Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΚΟΥΒΑΡΑ ... "ΦΩΤΙΑ" ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ !





     Με πυροσβεστικά αεροπλάνα κι ελικόπτερα να επιχειρούν συνεχώς στο γειτονικό Κουβαρά, συνεχίζουμε τις Προπονήσεις και τα μαθήματα Ιππασίας, στη καρδιά του καλοκαιριού απορώντας πώς γίνεται όλοι να έχουν φύγει για διακοπές εκτός από την Ομάδα των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ"!



     Πράγματι, σήμερα μέσα σε ένα καθαρό σουρεαλιστικό σκηνικό, με τα πυροσβεστικά αεροσκάφη πάνω από τα κεφάλια μας, τα Ιππευτήρια του Ολυμπιακού Ιππικού Κέντρου δεν έδειχναν καθόλου "άδεια" λόγω ...διακοπών αλλά έβγαζαν φωτιές, όπως κι όλο τούτο το καλοκαίρι.


     Οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" φαίνεται κάνουμε τις δικές μας πανέμορφες "διακοπές" προπονούμενοι κι εκπαιδευόμενοι ασταμάτητα. Και απορούμε για όσους αιτιώνται το "καλοκαίρι" για την αναστολή των δραστηριοτήτων τους με κύρια απ' αυτές την Ιππασία.


     Παρά τις υψηλές θερμοκρασίες και την στροφή του αθηναϊκού πληθυσμού προς τις παραλίες, μπορούμε να πούμε ότι η Ομάδα μας διατηρεί αμείωτη την εφιπποτοξοτική δραστηριότητά της και τους ρυθμούς της. Μάλιστα, με χαρά διαπιστώνουμε ότι αυξανόμεθα και ...πληθυνόμεθα με νέα Μέλη! 




     Eιδικά σήμερα, παρακολουθώντας την φλεγόμενη κορυφογραμμή του γειτονικού Κουβαρά να απειλεί και την πλαγιά του Μαρκοπούλου, βλέπαμε τ' αλογάκια μας με τους μαθητές μας με αμείωτο κέφι, ενώ κάποιοι απ τους τελευταίους επεδίδοντο σε ενθουσιώδεις ...εφάλσεις και ασκήσεις ακριβείας. 



     Με χαρά να δούμε να επιστρέφουν και όσοι "Κένταυροι" λείπουν για να επεκταθούμε και λίγο προς ..."Ελ. Βενιζέλο" !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.