Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

MΙΑ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
&
ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΘΥΣΙΩΝ...




     Όπως θυμούνται τα Μέλη μας, παραμένει σε εκκρεμότητα μια μεγάλη Προπόνηση "αφυπνίσεως του ενστίκτου" την οποία σχεδιάζουμε βάσει των σοφών υποδείξεων αδελφών Ιαπώνων Εφιπποτοξοτών. Επειδή πολλοί Συνασκούμενοι δεν διαθέτουν ηλεκτρονική επικοινωνία, τους παρακαλούμε να παρακολουθούν το παρόν Ιστολόγιο ώστε να ενημερωθούν εγκαίρως για την διεξαγωγή της εν λόγω Προπονήσεως η οποία δεν θα βραδύνει!


 
     Αν και όλο το προπονητικό πρόγραμμά μας κινείται στη "τροχιά" της αφυπνίσεως του ενστίκτου, η αναμενόμενη Προπόνηση, για όλους, προχωρημένους και αρχαρίους, θα είναι εκ των ουκ άνευ!

    
     Ό,τι απομένει στα βάθη των υπάρξεών μας από την αρχαία ψυχή θα ανακλαδιστεί νωχελικά και θα ζωηρέψει κατά κει που θα "δείξουν" τα βέλη μας. Και, όπως κάθε βράδυ, φεύγοντας από το Μαρκόπουλο θα νοιώσουμε πιο αυτάρκεις στην επιτυχή αντιμετώπιση μιας -ελκυστικά...- αντίξοης πραγματικότητος.


     Εν τω μεταξύ, με μεγάλη συμμετοχή διεξήχθησαν τα προγράμματά μας αυτό το σαββατοκύριακο! Οι Εφιπποτοξότες μας επιστρέφουν από τις θερινές περιπλανήσεις τους και ο προπονητικός μας χώρος δικαιώνεται ως πόλος χαράς και ασκήσεως!
    

     Οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" χωρίσθηκαν σε ξεχωριστές υπο-ομάδες εργασίας, ασκήθηκαν μεθοδικά και ξανα-ενώθηκαν σε μία ενιαία δύναμη, όπως γίνεται πάντα.


     Κατ' αρχήν καλωσορίσαμε τα τέσσερα νέα συμπαθέστατα παιδιά που μας έκαναν την Τιμή να γνωρίσουν μαζύ μας την Παραδοσιακή Τοξοβολία. Εργάσθηκαν συστηματικά και με εξαιρετική απόδοση φτάνοντας τάχιστα μέχρι και το επίπεδο μιας υποδειγματικής Παρθίας Βολής.


     Αν και "πρωτοείσακτοι" εξετέλεσαν με ακρίβεια όλο το κινητικό πρόγραμμα του αρχαρίου Τοξότη δείχνοντας ότι οι Έλληνες όχι μόνον δεν υστερούμε σε τίποτε στις "απόμακρες" Μαχητικές Τέχνες στις οποίες επιδίδονται άλλοι Λαοί, αλλά, συχνά τα καταφέρνουμε και πολύ καλύτερα! 


     Μια άλλη υπο-ομάδα ενηλίκων παρουσίασε μιαν εκπληκτική συνοχή τοξευτικού αποτελέσματος παρά την ανομοιογένεια επιπέδων των Μελών της. Για όποιον εννοεί, η ομογενοποίηση προς τα πάνω είναι στόχος που επετεύχθη στην Ομάδα μας.


     Το ίδιο θετικό πρόσημο έλαβε και η προσπάθεια μιας άλλης υπο-ομάδος εργασίας, των μικρών ανηλίκων Εύας και  Μάξιμου οι οποίοι, υπό την καθοδήγηση του Σταμάτη μας κατάφεραν ιδιαίτερα εύστοχες τοξεύσεις με όλα τα βέλη αυτών των λιλιπούτειων Τοξοτών στο στόχο!


     Το ..."βαρύ πυροβολικό" προσέθεσε όγκο πυρός στη προσπάθειά μας για μαζική αποτελεσματικότητα και ...άτυχος (πολύ άτυχος!!) όποιος βρίσκονταν μπροστά στα βέλη τους.

     Μια ιδιαίτερα ελπιδοφόρα διαπίστωση μας προέκυψε σήμερα όταν, κατά την τόξευση επί ιπταμένων στόχων, ο αρχάριος Ιωάννης (με μόλις τη δεύτερη Προπόνησή του μαζύ μας) κατάφερε να καταλήξει στην ίδια τοξευτική "εικόνα"  με τον πολύ προχωρημένο Γεώργιο. Οι παραπάνω φωτογραφίες τα λένε ..."όλα"! 



     Και η Προπόνηση δεν έλεγε να ...τελειώσει μέχρι και μετά τη δύση του ηλίου, με τους Εφιπποτοξότες μας να συνεχίζουν να τοξεύουν, μόλις διακρίνοντας τον στόχο μέσα στο σούρουπο της Μεσογαίας.


     Αλλά, αργά, πολύ αργά το βράδυ προέκυψε κάτι που περιμέναμε από καιρό : η εξαίρετη Αμαζόνα μας, η Στέλλα, η οποία δεν ήθελε να ...ακούσει για Τοξοβολία, απόψε, ζήτησε από τον Ακάδημο να την ...μυήσει στη Τέχνη του Απόλλωνος! Έτσι, υπό την καθοδήγηση του Ακαδήμου η Στέλλα μας κράτησε στα χέρια της για πρώτη φορά Τόξο! Τώρα, όταν μια προχωρημένη Αμαζόνα κατακτά και την Τοξοβολία, η Ελληνική Έφιππη Τοξοβολία αυξάνει τη ...δυναμική της! Συγχαρητήρια Στέλλα και πάνω απ΄το άτι σου!

                             

     Θα ήταν λάθος να θεωρηθεί ότι όλα τούτα τα ωραία πράγματα πιστώνονται στην "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" και στα Στελέχη της! Όχι! Όλα τούτα τα ωραία πράγματα αποτελούν επιτεύγματα των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" που καταφέρνουν να βρίσκουν τον αληθινό θετικό εαυτό τους σε ένα ιδανικό προπονητικό περιβάλλον που, με το υστέρημά του υλοποίησε ο Λαός μας προσδοκώντας στη καλύτερη δικαίωση των θυσιών του. Και, εμείς, είμαστε βέβαιοι, ότι, απλώς, δικαιώνουμε αυτές τις θυσίες.

Διότι, πράγματι υπάρχει ΦΩΣ στο τούνελ...!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.