Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

ΘΡΑΚΗ: Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ


     Η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" ως εκ των καταστατικών Αρχών της, ούτε αποφεύγει ευσχήμως ούτε απεμπολεί την υποχρέωση αρθρώσεως εθνικού λόγου, ως αποτελουμένη από Έλληνες Πατριώτες. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" συμμερίζεται πλήρως την πανελλήνια αγωνία για το μέλλον της Ελληνικής Θράκης την οποία οι προδότες κυβερνητικοί εκχωρούν μεθοδικά σε ξένη κυριαρχία!

     Ηχεί πάντοτε στα ευήκοα ώτα των Ελλήνων Πατριωτών εκείνη η, προ πολλών χρόνων, εύστοχη κραυγή του Σαράντου Καργάκου μέσα στο αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου : "Το αθηναϊκό κράτος θα πρέπει να αποφασίσει εάν θέλει την Θράκη"!


     Σήμερα, ένας άλλος σκεπτόμενος Συνέλληνας, ο απόδημος κ. Εμμανουήλ Σαρίδης, μοιράζεται μαζύ μας την κοινή αγωνία για το μέλλον της Ελληνικής Θράκης με ένα εμπεριστατωμένο άρθρο του στο εξαιρετικό Ιστολόγιο το οποίο διαχειρίζεται. Εμείς καλούμε τα Μέλη μας, τους επισκέπτες μας αλλά και κάθε Συνέλληνα να εγκύψει σ' αυτό το κείμενο που τιτλοφορείται "ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΘΡΑΚΗ"!


     Και, βεβαίως, για μία εκτενέστερη αναφορά στη προδοσία εκχωρήσεως της Ελληνικής Θράκης σε ξένη κυριαρχία, εδώ.


1 σχόλιο:

  1. Πολύ ενδιαφέρον τόσο το άθλημα όσο και το ιστολόγιό σας. Το κατεχώρησα στο ΠΑΖΛ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ στην σελίδα Αθλητισμός,Υγεία, Διατροφή. Σας περιμένω στα ιστολόγιά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.