Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2012


    ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ
ΑΛΛΑ
ΠΑΝΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ!
«ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ από το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης των Ενόπλων Δυνάμεων δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας και όπως χαρακτηριστικά ανέφερε αποτελούν «δύναμη αποτροπής για κάθε επιβολέα»,  συνοδευόμενος από τον υπουργό και τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας κ.κ. Πάνο Μπεγλίτη και Κώστα Σπηλιόπουλο»

     Χωρίς να έχουμε ξεχάσει τον άλλο επιτελικό σύμβουλο παρά τω …υπουργώ, ο οποίος ενοικίαζε ...άνευ αποδείξεων οίκους "συνευρέσεως" σε διεθνείς …αρσενοκοίτες και ο οποίος μας άφησε άναυδους για το «ήθος» το οποίο επικρατεί στη κορυφή των δημοκρατικότατων Ενόπλων Δυνάμεών μας, η ειδησεογραφία έρχεται και πάλι αμείλικτη για να επαληθεύσει την δημοκρατική "χρηστότητα" της σημερινής κορυφής του στρατεύματός μας. Αυτά δημοσιεύει τώρα η «ΖΟΥΓΚΛΑ» και τα θέτουμε υπό την κρίση όσων αγωνιούν για την πορεία αυτού του τραγικού τόπου:

Στην καρδιά του Πενταγώνου κύκλωμα παιδοφιλίας
Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2012, 19:49

Στη Διεύθυνση Πληροφορικών Συστημάτων του Πολεμικού Ναυτικού και μέσα στην καρδιά του Πενταγώνου, εντοπίστηκε ο βασικός ύποπτος κυκλώματος παιδοφιλίας στην κατοχή του οποίου βρέθηκε τεράστιος όγκος, έτοιμος για διακίνηση, σκληρού υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Η Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μετά από συντονισμένη επιχείρηση συνέλαβε τον Πλοίαρχο του Πολεμικού Ναυτικού, Παναγιώτη Παπαδάτο, του Κωνσταντίνου και άλλα δύο άτομα σε τρεις διαφορετικές τοποθεσίες στην Αττική οι οποίοι συμμετείχαν σε αυτό το κύκλωμα. Ο πλοίαρχος Παπαδάτος, είναι ο διευθυντής των Πληροφοριακών Συστημάτων του Π.N. στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Όλα ξεκίνησαν σήμερα το πρωί, όταν στο πλαίσιο της προληπτικής δράσης της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για την πάταξη του φαινομένου της παιδικής πορνογραφίας, αστυνομικοί του τμήματος διενήργησαν έλεγχο και εντόπισαν τα ηλεκτρονικά ίχνη τριών ανδρών, στην κατοχή των οποίων βρέθηκε τεράστιος όγκος σκληρού πορνογραφικού υλικού.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας: «Συνελήφθησαν σήμερα (15-02-2012), σε διάφορες περιοχές της Αθήνας, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 34, 54 και 47 ετών, από αστυνομικούς της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, για κατοχή μεγάλου όγκου από υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Η αποκάλυψη του σκληρού πορνογραφικού υλικού που βρέθηκε, έγινε στο πλαίσιο της προληπτικής δράσης της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για την πάταξη του φαινομένου της παιδικής πορνογραφίας και ύστερα από διαδικτυακή έρευνα που διενεργήθηκε με τη χρήση ειδικού λογισμικού προγράμματος ανίχνευσης αρχείων πορνογραφίας ανηλίκων».

O 47χρoνος συλληφθείς είναι ο Πλοίαρχος  Παπαδάτος. Στο κύκλωμα κατά πάσα πιθανότητα εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα, καθώς κατά την έρευνα εντοπίσθηκαν 123 διαφορετικές IP διευθύνσεις, μέσω των οποίων χρήστες του Διαδικτύου κατείχαν και είχαν πρόσφορα για διακίνηση χιλιάδες αρχεία παιδικής πορνογραφίας.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

«Συνελήφθησαν τρεις (3) ημεδαποί, από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Σε έρευνες των οικιών τους, σε διάφορες περιοχές της Αθήνας, κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, (54) σκληροί δίσκοι.

Βρέθηκαν αποθηκευμένα χιλιάδες ψηφιακά αρχεία (βίντεο και φωτογραφίες) με σκληρό παιδικό πορνογραφικό υλικό.

Συνελήφθησαν σήμερα (15-02-2012), σε διάφορες περιοχές της Αθήνας, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 34, 54 και 47 ετών, από αστυνομικούς της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, για κατοχή μεγάλου όγκου από υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Η αποκάλυψη του σκληρού πορνογραφικού υλικού που βρέθηκε, έγινε στο πλαίσιο της προληπτικής δράσης της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για την πάταξη του φαινομένου της παιδικής πορνογραφίας και ύστερα από διαδικτυακή έρευνα που διενεργήθηκε με τη χρήση ειδικού λογισμικού προγράμματος ανίχνευσης αρχείων πορνογραφίας ανηλίκων.

Εξειδικευμένοι Αξιωματικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, διαπίστωσαν ότι άγνωστος αριθμός χρηστών του διαδικτύου, εντός της Ελληνικής επικράτειας, χρησιμοποιώντας εκατόν είκοσι τρεις (123) διαφορετικές IP διευθύνσεις, εταιρίας παροχής υπηρεσιών διαδικτύου, κατείχαν και είχαν πρόσφορα για διαμοιρασμό χιλιάδες αρχεία (εικόνες και βίντεο), με σκληρότατο υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Όπως προέκυψε στο πλαίσιο της αστυνομικής ψηφιακής έρευνας, πρόκειται για ιδιαίτερη περίπτωση παραβατών, σύμφωνα με τον αριθμό και το είδος των αρχείων που παρατηρήθηκε να διακινούνται στα διάφορα δίκτυα ανταλλαγής αρχείων.

Κλιμάκια αστυνομικών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σήμερα (15-02-2012), ύστερα από τη γνωστοποίηση των στοιχείων ταυτότητας τους από τις συμβαλλόμενες εταιρείες παροχής υπηρεσιών διαδικτύου, πραγματοποίησαν έρευνες, παρουσία Δικαστικών Λειτουργών, στα σπίτια των τριών συλληφθέντων, όπου βρέθηκαν δεκάδες μέσα αποθήκευσης υλικού παιδικής πορνογραφίας:

Στην οικία του 34χρονου στο Ελληνικό, τριακόσιοι δέκα πέντε (315) ψηφιακοί οπτικοί δίσκοι αποθήκευσης και τριάντα δύο (32) σκληροί δίσκοι, με αποθηκευμένες χιλιάδες βίντεο και φωτογραφίες

Στην οικία του 54χρονου στην Αθήνα, δύο (2) εξωτερικοί σκληροί δίσκοι και δύο (2) εσωτερικοί σκληροί δίσκοι, με αποθηκευμένες εκατοντάδες φωτογραφίες.

Στην οικία του 47χρονου στην Αγία Παρασκευή, δέκα οχτώ (18) σκληροί δίσκοι με αποθηκευμένες δεκάδες φωτογραφίες.

Τα κατασχεθέντα ψηφιακά μέσα, θα σταλούν για τις ανάλογες εργαστηριακές εξετάσεις στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών».
Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2012, 20:55

     H παρούσα Διοίκηση των Ενόπλων Δυνάμεων και ο Κάρολος Παπούλιας θα πρέπει να είναι ιδιαιτέρως υπερήφανοι για την δημοκρατική διαπαιδαγώγηση των επιτελών τους! Αυτή είναι δημοκρατία στο Στράτευμα! Αυτό είναι δημοκρατικό ήθος! ...Ποτέ πια 21η Απριλίου 1967, πάντα παιδόφιλοι και αρσενοκοίτες ως εγγύηση δημοκρατικών Ενόπλων Δυνάμεων!


ΑΜΕΝ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.