Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

KAI..



AΛΛΑ ΚΑΙ...




Η σοφία του Κενταύρου Χείρωνος μετατρέπεται σε καθημερινό πρακτικό όφελος για όλα τα Μέλη της Ελληνικής Ομάδος Έφιππης Τοξοβολίας "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ". Είναι αξιοθαύμαστη η προσπάθεια όλων των Ελλήνων Εφιπποτοξοτών, σε κάθε Προπόνηση, όποτε βρισκόμαστε όλοι μαζύ στις, μόνιμες πλέον, εγκαταστάσεις μας, στο Ολυμπιακό Ιππικό Κέντρο Μαρκοπούλου. Η μεγάλη μας, πια, "οικογένεια" παράγει ένα έργο με την αποφασιστικότητα του γερακιού και τη μεθοδικότητα του μερμηγκιού, γι αυτό είμαστε αποτελεσματικοί!

     Όπως πάντα, συνηθίζουμε να παρουσιάζουμε πολύ λιγότερα απ΄ όσα καταφέρνουμε μέσα στην Ομάδα κι αυτό θα τηρήσουμε και στο παρόν "σημείωμα". Μια "ενδεικτική" και πολύ ..."συγκρατημένη" αναφορά, λοιπόν, στην εφιπποτοξοτική εβδομάδα που πέρασε προς ενημέρωση των αγαπητών επισκεπτών μας:

ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ

Ένα γόνιμο Σαββατοκύριακο ήταν κι αυτό που περάσαμε με δύο απαιτητικές Προπονήσεις για μικρούς και μεγάλους "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ". Κι αυτές οι Προπονήσεις, όπως πάντα, τα περιείχαν ...όλα, τελειώνοντας πολύ αργά, το βράδυ.




Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΑΣ ΣΤΑΥΛΟΥ

Ολοταχώς προετοιμάζουμε τον νέο μας Σταύλο στον χώρο του Ολυμπιακού Ιππικού Κέντρου Μαρκοπούλου. Το απαράδεκτο κλείσιμο του Κ.Ε.ΙΠΠ. δεν επηρέασε καθόλου την λειτουργία της Ομάδος μας αλλ' αντιθέτως, την αξίωσε να αποκτήσει την εντελώς δική της εγκατάσταση σε αναβαθμισμένο κτήριο με δύο επιπλέον χώρους Γραφείων προκειμένου να οργανώνουμε πλέον εμείς τα επιμορφωτικά σεμινάρια και ημερίδες που αναπτύσσουν όχι μόνον την Έφιππη Τοξοβολία αλλά και την ίδια την Ελληνική Ιππασία, μέσα στον πλέον ενδεδειγμένο χώρο.




ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ

Όπως έχουμε προαναγγείλει σε προηγούμενο δημοσίευμα, ένας Συνέλληνας με την βοήθεια του Ιταλού Δασκάλου του, κατάφεραν να κατασκευάσουν το πρώτο αυθεντικό χρηστικό αρχαίο Ελληνικό Τόξο το οποίο είχε την χαρά να δοκιμάσει ο Αρχηγός των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" και να το βαθμλογήσει με "άριστα"! Ο Έλληνας κατασκευαστής συνέγραψε μία λεπτομερή παρουσίαση της όλης δημιουργίας αυτού του Τόξου την οποία θα δημοσιεύσουμε στο παρόν Ιστολόγιο σύντομα. Στη μελέτη αυτή θα ενημερωθείτε για πολλές σημαντικές κατασκευαστικές λεπτομέρειες και θα επιβεβαιώσετε ότι εμείς οι Έλληνες μπορούμε να συναγωνισθούμε τους πάντες με εγγυημένη επιτυχία αποτελέσματος σε οποιονδήποτε τομέα. Την υπό δημοσίευση μελέτη αξίζει όλοι να μελετήσετε!








Mανώλης Γεωργόπουλος


Stefano Benini


OXI AΠΛΩΣ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΛΛΑ
ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΕΥΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΙ

Επιδιώκουμε πάντοτε, ώστε τα Μέλη της Ομάδος μας να μην είναι απλώς οι καλύτεροι Εφιπποτοξότες αλλά και οι πιο ευπαρουσίαστοι! Ενώ ολοκληρώνεται η ραφή των παραδοσιακών Επινωτίων τα οποία, εφεξής, θα φορούν οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ", ο κοσμηματοποιός-Μέλος μας Αλέξανδρος αναλαμβάνει την κατασκευή μεταλλικών σημάτων (καρφιτσών) της Ομάδος που ο ίδιος θα τα διαθέτει. Περί αυτών, σύντομα θα υπάρξει λεπτομερής ενημέρωση τόσο στον Ιστότοπο όσο και στο Ιστολόγιό μας, ώστε κάθε ενδιαφερόμενος να μπορεί να αποκτήσει το εξαιρετικά καλαίσθητο μεταλλικό σήμα των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ". 










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.