Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ
ΤΟΥ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΙΠΠΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ


     Ακόμη μία τιμητική ευκαιρία μυήσεως νέων παιδιών στη Παραδοσιακή Τοξοβολία έδωσε σήμερα στην Ελληνική Ομάδα Έφιππης Τοξοβολίας "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" το "ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ ΙΠΠΑΣΙΑΣ" (Κ.Ε.ΙΠΠ.) σε μία ειδική ημερίδα στο Ολυμπιακό Ιππικό Κέντρο Μαρκοπούλου.


     Εκ μέρους των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" ο Νικόλαος Καραίσκος κατάφερε να μεταδώσει την αίσθηση της Παραδοσιακής Τοξοβολίας σε, περίπου, 40 Ελληνόπουλα πολλά από τα οποία, παρά το παιδικό της ηλικίας τους, έδειξαν ότι με την αρωγή ενός υγιούς Κράτους (...) θα μπορούσαν να εξελιχθούν σε εξαιρετικούς Τοξότες!


     Η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" και οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" δίνοντας έμφαση στην ανάπτυξη και διάδοση της Έφιππης Τοξοβολίας και της Παραδοσιακής Τοξοβολίας νοιώθουμε ιδιαίτερη ικανοποίηση διαπιστώνοντας ότι τα νέα Ελληνόπουλα όχι μόνον δεν υστερούν σε μαχητικές-αθλητικές δεξιότητες έναντι των Ευρωπαίων αλλά, εν πολλοίς, υπερτερούν. Και δεν ξαφνιαζόμαστε όταν βλέπουμε τα πιτσιρίκια μας να χειρίζονται για πρώτη φορά ένα Τόξο με άνεση παιδιού της στέππας...!



      Oι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" δικαιώνουμε την προσδοκία του Ελληνικού Λαού για αξιοποίηση των ολυμπιακών ακινήτων τα οποία χρυσοπληρώθηκαν από τους συμπατριώτες μας και παραμένουν αναξιοποίητα ελλείψει αναπτυξιακών οραμάτων από τους αθλητικούς φορείς οι οποίοι, φαίνονται περί άλλα να ...τυρβάζουν! Για μας, η προσφορά είναι καθήκον και Τιμή!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.