Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ


     Η Ευρώπη των Εθνών δεν είχε καμία σχέση με την Ευρώπη του Δ.Ν.Τ. και των τοκογλύφων! Ήταν Ιδέα θεμελιωμένη σε Ηθικές και όχι χρηματιστηριακές Αξίες, σε Ιδανικά και όχι δανεικά, από Άνδρες και όχι σάρες και μάρες! Και, μετά τον Κόσμο των Εθνών που υλοποίησε με τις εκστρατείες του ο Αλέξανδρος ο Μέγας Μακεδών, ήταν ο Καρλομάγνος και ο Χίτλερ που οραματίστηκαν κάτι ανάλογο για την γηραιά Ήπειρο πριν να βρουν "μπροστά" τους τους αιώνιους τοκογλύφους! 


     Στη διαδικτυακή πραγματικότητα η "ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ" αποτελεί ένα πολύ σημαντικό ιστοριογραφικό Ιστολόγιο το οποίο παρακολουθούμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού, στα άρθρα του ανακαλύπτουμε πάντα τον αιφνιδιασμό της ιστορικής ακριβείας, της θεματολογικής πρωτοτυπίας και της σωστής Ελληνικής γραφής. Αν και αγνοούμε πλήρως τα στοιχεία ταυτότητος του υπευθύνου του Ιστολογίου αυτού, τα "στοιχεία" των δημοσιευμάτων του είναι υπέρ αρκετά ώστε να μας κρατούν "αιχμαλώτους" των σελίδων του.

     Σε προηγούμενο κείμενό της η "ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ" παρουσιάζει μία αναφορά του φιλοσόφου Καρόλου Γιάσπερς για 'κείνο το τυραννικό "αντικείμενο" που ταλανίζει την Ανθρωπότητα ως ένα από τα μεγαλύτερα λάθη της κι εξακολουθεί να υποδουλώνει πάμπολλα Έθνη : τον φαύλο κύκλο της δημοκρατίας! Και θυμηθείτε ότι ο Κάρολος Γιάσπερς δεν ήταν ούτε ...Ναζί, ούτε ...Φασίστας, αλλά ένας από κορυφαίους φιλοσόφους της Ευρώπης. Μελετήστε το!

      Και να επισκέπτεστε συχνά την "ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ". Ωφελεί ιδιαιτέρως την ιστορική γνώση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.