Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

ΗΛΙΑ, Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

     Στη σημερινή Ελλάδα του παρανοϊκού ατομισμού, ένα περιστατικό μας έφερε όλους, απ΄τη μια στιγμή στην άλλη, σε μιαν άλλη Ελλάδα που είχαμε πολλές δεκαετίες να "νοιώσουμε"! Κατά τη διάρκεια των απογευματινών μαθημάτων μας, ένα αυτοκίνητο σταμάτησε έξω από το Ιππευτήριο και μια γνωστή φυσιογνωμία μας πλησίασε.

     -Αριστοτέλη, χρειάζεσαι μήπως να σας στείλω τροφές, ροκανίδια ή σταυλίτη; Μη διστάσεις να μου πεις ό,τι χρειάζεσαι!

     Ήταν ο φίλος Ηλίας Σιατούνης, από τους κορυφαίους Προπονητές Δρομώνων Ίππων αλλά, κυρίως, ένας ευγενής Άνθρωπος με "καθαρό" βλέμμα που σου δίνει τη βεβαιότητα ότι τελικά η παρακμή θα ηττηθεί από τις θετικές δυνάμεις που κρύβονται στις ψυχές των Ελλήνων!

     Στον "χώρο" της ελλαδικής "Ιππασίας" που οι πολλοί τον κάνουν ...αποχωρητήριο, υπάρχουν και συμπεριφορές κάποιων ολιγάριθμων, όπως του αγαπητού Ηλία που σε καθησυχάζουν...

     Ηλία, σ' ευχαριστούμε! γι αυτή τη, μοναδική, στιγμή. Δεν ήταν απλώς ένα δείγμα ανθρωπιάς αλλά κι ένα δίδαγμα στους μαθητές μας που σε είδαν και σε άκουσαν για την ποιότητα χαρακτήρων που μπορεί να συνεχίζουν να υπάρχουν ακόμη και εν μέσω "ερειπίων" μιας Κοινωνίας που παραπαίει! Και για τους μαθητές μας, η δική σου παρουσία ήταν πολύ πιο σημαντική απ΄όλα τα μαθήματα Ιππασίας που θα μπορούσαν να κάνουν!

    

     Τούτη, όμως, η ημέρα μας προσέφερε κι άλλες ευχάριστες εμπειρίες!


     Σήμερα, δυό αρχάριοι μαθητές μας ετόξευσαν έφιπποι και σε καλπασμό: o Aρπάλυκος (μετά από μόλις εννέα μαθήματα Ιππασίας!) και ο Γεώργιος (μετά από μόλις δέκα τέσσερα μαθήματα Ιππασίας!).


     Και οι δύο (όπως και όλη η σειρά των εκπαιδευομένων) ιππεύουν χωρίς σέλλα και χωρίς εφίππιο με άριστη πρόοδο την οποία θα εκτιμούσαν ακόμη και Σχολές πολύ προηγμένων, ιππικώς, Χωρών.


     Απερίγραπτη η χαρά των δύο νέων Εφιπποτοξοτών μας μετά τις πολλαπλές έφιππες τοξεύσεις τους και πιο μεγάλη η δική μας! Στους δύο νέους Εφιπποτοξότες μας στέλνουμε τις πιο θερμές ευχές μας για "ΕΦΙΠΠΗ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ", όπως εύχεται συνήθως ο Δάσκαλός μας Kassai Lajos, αν κι εμείς τους ακούμε να του απαντούν:  

ΑΜΕΣ ΔΕ Γ' ΕΣΣΟΜΕΘΑ ΠΟΛΛΩ ΚΑΡΡΟΝΕΣ!


     Και, βεβαίως, η αγαπημένη μας Ελένη (προχωρημένη Αμαζόνα, με Τόξο και όχι απλώς πάνω στο "άτι"...) δοκίμασε κι αυτή ωραίες τοξεύσεις στη ράχη του καλπάζοντος "CAPTAIN" μας!


     H χαρά κι ευγνωμοσύνη των Εφιπποτοξοτών μας προς τους μεγάλους Δασκάλους μας, τους Ίππους μας, είναι εμφανείς! Όταν οι άθλιοι δημοκράτες "πολιτικοί" διαφθείρουν τον Ελληνικό Λαό με την νομιμοποίηση των ναρκωτικών και την εισαγωγή της ανωμαλίας στη Κοινωνία μας προς ...ανάπτυξη της εθνικής οικονομίας, εμείς αντιστεκόμαστε επιμένοντας στις Αξίες! Όταν η άθλια δημοκρατική παρακμή γκρεμίζει τα πάντα, όταν ευτελισμένοι προδότες, λαμόγια και ευρω-λιγούρηδες γκρεμίζουν την Ελλάδα, οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" παράγουμε Ελληνικό Πολιτισμό και περισώζουμε Ιδανικά, με συμπολεμιστή μας τον Ίππο και συστρατιώτη μας την ηρωϊκή αντίληψη Ζωής!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.