Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

25η ΜΑΡΤΙΟΥ 2012

ΗΜΕΡΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΡΓΗΣ!


     Η Ελλάδα σφαδάζει ημιθανής από τους προδότες πολιτικούς της που αναδείχτηκαν μέσα από προδοτικές κοινοβουλευτικές διαδικασίες! Οι Έλληνες εκδηλώνουμε την οργή μας εναντίον των δολοφόνων της Πατρίδας μας, όπου και όποτε τους συναντούμε! Την 25η Μαρτίου 2012 δίνουμε ραντεβού με τους προδότες όπου τολμήσουν να σταθούν!

     Η αποδοκιμασία ΟΛΩΝ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ των ενόχων της προδοτικής εξουσίας, ενστόλων και μη, είναι στοιχειώδες καθήκον προς την Πατρίδα, εφ' όσον όλοι οι μετέχοντες της σημερινής προδοτικής εξουσίας και μη εξεγειρόμενοι είναι εξίσου ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ! Όσοι με την γραβάτα ή το όπλο "παρά πόδας" συνεργούν, προδίδοντας την εθνική μας κυριαρχία, την εθνική μας αξιοπρέπεια, τον Ελληνικό Λαό, είναι στο στόχαστρο της οργής μας! 

     Δεν μας τρομάζουν οι απειλές των κυβερνητικών καθαρμάτων που απειλούν με τιμωρίες τους γενναίους μαθητές μας που πρώτοι έδειξαν την κατά πρόσωπο συντεταγμένη οργή τους εναντίον των προδοτών! Η Διαμαντοπούλου και η παρέα της, σύντομα θα καταλάβουν εμπράκτως ότι αυτά τα παιδιά θα είναι η υπερήφανη Ελλάδα του αύριο και η Διαμαντοπούλου με τη παρέα της, ατιμασμένες στάχτες στον άνεμο που έσπειραν και θα θερίσουν!  

     Γι αυτή την 25η Μαρτίου 2012 προετοιμαζόμαστε όλοι από τώρα! Οι προδότες δεν θα πρέπει να βρουν γαλήνη ούτε στο τάφο! Η Ελλάδα δεν είναι "σκυλί στ' αμπέλι", είναι προστατευόμενη παγκόσμια κληρονομιά! Και την προστατεύουν τα παιδιά της!





ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗ "ΖΟΥΓΚΛΑ":


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.