Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

ΚΑΤΕΛΥΘΗ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!
ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ!

EYΓΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ !

     Ο νεαρός της φωτογραφίας μας ονομάζεται Αχίλλειος, είναι το 12ο από τα 16 παιδιά (!!) μιας πολυμελούς Ελληνικής Οικογενείας, εργάζεται σκληρά από τα 14 του για να φανεί χρήσιμος στην Κοινωνία και στο σπίτι του και είναι αριστούχος μαθητής! Παραμένοντας ευσταλής και, παρελαύνων, χωρίς να χάσει τον βηματισμό του, φασκελώνει τα ένστολα δεκανίκια ενός διεφθαρμένου κράτους, τις σαπιοκοιλιές που αντάλλαξαν το χρέος προς την Πατρίδα με μισθό, προαγωγή και εφάπαξ, αυτά τα ανάξια ανδρείκελα που αντί να συλλάβουν και να εκτελέσουν τους εθνοπροδότες τους προστατεύουν ως άλλοι πραιτωριανοί! Αυτούς που αντί ΟΡΘΙΟΙ να αποδίδουν ΤΙΜΗ προς την παρελαύνουσα ΣΗΜΑΙΑ ξαπλώνουν τα χυδαία κουφάρια τους σε πολυθρόνες με τα "κινητά" στα αφτιά τους, βλάσφημοι απέναντι στο ίδιο το Σύμβολο του Έθνους και στην ίδια την αισθητική. Ο νεαρός Αχίλλειος αποτελεί ΕΛΠΙΔΑ για το Έθνος μας και με την συμβολική χειρονομία του αντιπροσωπεύει επάξια την οργή την αγανάκτηση όλων των Ελλήνων! Πάνω απ΄όλα ο ίδιος ο Αχίλλειος κατά την συγκεκριμένη στιγμή εκπροσωπεί την μόνη νόμιμη έκφραση των Πανελλήνων! Αχίλλειε, σε ευχαριστούμε!

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΞΙΖΕΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ:
Πρόδωσαν Πατρίδα κι Έθνος για να αποτελούν πιόνια του κράτους...
Εξευτέλισαν εθνικούς θεσμούς για να γίνουν δεκανίκια μιας σάπιας εξουσίας...
Απεμπόλησαν όρκο και συνείδηση έναντι του εφ' άπαξ...
Εμφανίστηκαν με κινητό στο αυτί και πλάκα παράσημα που τα αγόρασαν από το Μοναστηράκι
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ...
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΙΣΤΩΘΕΙ ΑΝΔΡΑΓΑΘΙΑ...
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΘΥΣΙΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΙΑ ΕΥΜΕΝΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗ!

ΣΚΑΤΑ ΣΕ ΘΕΣΜΟΥΣ-ΣΚΑΤΑ!
ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ! 




Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΟΛΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ




O EΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΡΕΠΕΙ ΣΕ ΦΥΓΗ ΤΟΝ ΚΑΡΟΛΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ

 
     Με βλάσφημη πρόθεση ο μητραλοίας δημοκράτης Γεώργιος Α. Παπανδρέου είπε "ΝΑΙ" στον ξένο κατακτητή, την ίδια μέρα που ο Φασίστας Ιωάννης Π. Μεταξάς είπε το "ΟΧΙ", παρασύροντας ολόκληρο τον πολιτικό κόσμο της σημερινής Ελλάδος σε εμπτυσμό από τους Πανέλληνες!

     Και όπως ήταν φυσικό, ο Ελληνικός Λαός ο οποίος πολέμησε σύσσωμος στο πλευρό του Φασίστα, ο ίδιος, σήμερα ξεσηκώθηκε και πέταξε από τις εξέδρες των "επισήμων" τους αλήτες της δημοκρατικής σαπίλας, ματαιώνοντας για πρώτη φορά την επίσημη παρέλαση-φιέστα στην οποία οι αχρείοι του κ(υ)νοβουλευτισμού θα έκλεβαν μέρος της δόξας των γενναίων μαχητών του παρελθόντος!

AΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

     Ορθώς ο προδότης (και κατά παράβαση, πλέον, των πλειοψηφικών προϋποθέσεων) πρωθυπουργεύων Γεώργιος Α. Παπανδρέου εδήλωσε ότι κατελύθη η δημοκρατία και λίαν ορθώς οι Έλληνες σήμερα την κατέλυσαν! Καιρός ήταν! Διότι η πολιτειακή, κατά Πλάτωνα, εκτροπή που ονομάζεται δημοκρατία και η οποία αποτελεί τη μήτρα της τυραννίας, έγινε πλέον αντιληπτή!


ΗΡΑΚΛΕΙΟ

     Το μόνο που απομένει είναι οι βρόχοι στου Γουδή να μην αιωρούνται ασκόπως από τον άνεμο αλλά να σταθεροποιηθούν με τα κουφάρια του Παπούλια και των υπολοίπων 300 προδοτών πολιτικών του κοινουλευτικού θηριοτροφείου!


ΑΘΗΝΑ



ΤΡΙΚΑΛΑ



ΤΡΙΠΟΛΗ



ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ




ΝΑΥΠΛΙΟ



ΒΟΛΟΣ



ΡΟΔΟΣ



ΑΓΡΙΝΙΟ



ΛΑΜΙΑ



ΚΑΛΑΜΑΤΑ



ΞΑΝΘΗ



ΠΕΙΡΑΙΑΣ



ΦΛΩΡΙΝΑ




ΚΕΡΚΥΡΑ




ΒΕΡΟΙΑ




ΚΟΡΙΝΘΟΣ



ΧΑΛΑΝΔΡΙ



ΚΩΣ



ΝΑΥΠΛΙΟ



ΠΑΡΟΣ



ΚΟΖΑΝΗ



ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ



ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ



ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ



ΑΡΤΑ




ΝΙΚΑΙΑ



ΠΡΕΒΕΖΑ



       

ΙΤΕΑ



ΡΕΘΥΜΝΟ

   Και μετά από όλα αυτά ο προδότης Χρήστος Παπουτσής έκανε λόγο για ..."φασίζουσες μειοψηφίες"! Ναι κοινοβουλευτικέ αλήτη,  ο Ελληνικός Λαός αποτελεί πλέον μια Φασιστική λαίλαπα που θα σας σαρώσει αντιλαμβανόμενος τον προδοτικό ρόλο όλων υμών των δημοκρατικών ολετήρων!

     Και για να μη ...μπερδευόμαστε: ο Ελληνικός Λαός δε ματαίωσε την καθιερωμένη στρατιωτική παρέλαση αλλά εξεδίωξε τους αλήτες 301 ανθέλληνες από τις θέσεις των "επισήμων"! Η στρατιωτική παρέλαση αποτελεί έναν πραγματικό πατριωτικό θεσμό τον οποίο οι Έλληνες σεβόμεθα:

     Τέλος, την επόμενη ημέρα του "ΟΧΙ", διαβάζουμε στις ειδήσεις του διαδικτύου το πλέον τραγικό "επίτευγμα" της δημοκρατικής "κυβερνήσεως" των Αθηνών, την πλέον εγκληματική εξέλιξη της σύγχρονης αθηναϊκής δημοκρατίας:



ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ!

     Έλληνες Κωνσταντινουπολίτες, οι οικογένειες των οποίων είχαν φύγει από την Πόλη με τις απελάσεις του 1964, ζητούν να επιστρέφουν στα πάτρια εδάφη των γονέων τους, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης. Μαζί τους και Έλληνες που δεν έχουν κανένα δεσμό με την Πόλη, αλλά βλέπουν στην Τουρκία ένα καλύτερο επαγγελματικό μέλλον.     
Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2011, 08:54




ΤΑ 301 ΚΤΗΝΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ
ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ!

Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης

6977764737



ΥΓ: Παρά το ότι, κατά κανόνα, οι φωτογραφίες του Ιστολογίου μας είναι δικές μας, η εικόνα του σημερινού τίτλου εκλάπη (εν ψυχρώ!) από το Ιστολόγιο της "Ζούγκλας". Μάκη αυτό έγινε διότι μας έκλεψες την φωτογραφία της πανέμορφης ..αρκούδας από τον Ζωολογικό Κήπο της Θεσσαλονίκης που βρίσκεται στο Ιστολόγιό μας. Για μας κανένα πρόβλημα, αντιθέτως χαιρόμαστε που μας επισκέπτεσαι συχνά. Πάντα στη διάθεσή σου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.