Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011



JOBBIK & ΚΑΝΑΠΕΔΑΡΙΟΙ!




     Ακολουθώντας ανοήτως  την  τραγική κενότητα  των μέχρι τώρα ελλαδικών «κυβερνήσεων» οι οποίες στερούνται εξωτερικής πολιτικής , τα ιθαγενή αστοιχείωτα υπόλοιπα της υπερεθνικίζουσας  ακροδεξιάς, «ξύπνησαν» για να μυξοκλάψουν κατά του Ουγγρικού Πατριωτικού Οργανισμού “JOBBIK” [16.67% στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές της Ουγγαρίας, 2010] επειδή το δυναμικό αυτό Κίνημα στράφηκε, τελικώς, υπέρ των …τουρκοκυπρίων!



     Αμέσως, οι κατά φαντασία εθναμύντορες του κυανόλευκου καναπέ, ξεσηκώθηκαν κατά των Ούγγρων, συλλήβδην, κατηγορώντας τους ακόμη και για …τουρκική καταγωγή των ιδίων και της …γλώσσας τους, επιστρατεύοντας την ανιστόρητη ανοησία τους για να παρακάμψουν την άκρα εχθρότητα Μαγυάρων και Οθωμανών  μετά την εισβολή των τελευταίων στην Ουγγαρία και την κατοχή της Ουγγαρίας από τους Οθωμανούς επί 158 χρόνια! Κυρίως, όλος αυτός ο εσμός των εσωστρεφών ανιστορήτων παρακοινοβουλευτικών πατριδεμπόρων προσπαθεί να αποσιωπήσει τους ισχυρούς δεσμούς Μαγυάρων κι Ελλήνων με αποκορύφωμα το επίσημο έμβλημα (Αγία Κορώνα) των Ούγγρων να είναι κατά το ήμισυ το ίδιο το Βυζαντινό Στέμμα! 



     Όπως διαπράττεται και σε κάθε περίπτωση της ελλαδικής εξωτερικής πολιτικής (Αλβανία, Σερβία, Κράτος Σκοπίων, Βουλγαρία) αντί οι ντόπιοι «εθναμύντορες» να εργασθούν για τον προσεταιρισμό των Λαών που χρειαζόμαστε «πλάι μας» (για πολλούς λόγους…) προτιμούν να αδρανούν και να εκδηλώνουν την «δυσαρέσκειά» τους όταν οι άλλοι τους επιστρέφουν την ίδιαν άγνοια που οι «δυσαρεστημένοι» τους επεφύλαξαν! Και στην προσπάθειά τους να εκφράσουν την «δυσαρέσκειά» τους οι γραικύλοι του καναπέ και του φραπέ, είναι έτοιμοι να παραδώσουν στον αντίπαλο τους πάντες, ακόμη κι αυτόν τον ίδιο τον Πολιτισμό, μιλώντας για σχέση της Ουγγρικής γλώσσας με την …Τουρκική, όταν γνωρίζουμε ότι η αρχέγονη γραφή “Rovásírás,” των Ούγγρων έχει ζωή 8000 χρόνων (δίσκοι  Tatárlaka)! Την καλπάζουσα ανοησία των ακροδεξιών ελλαδεμπόρων, ασφαλώς οι Τούρκοι θα σπεύσουν να την αξιοποιήσουν συμφωνώντας με την ολισθηματική «ταύτιση» η οποία, τελικώς, θα τους καταξιώσει ως …αρχαιοτέρους πάντων στην περιοχή με γλώσσα πολύ αρχαιότερη και αυτής, ακόμη, της Ομηρικής! Αυτά είναι τα «κατορθώματα» των επιπολής ελληνοκαταθαπτών που πατριωτίζουν ευκαιριακώς, χωρίς επίγνωση του μεγέθους των συνεπειών της ηλιθιότητός τους!



     Η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» διατηρούσα στενούς δεσμούς με την Ουγγαρία και τον εξαιρετικό Λαό της με υψηλότατο ποσοστό εγγραμμάτων εν αντιθέσει με τους αστοιχειώτους επικριτές του  (οι Μαγυάροι ήσαν ο πρώτος Ευρωπαϊκός Λαός με Καταστατικό Χάρτη όταν ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι δεν εγνώριζαν καν την σημασία του όρου!)  έλαβε κάποια καλόπιστα αλλά και κάποια κακόπιστα «μηνύματα» σχετικά με την τελευταία «στροφή» του “JOBBIK” λες και αποτελούμε ένα είδος υπερ-Πρεσβείας των φιλτάτων Ούγγρων! Παρά το ότι τούτο αποτελεί Τιμή για μας οι οποίοι δεν ασκούμε «πολιτική» αλλά Έφιππη Τοξοβολία, θεωρούμε ευθαρσώς ότι το “JOBBIK” παραμένοντας απληροφόρητο από τους κλαυθμηρίζοντες «δυσαρεστημένους» ελλαδέμπορες-αστούς ΟΡΘΩΣ (για τα συμφέροντα των Ούγγρων ψηφοφόρων του) «εναγκαλίζεται» τους τουρκοκυπρίους! Οι τουρκοκύπριοι αγωνιζόμενοι για τα (ανύπαρκτα) «δίκαιά» τους κατάφεραν να επεκτείνουν την επιρροή τους εκεί που η αδράνεια και μεμψιμοιρία των γραικύλων δεν κατάφερε να φθάσει! Τούτο σημαίνει ότι αξίζει έπαινος στους εργαζόμενους τουρκοκυπρίους και ψόγος στους αδρανούντες  γραικύλους που αρκούνται σε ομφαλοσκόπηση …διαρκείας εδώ και πολλές-πολλές δεκαετίες, οδηγώντας την Ελλάδα σε διεθνή απομόνωση και δημοκρατικότατη απαξία! Όλες αυτές οι εθνικίζουσες κυανόλευκες καμαριέρες του Στρος-Καν που τσιρίζουν στους αδιέξοδους διαδρόμους όπου επιλέγουν να κινούνται, θα πρέπει να μας απαντήσουν τι έκαναν οι ίδιες για την Ελλάδα; πριν διαμαρτυρηθούν για το τι επιλέγει να κάνει το “JOBBIK” για την Ουγγαρία! Και, κυρίως, να μην απευθύνονται σε εμάς διότι εμείς –όπως προανεφέραμε- δεν συλλέγουμε ψηφαλάκια,  μη ασκούντες πολιτική όπως διαπράττουν κατ’ επάγγελμα- οι δημοκρατουρούντες και ατυχέστατα διαμαρτυρόμενοι!

     Για Έφιππη Τοξοβολία σε εμάς!

     Για άμιππη ανοησία, στους εθνοτρικλίζοντες ακροδεξιούς βαλκανίους ανυπτόποδες οι οποίοι είναι έτοιμοι να παραδώσουν την Ευρώπη στους …Τούρκους άδοντες τον Εθνικό Ύμνο και φέροντες τιμητικώς επί των …νώτων τους την …Κυανόλευκον!  




ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΗΡ.ΚΑΛΕΝΤΖΗΣ

2 σχόλια:

  1. απο που και ως που εθνικιστικο και οχι ακροδεξιο το ουγγρικό κόμμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ ZEUS απευθύνεις ένα άτοπο ερώτημα σε λάθος παραλήπτη!

    Εάν προσέξεις καλύτερα, στο παραπάνω κείμενο πουθενά το "Jobbik" δεν αναφέρεται ως "εθνικιστικό"!

    Στη διάθεσή σου.

    Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.