Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ, ΠΟΥ ΠΑΩ...


     Για την «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ», ως πολιτικό κόμμα, έχουμε ακριβώς την ίδια γνώμη που διατηρούμε για όλα, συλλήβδην, τα πολιτικά κόμματα τα οποία συν - ενέχονται για την παρούσα δημοκρατική αθλιότητα και εθνικο-κοινωνική παρακμή, έχοντας "γονατίσει" εγγράφως με πιστοποιητικό δημοκρατικοφροσύνης ενώπιον του Α(γ)ρίου …Πάγου.  Όλοι οι εμπλεκόμενοι στη κοινοβουλευτική εθνοπροδοσία είναι άξιοι των επιλογών τους και κανείς από αυτούς δε θα πρέπει να προσδοκά «συγχωροχάρτι» από Έλληνες, ειδικώς τούτη την χρονική στιγμή, παρά τα «ψηφαλάκια» δυσαρεσκείας στα οποία δύναται να ελπίζει!

     Παρά ταύτα,...

     ...Στην ιστοσελίδα του παραπάνω κόμματος διαβάσαμε ένα εμπεριστατωμένο κείμενο το οποίο, εν μέρει, μας αφορά, λόγος για τον οποίο παραπέμπουμε τους επισκέπτες μας να το μελετήσουν εδώ.

     Η συγγραφεύς κ. Νίκη Δ. προσεγγίζει την ουσία των δυναμικών αθλημάτων και Μαχητικών Τεχνών κατά ένα τρόπο ουσιαστικό και αξιοπρόσεκτο, σπάνιο για σύγχρονο Άνθρωπο και, δη, γυναίκα!

     Στο, κατά τα άλλα, αξιόλογο αυτό κείμενο, μόνον μία εντελώς άστοχη φράση παρατηρούμε : “…αντί να πετάει πέτρες από τα μάρμαρα του Συντάγματος στους αστυνομικούς για να ξεσπάσει…” ! Θεωρούμε ότι, αντ’ αυτής, η συγγραφεύς, αν ήθελε να είναι «σύννομη» με την εθνικο-κοινωνική πραγματικότητα, θα έπρεπε να έγραφε : «…αντί οι σημερινοί αστυνομικοί οι οποίοι ωρκίσθηκαν τήρηση του Νόμου να συνελάμβαναν τους λωποδύτες της εξουσίας, κατήντησαν ευτελισμένοι να επιτίθενται στα ληστευόμενα θύματα, τους Πολίτες οι οποίοι τους πληρώνουν, προστατεύοντας τους εγκληματίες και προάγοντας το έγκλημα και την εθνική προδοσία…».

     Και θα της ήμασταν ευγνώμονες εάν τολμούσε να εκφράσει την προτροπή της ώστε οι ληστευόμενοι Πολίτες να μη πετάνε απλώς «μάρμαρα» στους πάνοπλους, ένστολους, πραιτωριανούς, προστάτες των πολιτικάντηδων εθνοπροδοτών αλλά, τουλάχιστον, μονόβολα! "Τουλάχιστον", εάν θέλει να είναι μέσα στο πνεύμα της εθνικο-κοινωνικής ηθικής αλλά και της ουσίας των Μαχητικών Τεχνών.  Διότι το να εκσφενδονίζεις μονόβολα κατά των ένστολων μισθοφόρων πραιτωριανών της σημερινής εθνοπροδοτικής εξουσίας, κατά του σημερινού αντεθνικού και παρακρατικού κράτους, αποτελεί ελάχιστο  χρέος κατά τις ζοφερές και οργίλες "μέρες" που διανύουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.