Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

ΟΥΓΓΡΙΚΟΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ
ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΜΜΑΤΟΣ




     Το "Άγιο Στέμμα" (Szent Korona) αποτελεί το εθνικό σύμβολο της Ουγγαρίας και αποτελείται κατά το ήμισυ από το Στέμμα του Βυζαντίου με το οποίο Βυζάντιο οι Ούγγροι είχαν ιστορικούς δεσμούς και κατά το υπόλοιπο ήμισυ ρωμαϊκό! Στη σημερινή Ουγγαρία όπου κυριαρχεί ο Πατριωτισμός τα σύμβολα τιμώνται και, ιδιαιτέρως, τα εθνικά! Και ο συγκεκριμένος ραδιοφωνικός σταθμός τιμά την Ουγγαρία, την Παράδοσή της και, φυσικά, την Έφιππη Τοξοβολία την οποία προωθεί με πολλούς τρόπους κι εκδηλώσεις. Άλλωστε απευθύνεται σε νεανικό Κοινό και οι νέοι της Ουγγαρίας χαρακτηρίζονται από τον Πατριωτισμό, την υψηλή Παιδεία και την αθλητικότητα που χαρακτηρίζει ολόκληρο τον Ουγγρικό Λαό.

     Ο ραδιοφωνικός σταθμός τόυ Αγίου Στέμματος είναι ένας από τους μεγαλύτερους και πλέον "πολυσύχναστους" των ουγγρικών ερτζιανών με ένα συνεχές εικοσιτετράωρο πρόγραμμα που δε σε αφήνει να πλήξεις με τις εκπομπές του. Ακόμη και αν δεν καταλαβαίνεις ούτε λέξη Ουγγρικά, οι καταπληκτικές και ευρυφασματικές μουσικές του, από λαϊκά τραγούδια, σύγχρονο ροκ έως heavy metall σε ταξιδεύουν στην Ουγγαρία ...κάθε εποχής και σου κρατάνε τη καλύτερη συντροφιά.

     Έτσι και εμείς, προς χάρη των επισκεπτών μας, προσθέσαμε ένα νέο "κουμπί" στο κάτω τμήμα της σελίδος μας που σας συνδέει on line με το "Άγιο Στέμμα" ώστε, ανά πάσα στιγμή, να μπορείτε να είστε ένας ακόμη χαρούμενος ακροατής του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.