνον ενώπιον πραιτωριανών!

     Ο "κυβερνών" αθηναϊκός θίασος σκιών του μνημονιακού θιασάρχη Λουκά Παπαδήμου, μετατρέποντας τη Χώρα σε ένα πρωτοφανές αστυνομοκρατούμενο στρατόπεδο που όμοιό του ουδέποτε υπήρξε στο παρελθόν, εξευτέλισε παγκοσμίως την Ελλάδα εμφανίζοντάς ως χουντοκρατούμενη νομίζοντας ότι υπό την απειλή των όπλων ο Ελληνικός Λαός θα υπεχρεούτο σε υποταγή.

Για άλλη μια φορά οι Έλληνες περιφρονήσαμε τους μίσθαρνους πραιτωριανούς.

     Οι ηλίθιοι της άνομης εξουσίας για άλλη μια φορά πήραν το μάθημα που τους άξιζε με την εξέγερση των Πανελλήνων οι οποίοι και την επέτειο της Εθνικής Ανεξαρτησίας μας τιμήσαμε και τους "κυβερνώντες" δωσιλόγους" αποδοκιμάσαμε αδιαφορώντας για την απειλή των όπλων των πραιτωριανών τους! 

Πραιτωριανοί και παρακρατικοί το ίδιο "μαγαζί"...

     Και μαζύ με το δωσίλογο "κράτος" πήρε το "μάθημά" του και το γλοιώδες ακροδεξιό παρακράτος που με διαδικτυακή σφοδρότητα, επί μέρες..., προσπάθησε να εξαπατήσει τους Έλληνες Πατριώτες, παγιδεύοντάς μας στη γραμμή υποταγής που υπαγόρευαν οι πραιτωριανές "δυνάμεις" του χουντικού καθεστώτος, ΕΛ.ΑΣ. και Ε.Υ.Π.! 

Ομόψυχα και ακομμάτιστα για πρώτη φορά!

     Τιμώντας σύσσωμοι οι Έλληνες τους Ήρωες της Εθνικής Ανεξαρτησίας μας, επιβεβαιώσαμε όχι μόνον την εθνική μας ομοψυχία αλλά και την ωριμότητά μας ως Κοινωνία η οποία γνωρίζει πολύ καλά ότι ο εχθρός είναι ένας και μόνον : το σημερινό διεφθαρμένο "κράτος" και οι ακροδεξιοί, παρακρατικοί, κολαούζοι του!

To αστυνομοκρατούμενο κέντρο των Αθηνών!

     Κατ, αρχήν στην Αθήνα, η επέτειος της 25ης Μαρτίου μετατράπηκε σε μία prive παρωδία "παρελάσεως" χωρίς την παρουσία των ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥ (για πρώτη φορά!) και χωρίς την παρουσία Ελλήνων Πολιτών, αλλά μόνον ενώπιον των απομεμονωμένων "επισήμων" και των ελαχίστων φίλων-προσκεκλημένων τους!


     Με ανακοίνωσή της η Συνομοσπονδία Αναπήρων και Θυμάτων Πολέμου Ελλάδος αρνήθηκε να μετατρέψει τους επιζώντες Ήρωες Πολεμιστές σε "μαριονέτες" των προδοτών "επισήμων" δηλώνοντας:   «Εμείς οι ανάπηροι μαχητές αυτών των τελευταίων πολέμων συνεχιστές των προγόνων μας του 1821, αποφασίσαμε μέσω της Συνομοσπονδίας Αναπήρων και Θυμάτων Πολέμου Ελλάδος –ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ- να μην παρελάσουμε, αντιδρώντας και εμείς στα σκληρά μέτρα που έχει πάρει η Κυβέρνηση εναντίον του Λαού μας και ειδικότερα των Συμπολεμιστών μας». 
Πραιτωριανοί, εκβιάζοντας ανεπιτυχώς την υποταγή των Ελλήνων.

     Το κέντρο των Αθηνών παρέμεινε επί δύο εικοσιτετράωρα καγκελλόφραχτο (!) υπό την συνεχή φρούρηση 5.000 ενόπλων αστυνομικών (!) και ενόπλων σκοπευτών ακροβολισμένων στις στέγες (!!) μέτρα τα οποία ούτε επί στρατιωτικής κυβερνήσεως ούτε επί κατοχής δεν ελήφθησαν!!

Ακροβολισμένοι σε ταράτσες ένοπλοι πραιτωριανοί!

    Η σημερινή δημοκρατία απέδειξε για άλλη μια φορά ότι πρόκειται περί στυγνού, αστυνομικού καθεστώτος, επιχειρούντος την καταστολή και την τυραννία των Πολιτών του!

Με το δάκτυλο στη σκανδάλη μίσθαρνος πραιτωριανός!

     Ασεβέστατο στους θεσμούς και σε κάθε τι εθνικό, το προδοτικό καθεστώς του δοτού Λουκά Παπαδήμου δεν περιεφρόνησε, μόνον, τους Αναπήρους Πολέμου αλλά και τον εκπρόσωπο των Ηρώων Πολεμιστών Κύπρου στον οποίο απαγόρευσαν να καταθέσει στεφάνι στο Ηρώο του Άγνωστου Στρατιώτη, τρέμοντας για ενδεχόμενες αντιδράσεις εναντίον των παρακειμένων κατάπτυστων ..."επισήμων"!

Oι Ήρωες Πολεμιστές της Κύπρου.
Στο μέσον, καθιστός, ο βετεράνος Λοχίας Ανδρέας Κριθάρης.

     Οι ξεφτιλισμένοι, απόλεμοι ριψάσπιδες καθεστωτικοί της χούντας του Λουκά Παπαδήμου, όρθωσαν ανάστημα στον γενναίο υπερασπιστή εθνικού εδάφους, απαγορεύοντάς του να πλησιάσει το Ηρώο, προστατεύοντας τα άνομα αφεντικά τους! Και ο εκπρόσωπος των Ηρώων Πολεμιστών, Συνέλληνας Ανδρέας Κριθάρης, καταγγέλλει: "Με πλήρη απογοήτευση, οργή και αηδία, απευθύνομαι προς τους υποτιθέμενους υπερασπιστές της ιστορικής μνήμης της Εθνικής Παλιγγενεσίας, που κατάφεραν να αποτρέψουν αυτούς που τιμούν την υποχρέωσή τους προς τους συναγωνιστές τους, που άφησαν την τελευταία πνοή τους στα πεδία των μαχών, από την κατάθεση στεφάνου. Σημειώστε ότι, η συγκεκριμένη κατάθεση στεφάνου περιγράφεται στο πρωτόκολλο του εορταστικού προγράμματος, με το οποίο προσεκλήθη ο Σύλλογός μας ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΚΥΠΡΟΥ 1974 στην εκδήλωση και το όνομά μου στη σχετική κατάσταση εκπροσώπων για κατάθεση στεφάνου."

     Όμως, παρά τα πρωτοφανή κατασταλτικά μέτρα, οι Έλληνες απ΄άκρου σε άκρο της Πατρίδας, δείξαμε στα κτήνη του αθηνοκεντρικού χουντικού "κράτους και ακροδεξιού παρακράτους ότι τα όπλα τους μπορούν να τα βάλουν "εκεί" που υποχρεώσαμε όλους τους εχθρούς μας στο διάβα της Ιστορίας μας να τα "βάλουν"! Και, τούτη την 25η Μαρτίου 2012 ξαναδείξαμε ότι οι Έλληνες παραμένουμε αδούλωτοι και μονοιασμένοι αδιάφοροι για τις σκοτεινές κάννες και τους τηλεφακούς που μας σημαδεύουν από γη και ταράτσες. Έτσι:

ΑΘΗΝΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


ΠΑΤΡΑ


ΗΡΑΚΛΕΙΟ


ΛΑΡΙΣΑ


ΡΕΘΥΜΝΟ



ΚΟΖΑΝΗ

ΞΑΝΘΗ


ΑΡΓΟΣ


ΤΡΙΠΟΛΗ


ΒΕΡΟΙΑ


ΑΓΡΙΝΙΟ


ΤΡΙΚΑΛΑ

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΑΔΟΥΛΩΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!


     Ας σημειωθεί ότι, όλα τα Ελληνόπουλα που παρήλασαν στις μαθητικές παρελάσεις ΠΕΡΙΕΦΡΟΝΗΣΑΝ επιδεικτικά τις εξέδρες των "επισήμων", αρνούμενα να στρέψουν το κεφάλι, μουτζώνοντας τα καθεστωτικά ανδρείκελα, παρελαύνοντας με κλεισμένα τα στόματα με ...τσιρώτο (Χαλκίδα) ή και αλλάζοντας αιφνιδιαστικά πορεία ώστε να μη περάσουν μπροστά από την εξέδρα των "επισήμων"(Ληξούρι)


     Σήμερα, ακόμη κι όσοι κινήθηκαν σε αμαξίδιο ώρθωσαν τη ψυχή και τη παλάμη ενάντια στους προδότες της εξουσίας επιβεβαιώνοντας ότι ο Έλληνας παραμένει ανυπότακτος ακόμη και καθηλωμένος!


     Στις 27 Απριλίου 1941 οι Γερμανοί εισήλθαν στην Αθήνα. Στην διασταύρωση Κηφισίας και Αλεξάνδρας πλήθος κόσμου αλλά και σημαίνουσες προσωπικότητες περίμεναν για να υποδεχθούν τους ...κατακτητές!Σήμερα, 25η Μαρτίου 2012 το κέντρο των Αθηνών ήταν επιδεικτικώς ΑΔΕΙΟ από έλληνες Πολίτες οι οποίοι περιεφρόνησαν έτσι τους εσωτερικούς κατακτητές της χούντας του δοτού Λουκά Παπαδήμου και των ενόπλων ανθελλήνων πραιτωριανών του!

Επιδεικτικώς και ...δηκτικώς απόντες οι Έλληνες από τη παρωδία "παρελάσεως"!

     Αυτό το μάθημα, είθε να το έλαβαν οι εξώνητοι "κυβερνητικοί" και οι μητραλοίες κολαούζοι τους. Θα τους χρειασθεί στην αμέσως προσεχή περίοδο που θα "εμπεδώσουν" ότι οι Έλληνες έχουμε, πια, συνειδητοποιήσει ότι οι "εκλογές" δεν είναι η λύση αλλά το ΠΡΟΒΛΗΜΑ!



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.