Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

TI EΙΔΟΥΣ ΑΣΥΛΙΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ;



     Υπό αμφιλεγόμενο καθεστώς διοργανώσεως "αγώνων" στους οποίους, βάσει ...κανονισμού (άρθρο 13.4) μπαμπάδες και μαμάδες "κρίνουν" και "βραβεύουν" ...αγωνιζομένους, η "Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας" συνεχίζει έναν χορό που καλά κρατεί.

Η ...προσέλευση Κοινού στους φετινούς πανελλήνιους "αγώνες"
της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας
στο Ολυμπιακό Ιππικό Κέντρο Μαρκοπούλου.

     Με Πρόεδρο τον Ισίδωρο Κούβελο, έναν άνθρωπο ο οποίος δεν έχει καμία σχέση ούτε με τον Ίππο ούτε με την Ιππασία αλλά τυγχάνει τελευταίος ...σύζυγος της Ντόρας Μπακογιάννη, η "Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας" διοργανώνει "αγώνες" με μηδενική συμμετοχή Κοινού  ενώπιον άδειων κερκίδων κρατώντας "όμηρο" το Ολυμπιακό Ιππικό Κέντρο Μαρκοπούλου χωρίς να εξηγεί πώς διαχειρίζεται χορηγίες κολοσσιαίων χορηγών όπως η ΜΕΤΚΑ, ο ΟΠΑΠ, η ORIFLAME, ο OMΙΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, η ΕΡΤ, η G4S, η ΗΟCHTIEF, η SUPERFAST FERRIES, οι ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ WEBHELLAS, η HERTZ ! Αναζητήσαμε κάποιαν εξήγηση  για το τι σημαίνει η χορηγία (...π.χ.) του "ΙATΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ" όταν στους "αγώνες" της δεν διέθετε ούτε καν ασθενοφόρο όπως προβλέπει ο ίδιος της ο κανονισμός..., αλλά απάντηση δε βρήκαμε.




     Επίσης, απάντηση δε λάβαμε ούτε από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού επί συγκεκριμένων γραπτών καταγγελιών μας και η ίδια σιωπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ισχύει και επί επιστολής Μητέρας αθλήτριας υπερπηδήσεως εμποδίων η οποία της κοινοποιήθηκε προκειμένου να επισημανθούν οργανωτικές και κανονιστικές παραβάσεις της "Ομοσπονδίας" που καθιστούν τους "αγώνες" της ακόμη και άκυρους!




     Aς σημειωθεί ότι μόνον το έτος 2010 και μόνον η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού χορήγησε το ποσόν των ...550.000 ευρώ ! στην "Ομοσπονδία" (ας υπολογίσουμε και τους υπόλοιπους χορηγούς για να αντιληφθούμε τον χορό εκατομμυρίων...) για να παραμένει η Ελληνική "Ιππασία" φέουδο ελαχίστων προνομιούχων με τις πόρτες κλειστές στο μέσο Έλληνα!




     Ποιοί επιχειρούν να καλύψουν ποιούς, ...εαυτούς και αλλήλους; Εμείς πάντως θα επιμείνουμε στην έρευνά μας διότι δε θέλουμε κάποιοι να μας δουλεύουν μιλώντας για "Ιππασία" και πράττοντας ό,τι βάλει ο νους μας! 

     

4 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μου σβήσατε ένα σχόλιο αλλά επιμένω ότι πρέπει να στείλετε τα όσα συμβαίνουν με την ομοσπονδία στα δικαστήρια αν πραγματικά σας ενδιαφέρει να διορθωθεί η κατάσταση. Δε μπορεί απλά να τα λέτε και να μη τους στέλνετε στο σκαμνί όταν μόνο από ένα χορηγό παίρνουν 550000 ευρό και ζητάνε μια περιουσία στους ομίλους τους για να κάνει μια ώρα ιππασία ένας μεροκαματιάρης. Η κατάσταση βρόμισε πια και το να καλύπτουμε τα σκουπίδια κάτω από το χαλί δεν είναι λύση. Να συνεχίσετε την έρευνα με το πόσα πήρανε και τι τα κάνανε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μόλις έπεσα επάνω σε ένα σχόλιο της φίλης αθλήτριας υπερπήδησης εμποδίων Καλλιόπης Στεφανή που γράφει στο φόρουμ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΠΠΕΩΝ ΕΜΠΟΔΙΩΝ :

    Posted - 11/01/2012 : 23:32:08
    Καλή Χρονιά σε όλους, υγεία ευτυχια και πολλές επιτυχίες!
    Χάζευα προ ολίγων ημερών στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας και τι να δω; "Ανακοίνωση για οικονομικά θέματα"! Λέω έχει γούστο να πρέπει να ξαναπληρώσουμε το 50ευρο. Μετα λύπης μου διαπιστωσα ότι όχι μονο θα πρεπει να ξαναπληρωσουμε, αλλά και οτι το 50ευρο μεγαλωσε...70 ευρο ο καθε αθλητης και 30 το καθε αλογο, ακομα κι αν συμμετεχει ο αθλητης εκτός συναγωνισμού.
    Θα μπορούσε να με ενημερώσει κάποιος πού ακριβώς θα πάνε αυτά τα χρήματα; Πέρυσι η αιτιολόγηση ήταν ανεπαρκέστατη, ενώ φέτος "για καλυψη των εξόδων αγώνων." Γι' αυτο δεν υποτίθεται ότι πληρώνουμε δικαίωμα συμμετοχής;

    πηγή http://www.seie.eu/forum/topic.asp?TOPIC_ID=95

    Tι λέει ο Ισίδωρος Κούβελος και η παρείτσα της Ομοσπονδίας όταν οι δικοί του αθλητές αναρωτιούνται δημόσια "πού ακριβώς θα πάνε αυτά τα χρήματα;" ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΡΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kαι κάτι ακόμα που εντόπισα και δε μπορώ να το κρατήσω ασχολίαστο. Η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας καταφεύγει σε έναν κοινό εκβιασμό των αθλητών της διασύροντάς του δημόσια ως ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ κάτι που δε κάνει ούτε το ίδιο το κράτος για τους μεγαλοφειλέτες πολίτες του. Οι άνθρωποι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας αναρτούν στην ιστοσελίδα τους τα ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ όσων αθλητών "οφείλουν" χαράτσια που τους βάζει εκβιάζοντας τους έτσι να τους τα ακουμπήσουν. Διαβάστε εδώ να σιχαθείτε τον εαυτό σας:

    http://www.hef.gr/docs/announce/2012_anakoinosisyndromes.pdf

    88 ονόματα αθλητών και 49 σύλλογοι στη "ξεφτίλα" του οφειλέτη προς τους παράγοντες της ΕΟΙ. ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.