Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΦΙΠΠΗ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ



     Από τον νεαρό Συνέλληνα Τηλέμαχο Σ. λάβαμε ένα μήνυμα το οποίο επισημαίνει μία παράλειψή μας την οποία σπεύδουμε να αποκαταστήσουμε. Στο μήνυμά του, ο αγαπητός μας Τηλέμαχος, μας γράφει:

"Aγαπητοί εφιπποτοξότες,
μπήκα στο σάιτ σας για να πάρω πληροφορίες για την έφιππη τοξοβολία και βρήκα πάρα πολλά ενδιαφέροντα και απίστευτα ωραία για την έφιππη τοξοβολία και τα όσα έχετε καταφέρει αλλά δε βρήκα μια αναφορά για το τι είναι η έφιππη τοξοβολία...."

     Φίλτατε Τηλέμαχε, πράγματι στο εκτεταμένο Ιστολόγιό μας υπάρχουν λεπτομερείς πληροφορίες για τη δράση μας αλλά παραλέιψαμε μια ρητή αναφορά για την ίδια την Έφιππη Τοξοβολία. Ο λόγος της παραλείψεώς μας ήταν να ωθήσουμε τα συμπεράσματα των επισκεπτών μας να οδηγηθούν εκ της περιφερείας προς το κέντρο της "ουσίας" της Έφιππης Τοξοβολίας. Θεωρήσαμε ότι προηγείται η πράξη του λόγου, ώστε να γνωρίσουμε στον επισκέπτη μας το αντικείμενό μας. Όμως, αναγνωρίζουμε την λογική της παρατηρήσεώς σου και ζητούμε συγγνώμη αν δυσκολέψαμε τους, μέχρι τώρα, επισκέπτες μας στην αναζήτησή τους.


     Έτσι, σπεύδουμε να αναρτήσουμε στην πρώτη σελίδα του Ιστολογίου μας το κείμενο "ΕΦΙΠΠΗ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ" ώστε, "με μια ματιά", όπως απαιτεί η των πλείστων αγχώδης καθημερινότητα, να εξάγεται συμπέρασμα περί της Έφιππης Τοξοβολίας όπως εμείς την θεωρούμε. Το νέο κείμενο βρίσκεται εδώ και σου το αφιερώνουμε, ως προκαλέσας την συγγραφή και ανάρτησή του.

Εφιπποτοξοτικά !










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.