Κυριακή 1 Μαΐου 2011

ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ...




     ...Ανάμεσα σε μια καθαρή φύση, όμορφα τετράποδα και πολλούς αγαπημένους Συνασκουμένους γεμάτους κέφι!




     Το αξιοσημείωτο της σημερινής Προπονήσεως ήταν η επιτυχημένη Προπόνηση την οποία διεκπεραίωσε ο 14χρονος Γιώργος μας με υπευθυνότητα που θα την ζήλευε κάθε "μεγάλος".




     Η Σπαθασκία, πάντα συναρπαστική, "άνοιξε" τον κύκλο των σημερινών Προπονήσεών μας με την ενδιαφέρουσα ανάλυση του Εμανουέλε για τις "γωνίες" της εμπλοκής και μία ενδιαφέρουσα άσκηση του καρπού για το "σπίτι".




     Και σήμερα, η πάντα αναμενόμενη με ...ανυπομονησία ατραξιόν του Στέφανου εναντίον ...Δασκάλου, διάνθισε το μάθημα. Η "σκηνή" αναμένεται με βεβαιότητα σα τα μελτέμια του καλοκαιριού και πάντα έρχεται στην ...ώρα της! Οι προπονούμενες υπο-ομάδες συνεργάστηκαν πολύ όμορφα και σήμερα, γεμίζοντας τον ανοιξιάτικο προπονητικό μας χώρο.




     Καλωσορίσαμε με χαρά και τα δυό νέα Μέλη της Ομάδος μας, τον Αλέξανδρο και την Μαρία οι οποίοι  δε δυσκολεύτηκαν καθόλου να προετοιμαστούν ώστε στο τέλος, όπως πάντα συνηθίζεται, να τοξεύσουν μέσα στην Ομάδα, χωρίς κανένα πρόβλημα!




     Πολλοί και σήμερα οι Συνασκούμενοι απολαμβάνοντας το χωράφι μας για τις λίγες βδομάδες που παραμένουμε σ' αυτό, αφού, η Ομάδα μας μετά από λίγο καιρό θα βρίσκεται στις νέες της εγκαταστάσεις με την πιό ευχάριστη Σχολή Ιππασίας να προσφέρει γνώσεις και ιππευτική δεινότητα στους Μαθητές της. Και, προ παντός, χαρά! Γιατί, σε μας η χαρά είναι το πρώτιστο "ζητούμενο" και πρώτιστο ...απολαμβανόμενο!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.