Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΥΝΤΑΣΣΟΜΕΘΑ!     Μέσα στον οχετό τών ανοησιών που παράγει η απόγνωση των δύσκολων "ημερών" που διερχόμεθα, μόνον μια νηφάλια φωνή ακούγεται εκ στόματος Βασίλη Ν. Τριανταφυλλίδη (Χάρρυ Κλυνν), φωνή με την οποία ανεπιφυλάκτως συντασσόμεθα! Φωνή βίαιη, καταπελτική, "αφτιασίδωτη" κατα πως απαιτείται σε τούτες τις ύστατες για τη Πατρίδα ώρες! Όσα δε κατάφεραν να εκφράσουν όλοι μαζύ οι "πολιτικοί" και ...δήθεν, κατάφερε να τα πει σε ελάχιστες αράδες ένας πνευματώδης χιουμορίστας ο οποίος ποτέ δεν έπαψε να είναι ένας σοβαρότατος Πατριώτης μιας Πατρίδος υπό ανάφλεξη!
Είμαστε Έλληνες ρε;

Πείτε μου τι στο διάολο είμαστε και ανεχόμαστε αυτόν τον ....αρχιηλίθιο, αυτό το πολιτικό ξέρασμα, αυτό το σκατό, να μας πουλάει ως φτηνιάρικο εμπόρευμα δεκάρας στους πάγκους των τοκογλύφων, να μας υβρίζει, να μας εκβιάζει, να μας απειλεί, να μας ξευτελίζει, να μας προκαλεί…

Έχουμε μέσα μας αίμα; Μας έχει απομείνει στάλα φιλότιμου, ευθιξίας και παλικαριάς;

Αφού είμαστε ανάξιοι πραγματικής επανάστασης, ανίκανοι να εξεγερθούμε και να στείλουμε στο διάολο το προδοτικό σινάφι του αρχισυνωμότη πράκτορα της παγκοσμιοποίησης, προτιμότερη είναι η ομαδική αυτοκτονία από τον καθημερινό θάνατο και εξευτελισμό…

Ναι ρε… Απομεινάρια Ελλήνων είμαστε, θρασύδειλα ανθρωπάκια της ξευτίλας και της καρπαζιάς έτοιμοι να συμβιβαστούμε έναντι πινακίου φακής με τον βιαστή μας!

Διεφθαρμένα ανθρωπάκια που φτάσαμε στην εσχατιά της ανυποληψίας, γιατί ενώ τα μάτια μας πιστεύουν μόνο αυτά που βλέπουν, τα αυτιά μας ακούνε μόνο αυτά που τους υπόσχονται…

Αυτό το γελοίο πλαδαρό ιδεολογικό μίασμα, αυτή η μάστιγα που λέγεται Γ.Α. Παπανδρέου είχε το σθένος, με τις πλάτες των ξένων βέβαια, να εφαρμόσει στην ψύχρα πολιτικές και πρακτικές που δε θα αποτολμούσε ούτε κατά διαφάνεια να εφαρμόσει άλλος πολιτικός.

Αυτό το σίχαμα ξεδιάντροπα πλέον τάσσεται αναφανδόν υπέρ της παγκοσμιοποίησης και έχει το θράσος δημόσια και με κάθε ευκαιρία να το διαδηλώνει!

Αυτό το άδειο τσουβάλι έχει την ψυχή να μας προγκίζει κι εμείς, κότες λειράτες, αναλωνόμαστε σε απεργίες εκτονωτικού χαρακτήρα, πορείες του κώλου, γιαουρτοεκτονώσεις, συζητήσεις «στα λόγια να βρισκόμαστε» και εξατμισμένες πλατειοσυνάξεις αγανακτισμένων στα λόγια… και σφάξε μας Πασά μου να αγιάσουμε!

Πάρτε τις πέτρες ρε, αρπάξτε στειλιάρια, τούβλα, αγκωνάρια και οτιδήποτε άλλο βρεθεί μπροστά σας και πλακώστε τους…

Η βία θέλει βία και το αίμα – αίμα ρεεε…

Και η άγρια βιασμένη από τους ιθαγενείς κλέφτες πολιτικούς και τους διεθνείς τοκογλύφους…., η αποτρόπαια σφαγμένη από τη «σοσιαλιστική» μάχαιρα του αρχιμειοδότη, Πατρίδα… ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΙΜΟΡΡΑΓΕΙ…. ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΜΑΤΑΙΑ ΧΕΡΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ…

Βασίλης Ν. Τριανταφυλλλίδης
(Χάρρυ Κλυνν)
Υ.Γ. : Συνέλληνα, εμείς είμαστε στο χαράκωμα ήδη από το 19..., όταν στα δεκατέσσερα καταλάβαμε προς τα πού "σπρώχνουν" οι προδότες πολιτικοί ετούτη την άμοιρη Γη. Και όχι μόνο δε μας νοιάζει που "το πληρώσαμε" αλλά είμαστε έτοιμοι να το ξαναπληρώσουμε. Τίτλος Τιμής, άλλωστε! Και να μας επιτρέψεις να υπενθυμίσουμε ότι προηγηθήκαμε με παρόμοια τοποθέτησή μας σε παλιότερο κείμενο, ήδη από τις 28 Ιουνίου 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.