Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

ΙΠΠΟΠΑΡΑΓΩΓΗ


     Ενώ το "κράτος των ασυστόλων κώλων" καταποντίζεται ολοένα και βαθύτερα στο βόθρο της διαφθοράς του, οι Έλληνες εξακολουθούμε να αγωνιζόμαστε τοις κείνων (και όχι "τούτων και τοιούτων") ρήμασι πειθόμενοι, όπως και ο τελεσίφοιτος της Κτηνιατρικής κ. Κ.Ι. ο οποίος συγκροτεί από τώρα το υλικό του σπουδαίου διδακτορικού του με αντικείμενο την διαδρομή της Ελληνικής Ιπποπαραγωγής, όπως μας ενημερώνει με μήνυμά του, διατυπώνοντας και σχετικές ερωτήσεις.

     Αγαπητέ φίλε μας, κατ' αρχήν, σας ευχόμεθα καλήν επιστημονική κι επαγγελματική σταδιοδρομία στον δημιουργικό τομέα που επιλέξατε! Επιπλέον, δεχθείτε τα συγχαρητήριά μας για την επιλογή του διδακτορικού αντικειμένου σας το οποίο δείχνει ενεργό ενδιαφέρον για τον Ελληνικό Ίππο και την Ελληνική Ιππική.

     Στις ερωτήσεις σας απαντά επακριβώς το τελευταίο κεφάλαιο ενός σπανίου ιππολογικού πονήματος που συνέγραψε ένας από τους πλέον αξίους Αξιωματικούς του Ελληνικού Ιππικού, ο Κωνσταντίνος Ε. Βλάχος το 1934, υπό τον τίτλο : "ΤΑ ΤΟΥ ΙΠΠΟΥ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ". Το 10ο, λοιπόν, κεφάλαιο αυτού του πονήματος, επιγραφόμενον "Ιπποπαραγωγή" περιέχει όλα όσα μας ρωτάτε και, προς υποβοήθησή σας, το αναρτήσαμε εδώ, ώστε να αντλήσετε τα στοιχεία που σας χρειάζονται τόσον εσείς όσον και κάθε άλλος ενδιαφερόμενος περί του αντικειμένου.

     Κατά δύναμη, πάντοτε εις την διάθεσή σας και την διάθεση κάθε φιλίππου! Χρέος μας η δωρεάν προσφορά Ιππικής Παιδείας, έστω και σε καιρούς χαλαιπούς και προς τούτο μας βοηθά και η τεχνολογία της ιδρυθείσας ηλεκτρονικής Βιβλιοθήκης μας στην υπηρεσία των Μελών μας αλλά και, αδιακρίτως, κάθε φιλίππου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.