Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

ΚΡΑΤΟΣ ΑΣΥΣΤΟΛΩΝ
ΚΑΙ ...ΠΕΣΜΕΝΩΝ ΚΩΛΩΝ!

Σε λίγο θα ζητήσει τη ψήφο μας...
Σκατά στα μπικουτί του!


     Τα τέσσερα έγγραφα που ακολουθούν καταμαρτυρούν την αθλιότητα του δημοκρατικού κράτους, την αθλιότητα της σημερινής δημοσίας "διοικήσεως", την αθλιότητα του ίδιου του "Υπουργείου" "Πολιτισμού" του Παύλου Γερουλάνου ο οποίος περί ...gay τυρβάζει αδυνατώντας να ελέγξει την ενδοϋπηρεσιακή του κατάντια!

     Τρωκτικά του δημοσίου χρήματος, "δημόσιοι υπάλληλοι" στους οποίους ο Ελληνικός Λαός εμπιστεύθηκε την ευημερία ζωντανών πλασμάτων, από τις 27 Αυγούστου 2011 υπέγραψαν ψευδείς κι ετεροχρονισμένες ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΑΥΛΩΝ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ φέρουσες πρωτότυπη την στρογγυλή σφραγίδα του "ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ" "ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ" με τις οποίες δηλώνουν εκ των...προτέρων ως ...υπηρεσιακώς "παρόντες" την 28η, 29η, 30ή και 31η (!!) Αυγούστου 2011 και από ώρας 07:00 έως 14:30 ή 14:20 (για να είναι και ...αληθοφανείς!!) αφήνοντας μάλιστα κι ενδιάμεσο χώρο για να προστεθούν κι άλλα ονόματα "συναδέλφων"! Σκοπός προφανής : η υπηρεσιακή κοπάνα (διαφορετικά, γιατί...;)  με πλήρη αδιαφορία για την ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ οκτώ Ίππων στο έλεος της πείνας και του όποιου κινδύνου ζωής στο κλειδωμένο σταύλο κατά τις συγκεκριμένες ημέρες!










     Μπορεί ο Ελληνικός Λαός να πληρώνει με τον ιδρώτα του επιόρκους δημοσίους "υπαλλήλους"-αργομίσθους, μπορεί να δικαιώνεται ο Πάγκαλος κατά το "Μαζύ τα φάγαμε!" (ή, μάλλον, "Μαζύ συνεχίζουμε να τα τρώμε!") αλλά η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" (η οποία δεν "τρώει" αλλά προσφέρει χωρίς να εισπράττει)  θα κάνει τα πάντα για την ευημερία οκτώ παραμελημένων Ίππων που έχουν την ατυχία να ανήκουν στο ξέφραγο "τριμπούρδελλο"  του Παύλου Γερουλάνου!


Και έπεται συνέχεια που δίνει ανάγλυφη την αθλιότητα του "Πολιτισμού"...
του... κράτους ασυστόλων και πεσμένων κώλων!


     To Kέντρο Εκπαιδεύσεως Ιππασίας (Κ.Ε.ΙΠΠ.) λειτούργησε επί δεκαετίες ως ο μοναδικός κρατικός φορέας Ιππικής Εκπαιδεύσεως στην Ελλάδα και λίγες μέρες πριν, ανήκοντας διοικητικά στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, του Υπουργείου Πολιτισμού (ο ...θεός να το κάνει!)  καταργήθηκε με υπουργική απόφαση!

     Η σημερινή "κυβέρνηση" που νομιμοποίησε τα ναρκωτικά, εισάγει ...gay τουρισμό και χτίζει νέες φυλακές, θεώρησε ότι δεν χρειάζεται ένας οργανισμός Ιππικής Εκπαιδεύσεως ο οποίος εμφάνιζε υψηλό κόστος λειτουργίας. Και πράγματι, το Κ.Ε.ΙΠΠ. τον τελευταίο καιρό της λειτουργίας του εμφάνιζε ένα ύποπτα και αδικαιολόγητα  υψηλό κόστος λειτουργίας πέρα από κάθε λογική ερμηνεία.

     Μέχρι τον περασμένο Ιούνιο, όταν η Ομάδα μας, οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" του έδωσε "ζωή" και λόγο υπάρξεως, το Κ.Ε.ΙΠΠ. είχε σχεδόν μηδενική εκπαιδευτική δραστηριότητα (απλώς, "μυούσε" κάποιους φοιτητές των Τ.Ε.Φ.Α.Α. στην Ιππασία) και υπολειτουργούσε σκανδαλωδώς με ορδή ανειδικεύτων κομματόσκυλων τα οποία τσέπωναν εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο χωρίς ουσιαστικό εργασιακό αντικείμενο. Η σκανδαλώδης διοικητική κατάσταση που επικρατούσε στο Κ.Ε.ΙΠΠ. ήδη από το 2004 ήταν γνωστή στους πάντες αλλά η δημοκρατική αθλιότητα της "μονιμότητος" των δημοσίων κομματόσκυλων ήταν "φρένο" για την εξυγίανσή της! Ειδικοί δημοσιογράφοι, με τεκμηριωμένα άρθρα τους είχαν εγκαίρως προειδοποιήσει την διοικούσα Αρχή του Κ.Ε.ΙΠΠ. για την ανάγκη εξυγιάνσεώς του, υποδεικνύοντας συγκεκριμένα "σημεία" αλλά η διοικούσα Αρχή (Παύλος Γερουλάνος και Σια) για ψηφοθηρικούς λόγους εκώφευσαν και προτίμησαν να ικανοποιήσουν την κομματική τους πελατεία καταργώντας το Κ.Ε.ΙΠΠ.! Διότι, "πίσω" από την κατάργηση του Κ.Ε.ΙΠΠ. βρίσκονταν η διακαής επιθυμία των υπεραρίθμων αργομίσθων κομματόσκυλών του να βρεθούν πιο κοντά στο σπίτι τους ώστε να παίζουν τάβλι με λιγότερο κόστος μετακινήσεων, αφού το Κ.Ε.ΙΠΠ. είχε την "τελευταία του κατοικία" πολύ μακριά, στο Ολυμπιακό Ιππικό Κέντρο Μαρκοπούλου και για να φτάσουν εκεί τα αργοσχολάζοντα κομματόσκυλα χρειάζονταν αρκετά έξοδα και ώρες μετακινήσεως! Έτσι, τα εργατοπατερίζοντα κομματόσκυλα δε δίστασαν να στέλνουν "αναφορές" στη διοικούσα Αρχή ζητώντας να καταργήσει το Κ.Ε.ΙΠΠ. για να μετατεθούν και να παίζουν τάβλι κοντύτερα στα σπίτια τους αφού, έτσι κι αλλοιώς, τα κομματόσκυλα προστατεύονται από τη μονιμότητα και η κατάργηση μιας υπηρεσίας δεν συνεπάγεται και τη δική τους απόλυση! Kαι ο γράφων διατηρεί ισχυρό φωτογραφικό αρχείο το οποίο τεκμηριώνει ότι τα, εν Κ.Ε.ΙΠΠ., αργοσχολάζοντα κομματόσκυλα παρέλειπαν στοιχειώδη καθήκοντα σε βαθμό κακουργήματος με κίνδυνο ζωής ζωντανών πλασμάτων τα οποία το άθλιο ελληνικό δημόσιο τους είχε εμπιστευθεί... Για κακή τους τύχη, ο Αρχηγός των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" έχει συγκεκριμένη ιδιότητα που τον "βοηθά" να ερευνά και να τεκμηριώνει τον γραπτό λόγο του.  Σε κάθε περίπτωση δύο, άλλοι, ειδικοί, δημοσιογράφοι, ο Αντώνης Καρπετόπουλος ("SPORTDAY") και η Λίνα Γιάνναρου ("ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ") μας "μπάζουν" στο ...πνεύμα της εν Κ.Ε.ΙΠΠ. λοβιτούρας:

Αντώνης Καρπετόπουλος ("SPORTDAY"):

H Eλλάδα και το άλογο
Για όσους αναρωτιούνται για την αναγκαιότητα των μέτρων και τη σπατάλη του ευρύτερου δημόσιου τομέα παραθέτω ένα απόσπασμα από την προχθεσινή συνέντευξη Τύπου του γγΑ, Παναγιώτη Μπιτσαξή, όπου μιλά για το ΚΕΙΠΠ, το Κέντρο Εκπαίδευσης Ιππασίας. Διαβάστε και κλάψτε. Αντιγράφω από το site της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού:

«(…) Υπάρχει το Κέντρο Εκπαίδευσης Ιππασίας (ΚΕΙΠΠ), το οποίο στοιχίζει στο ελληνικό δημόσιο περίπου 1.300.000 ευρώ ετησίως. Το ΚΕΙΠΠ είχε παρουσιάσει μια αξιόλογη δραστηριότητα μέχρι το 2004. Από τότε και μέχρι σήμερα, αν και έχει επιχορηγηθεί με ποσό που ανέρχεται στα 9.000.000 ευρώ για το διάστημα των έξι τελευταίων ετών, η δραστηριότητα η οποία παρουσίασε ήταν από μηδαμινή έως ανύπαρκτη. Το κέντρο αυτό έχει 32 υπαλλήλους, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για τη συντήρηση, άνευ ουσιαστικής δραστηριότητας, 15 αλόγων, εκ των οποίων χρησιμοποιήσιμα για άσκηση είναι τα 10.

Σύμφωνα με την έκθεση του κτηνιάτρου, τα 3 από τα 15 είναι δύστροπα και χρειάζονται εκπαιδευτή, τον οποίο δεν έχουμε, και το ένα άλογο έχει πρόβλημα σε νύχι και δεν μπορεί να ασκηθεί. Υπάρχει και ένα νεογνό. Στους 32 υπαλλήλους που ήταν...

...αρμόδιοι για τη συντήρηση αυτών των αλόγων περιλαμβάνονται ένας μόνιμος κτηνίατρος, δύο νοσηλεύτριες κτηνών, ένας αριθμός διοικητικών υπαλλήλων, καθαριστών, σταβλίτες και άλλοι, δηλαδή μιλάμε για 3 άτομα ανά άλογο. Γι' αυτό το νομικό πρόσωπο προβληματιζόμαστε και θα μπούμε σε διαδικασία συζήτησης με το Πανεπιστήμιο Αθηνών, τα Special Olympics, την Ιππική Ομοσπονδία για να τεθεί σε κρίση, στο μέτρο του δυνατού.

Σήμερα διοικείται από μια 7μελή επιτροπή. Πρόεδρος είναι ο Αριστείδης Αδαμόπουλος. (…) Το ΚΕΙΠΠ μετά το 2004 δεν είχε απολύτως καμία δράση. Ενας σταβλίτης έβγαζε 2-3 φορές την εβδομάδα τα άλογα έξω και τα έδειχνε στους φοιτητές των ΤΕΦΑΑ που έρχονταν με τους καθηγητές τους. (…) Αλλη δραστηριότητα από το 2004 μέχρι το 2010, παρ' ότι ζητήσαμε από τη διοίκηση του συγκεκριμένου κέντρου να μας τη δώσει, δεν έχουν. Και κοστίζουν 1.300.000 ευρώ τον χρόνο!».

Και να δείτε που στο τέλος δεν θα πάει και κανένας φυλακή…

Σχόλιο Παραπολιτικής: Το χειρότερο από όλα είναι ότι υπάρχουν δεκάδες τέτοιες μικρές ιστορίες που περιγράφουν το σεβασμό που επέδειξαν οι διάφορες κυβερνήσεις στο δημόσιο χρήμα...


Λίνα Γιάνναρου ("ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ"):

Τα άλογα στο Μαρκόπουλο κινδυνεύουν από πλήξη
Τόσο βαθιά «ελληνική» η ιστορία ετούτη, κωμική και τραγική ταυτόχρονα. Πρωταγωνιστές, δεκαπέντε γέρικα άλογα, καμιά τριανταριά βαριεστημένοι υπάλληλοι και άφθονα χρήματα (του Δημοσίου). Η σύνοψη; Εδώ και έξι χρόνια, το Κέντρο Εκπαίδευσης Ιππασίας, που σήμερα εδρεύει στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο, λειτουργεί χωρίς πραγματικό αντικείμενο, ωστόσο ποτέ δεν έπαψε να επιχορηγείται αδρά από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Η Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας σήμανε και την έναρξη της «κάτω βόλτας» για το ΚΕΙΠΠ (είναι ΝΠΔΔ). Τα προηγούμενα χρόνια και εν όψει του 2004, βρισκόταν στο επίκεντρο της ανάπτυξης του αθλήματος. Θα θυμάστε, εκείνη την εποχή διανύαμε το απόλυτο momentum για την ιππασία στην Ελλάδα, προς μεγάλη ικανοποίηση της επίσημης Ομοσπονδίας. Με το τέλος της «τρέλας» του '04, όμως, και αφήνοντας τις υπερσύγχρονες (και κεντρικές) εγκαταστάσεις στο Γουδί για το Μαρκόπουλο, το Κέντρο Εκπαίδευσης Ιππασίας πέρασε σε περίοδο μαρασμού. Τα προγράμματα τελείωσαν, οι αθλητές μειώθηκαν, τα παιδιά έπαψαν να έρχονται για να εκπαιδευτούν στα άλογά του.

«Εμείς γιατί υπάρχουμε;

Οι 32 υπάλληλοι του ΚΕΙΠΠ, ωστόσο, ανάμεσα στους οποίους, κτηνίατροι, νοσηλεύτριες κτηνών, διοικητικοί υπάλληλοι, σταβλίτες, καθαριστές και άλλοι, συνέχισαν να προσέρχονται κανονικά κάθε πρωί στη δουλειά τους. Με εξαίρεση έναν σταβλίτη που 2-3 φορές την εβδομάδα εκαλείτο να βγάλει τα άλογα έξω για να τα δουν οι λιγοστοί φοιτητές των ΤΕΦΑΑ που περνούσαν με τους καθηγητές τους, οι υπόλοιποι εργαζόμενοι, ήταν ωσεί παρόντες, περίμεναν να συμπληρωθεί το ωράριο για να επιστρέψουν σπίτια τους, εγχείρημα όχι εύκολο για πολλούς. Για κάποιες από τις υπαλλήλους στο λογιστήριο και άλλα τμήματα του Κέντρου, η καθημερινή μετακίνηση από και προς το Μαρκόπουλο αγγίζει τα 30 ευρώ. «Γράψτε κάτι να κλείσουμε», θα πουν στην «Κ». «Δουλειά δεν υπάρχει, εμείς γιατί υπάρχουμε;».

Κι όμως, σύμφωνα με στοιχεία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, ο εν λόγω φορέας έλαβε για το διάστημα 2005-10 το ποσό των 9 εκατ. ευρώ ως επιχορήγηση, περίπου δηλαδή 1,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Γιατί, καθώς φαίνεται, στην Ελλάδα προ κρίσης το μόνο πράγμα που ήταν τζάμπα ήταν το χρήμα, ενώ όποιος ήθελε να δικαιολογήσει έξοδα... έβρισκε. Δεν είναι τυχαίο ότι ενώ ανάμεσα στους 32 υπαλλήλους του Κέντρου Εκπαίδευσης Ιππασίας υπήρχε η ειδικότητα του πεταλωτή, η διοίκηση επέλεγε να φέρνει και να πληρώνει πεταλωτή «απ' έξω»!

Ούτε όμως και τα άλογα είναι σε θέση πια να προσφέρουν το ίδιο έργο. Σύμφωνα με αυτοψίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, αλλά και όπως επιβεβαιώνει η νυν διοίκηση του ΚΕΙΠΠ, από τα 15 άλογα, μόνο τα 10 είναι «χρησιμοποιήσιμα» για εκπαιδευτικούς σκοπούς. Τα τρία είναι τόσο δύστροπα που δεν τα κάνεις εύκολα καλά, ένα έχει πρόβλημα με ένα νύχι και δεν μπορεί να ασκηθεί και ένα άλλο είναι πολύ νεαρό. «Και τα άλλα δεν μπορούν να πάρουν πια τα πόδια τους», λένε υπάλληλοι του Κέντρου. Σε κάθε περίπτωση, μέχρι πριν από λίγους μήνες, αντιστοιχούσαν τρεις υπάλληλοι ανά ενεργό άλογο, αναλογία που θα έκανε την τρόικα να φρίξει.

Η προοπτική

«Ευτυχώς, κάποιοι μόλις συνταξιοδοτήθηκαν», λέει στην «Κ» μεταξύ σοβαρού και αστείου ο πρόεδρος του ΚΕΙΠΠ κ. Σάκης Ψάρρας, ο οποίος διορίστηκε στη θέση αυτή μόλις πριν από δύο μήνες. «Σήμερα οι υπάλληλοι είναι είκοσι, αλλά θα χρειαστεί κάποιοι να μεταταγούν, γιατί και πάλι είμαστε υπεράριθμοι. Και με 15 άτομα θα είμαστε καλά. Η αλήθεια είναι ότι βρήκαμε μια εντελώς ανοργάνωτη κατάσταση. Το Κέντρο ουσιαστικά δεν λειτουργούσε εδώ και έξι χρόνια, χρειάζεται να γίνει ένας εξορθολογισμός της εργασίας και των δαπανών. Εως σήμερα το Κέντρο πλήρωνε ακόμα και για τη μεταφορά της κοπριάς! Ε, νομίζω ότι μπορούμε να την κάνουμε οι ήδη υπάρχοντες άνθρωποι...». Οσο κι αν οι υπάλληλοι ζητούν το Κέντρο να κλείσει οριστικά, ο κ. Ψάρρας, γνώρισμα των παλιών αθλητών ίσως (υπήρξε διεθνής πασαδόρος στην ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού), μοιάζει διατεθειμένος να αγωνιστεί για να κρατήσει το Κέντρο Εκπαίδευσης Ιππασίας ανοιχτό. «Πρέπει να ξανανοίξει προς τον κόσμο, να ξεκινήσουμε εκπαιδευτικά προγράμματα» αναφέρει.

Πάντως, τα άλογα, ακόμα και τα πιο γέρικα εξ αυτών, θα δοθούν σε Ιδρύματα (ίσως στο Χαμόγελο του Παιδιού) και σωματεία. Ας μην ανησυχούν οι φιλόζωοι, οι υπεύθυνοι διαβεβαιώνουν ότι δεν θα θανατωθούν. Από πλήξη μόνο κινδυνεύουν.

     Έτσι, λοιπόν, οι διεφθαρμένοι "κυβερνώντες", αντί να "αποσυμφορήσουν" και να "ανακυκλώσουν" αμέσως τα φιλαράκια τους κομματόσκυλα, φρόντισαν να τα ικανοποιήσουν! Αντί να στείλουν τα ανειδίκευτα, παρασιτικά και ολίγωρα κομματόσκυλα σπίτια τους, προτίμησαν να καταργήσουν τον μοναδικό Οργανισμό Ιππικής ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ όπως ήταν το Κ.Ε.ΙΠΠ. Δεν συγκρούσθηκαν οι κυβερνητικοί προδότες με την κομματική πελατεία τους, δεν αποκεφάλισαν τα τρωκτικά του δημόσιου βίου με τα οποία μοιράζοντας το δημόσιο χρήμα, αλλά "αποκεφάλισαν" το μοναδικό δημόσιο Σχολείο Ιππασίας στην Ελλάδα!   Αυτή είναι η αθλιότητα της δημοκρατικής κομματοκρατίας των αλητών του κοινοβουλίου και των συν-αλητών τους, ψηφοφόρων-υποστηλωτών τους! Και, στην αθλιότητα της δημοκρατικής κομματοκρατίας ο Εισαγγελέας είναι ο τελευταίος που δραστηριοποιείται!

     Η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" η οποία και στο παρελθόν αντιμετώπισε με απόλυτη επιτυχία ανάλογη δικαστική μάχη υπέρ παραμεληθέντων Ίππων με δράστη συγκεκριμένο, επίσημο, "φορέα", δρομολογεί τις δικές της κινήσεις για την διάσωση κι επαναφορά του μοναδικού κρατικού Σχολείου Ιππασίας που λέγεται Κ.Ε.ΙΠΠ. μέσα στο πλαίσιο της προσηλώσεώς της στην ανάπτυξη της Ιππικής. Όμως, εκ των προτέρων θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή των οικονομικών εκκαθαριστών και αρμοδίων δικαστικών λειτουργών να μην "αλλοιθωρίσουν" στα λογιστικά αρχεία του "δολοφονημένου" Κ.Ε.ΙΠΠ. που εξεμέτρησε το ζην αφού χρύσωσε τις τσέπες των κομματόσκυλών του! Σ' αυτά τα λογιστικά αρχεία (και όχι μόνον...!) ο εισαγγελέας θα πρέπει να εγκύψει προσεκτικά (όπως εγκύψαμε κι εμείς...) για να ανακαλύψει τα όσα οικονομικώς τρομαριακά κι εξωφρενικά ανακαλύψαμε ήδη (κι αρχειοθετήσαμε για περαιτέρω παρουσίαση!) κι εμείς!!

 
     Και ...συνέχειες θα υπάρξουν αρκετές, γιατί το Κ.Ε.ΙΠΠ. αποτελεί ένα τεράστιο σκάνδαλο δημόσιας διοικήσεως από αυτά που περνάνε απαρατήρητα, αφού η καημένη η ...Ιππασία λίγους απασχολεί σε μία χώρα που κατέρρευσε! Δυστυχώς όμως για τα τρωκτικά του δημόσιου χρήματος, σε μία κοινωνία σαν την παρούσα ελλαδική, ακόμη και η Ιππασία μπορεί να έχει υποστηρικτές, αφού η ίδια αποτελεί ένα από τα σοβαρότερα Σχολεία ζωής!



Υστερόγραφον 23ης 9ου 2013
 
     Kαι ξαφνικά η δικαιοσύνη ...ξύπνησε! Μόλις σήμερα έλαβα ένα προσωπικό ...τηλεφώνημα από την Πταισματοδίκη κ. Αφροδίτη Κωνσταντή η οποία (δύο χρόνια μετά!!) ενδιεφέρθη για το περιεχόμενο της μηνυτήριας αναφοράς μου και την ...τύχη των εγκαταλειφθέντων ζώων του Δημοσίου από εκείνους οι οποίοι πληρώνονταν με χρήματα του Δημοσίου για να τα συντηρούν! Ναι! Δύο χρόνια μετά (!!) η δικαιοσύνη ...ξύπνησε για να ρωτήσει τι απέγιναν τα εγκαταλειφθέντα ζώα και αν γνωρίζω τις διευθύνσεις των ...δραστών! Σημειωτέον ότι από πλευράς της ίδιας της "δικαιοσύνης" ουδέποτε μέχρι σήμερα εκλήθην να επιβεβαιώσω το περιεχόμενο της κατατεθείσας μηνυτήριας αναφοράς μου κάτι υποχρεωτικό για την λειτουργία της ίδιας της υφιστάμενης αστικής "δικαιοσύνης" η οποία, ούτω πως, αποδεικνύεται ΓΕΛΟΙΑ, ως μη έχουσα διάθεση εξετάσεως εγκλημάτων που καταγγέλλουν οι Πολίτες αυτής της χώρας! Στην ίδια την ως άνω κ. Πταισματοδίκη εδήλωσα ΕΠΩΝΥΜΩΣ την απαξία μου για μία "δικαιοσύνη" η οποία ολιγωρεί έναντι της εξετάσεως καταγγελιών περί την διάπραξη εγκλημάτων και μάλιστα εκ μέρους δημοσίων υπαλλήλων κατά πλασμάτων για την διαφύλαξη των οποίων αμείβονται με δημόσιο χρήμα! Εδήλωσα, δε, στην Πταισματοδίκη κ. Αφροδίτη Κωνσταντή ότι οι σημερινοί Θεμιστοπόλοι εάν θέλουν να διατηρήσουν την σοβαρότητά τους θα πρέπει να εγκαταλείψουν τα γραφεία τους και να αναζητήσουν εργασία στην λαχαναγορά!  
 
Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης
τ. 6977764737

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.