Τετάρτη 18 Μαΐου 2011


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


    Την Παρασκευή, 20ή Μαίου 2011 στις 13.00 μ.μ. η Ουγγρική Πρεσβεία Αθηνών τιμά την Ημέρα των Ουγγρικών Ενόπλων Δυνάμεων σε πανηγυρική δεξίωση που διοργανώνεται στον Ελληνικό Ιππικό Όμιλο (Παράδεισος Αμαρουσίου).

     Η Ημέρα των Ουγγρικών Ενόπλων Δυνάμεων αποτελεί μνήμη της απελευθερώσεως της Ουγγαρίας από τον Οθωμανικό ζυγό

     Επίκεντρο του πανηγυρικού εορτασμού είναι η επίδειξη Έφιππης Τοξοβολίας και Εφίππων Πολεμικών Τεχνών για την οποία έχει επισήμως προσκληθεί η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" και η οποία, Τιμής ένεκεν, την ανέθεσε στον ιδρυτικό Εταίρο μας Εφιπποτοξότη Παντελή Αναστασόπουλο, ο οποίος θα την διεξαγάγει με Μέλη του αδελφού Συλλόγου "ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ" του οποίου είναι επικεφαλής!

     Στη μεγάλη δεξίωση στην οποία είναι προσκεκλημένες όλες οι Διπλωματικές Αποστολές και σημαντικές προσωπικότητες, οι Έλληνες Εφιπποτοξότες τιμούμε τους αδελφούς Ούγγρους και την δική τους απελευθέρωση από τον Οθωμανικό ζυγό και δείχνουμε τον καλύτερο εαυτό μας στους προσκεκλημένους της δεξιώσεως και στην Α.Ε. τον Πρέσβυ κ.  Tóth József όπως επίσης και στον Ούγγρο Στρατιωτικό Ακόλουθο Lt. Col. Annus Zsolt oι οποίοι ευγενώς μας εκάλεσαν!

     Μεθαύριο, Παρασκευή, 20ή Μαίου 2011 στις 13.00 μ.μ. στον Ελληνικό Ιππικό Όμιλο (Παράδεισος Αμαρουσίου) σας περιμένουμε όλους να χαρούμε την Πολεμική Τέχνη μας, τους Εφιπποτοξότες μας, την υπέροχη Ούγγρικη φιλοξενία, τιμώντας την απελευθέρωση μιας φίλης Χώρας από έναν ξένο ζυγό!

Εφιπποτοξοτικά!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.