Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2012

ΕΝΑΣ "ΘΗΣΑΥΡΟΣ" ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΠΟ ΤΟ SZENTENDRE
     Aπό τη πανέμορφη ουγγρική κωμόπολη του Szentendre, βόρεια της Βουδαπέστης, φέραμε από το τελευταίο εκπαιδευτικό μας ταξίδι ένα "θησαυρό" πληροφοριών τον οποίο συσσώρευσε η εμπειρία ενός από τους κορυφαίους Ούγγρους Μύστες της Έφιππης Τοξοβολίας : του Κelemen Zsolt.


     Σύντομα, αυτός ο "θησαυρός" πληροφοριών θα αποκωδικοποιηθεί και οι κατευθύνσεις του θα γίνουν κτήμα των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" αλλά και όσων θα ήθελαν να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους όχι μόνον στην Έφιππη Τοξοβολία αλλ΄ ακόμη και σε πιο "βατά" στυλ Ιππικής, όπως, π.χ. στην συμπαθή Υπερπήδηση Εμποδίων της οποίας η απλότητα (βλ. παραπάνω: 4:17) γίνεται αντικείμενο εμπορίας από επιτηδείους .


     Ασχέτως εάν η Έφιππη Τοξοβολία, λόγω των απαιτήσεών της, αποτελεί το κορυφαίο είδος Ιππικής, οι Έλληνες Εφιπποτοξότες τιμούμε την Ιππική στο σύνολό της και, με πνεύμα φιλαλληλίας, έχουμε κατά νου τις ανάγκες ενός Κοινού το οποίο, δυστυχώς, στη Χώρα μας έχει εγκαταλειφθεί από τους αρμοδίους της, υστερημένης μέχρι τώρα, αναπτύξεώς του.
 Λεπτομέρειες, στο επικείμενο δημοσίευμα στο οποίο θα παρουσιάσουμε το τελευταίο εκπαιδευτικό ταξίδι μας με τίτλο "ΒΟΡΕΙΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ... ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΠΕΔΙΑΔΕΣ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.