Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

TA ΔΩΡΑ ΤΗΣ "SONY" ΚΑΙ ΤΟΥ ...ΒΑΓΓΕΛΗ ΔΕΛΕΓΚΟΥ


     Δε πάει πολύς καιρός από τον προηγούμενο Αύγουστο, όταν ο γνωστός φωτογράφος και λογοτέχνης-συγγραφέας Βαγγέλης Δελέγκος με τους μαθητές φωτογραφίας της "SONY" απαθανάτισαν καλπασμούς των μαθητών της δικής μας Σχολής στο προπονητικό μας χώρο.

                      

     Ο Βαγγέλης Δελέγκος σήμερα μας παρέδωσε ευγενικά ένα dvd με την εικαστική "συγκομιδή" των μαθητών του και το φωτογραφικό αποτέλεσμα των νέων δημιουργημάτων της "SONY" που δοκιμάστηκαν παρακολουθώντας τους τριποδισμούς των πανέμορφων Ίππων μας!


     Έτσι, οι μαθητές της "SONY" και του Βαγγέλη Δελέγκου μας ...προσφέρουν την πάντα άψογη Εφιπποτοξότρια Ελένη (που την απαθανάτισε στο παρελθόν "επί τω έργω" και ο φακός των "ΝΕΩΝ"), την Κατερίνα, τον Αρπάλυκο, τον Κωνσταντίνο, τον Γεώργιο, τον Ακάδημο, την Όλγα, τον Αθανάσιο, την Βίκυ και όσους ήμασταν εκείνο το όμορφο αυγουστιάτικο απόγευμα στο προπονητικό μας χώρο σε πολλές φωτογραφίες και βίντεο!



     Ευχαριστούμε τον φίλτατο Βαγγέλη Δελέγκο και τους μαθητές της "SONY" για τη προσφορά τους που μας βοηθά να μελετήσουμε την ίππευσή μας και να τη βελτιώσουμε. Κυρίως, ευχαριστούμε τον Βαγγέλη Δελέγκο για τη προσφορά αντιτύπου του νέου του βιβλίου με τίτλο "ΑΓΑΠΗ ΣΕ ΟΛΑ" το οποίο θα μελετήσουμε και θα παρουσιάσουμε από το Ιστολόγιό μας. Απλά, πριν καν το ανοίξουμε έχουμε να πούμε ότι από πλευράς αισθητικής της εκδόσεως αποτελεί ένα μικρό κομψοτέχνημα!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.