Τρίτη 5 Απριλίου 2011


Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ "PATRIA"
&
Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΦΙΠΠΗΣ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ


Mια Κυριακή αλλοιώτικη...!




     Αυτή την Κυριακή θα τη γιορτάσουμε όχι στον προπονητικό μας χώρο όπως τα τελευταία 3 χρόνια αλλά στο κέντρο των Αθηνών, πολύ κοντά στη Πλ. Συντάγματος, τιμώντας ένα πατριωτικό έντυπο και τον εκδότη του, των οποίων είμαστε προσκεκλημένοι.




     Σταθερά ανέγγιχτοι από κάθε "κομματική" μόλυνση, με πλήρη αποστροφή προς τον "κρατούντα" πολιτικαντισμό και τους, συλλήβδην διεφθαρμένους, πολιτικάντες του πασών των "αποχρώσεων" και προσηλωμένοι σε ό,τι υπηρετεί τα εθνικά μας Δίκαια, συμμετέχουμε στην 3η γιορτή του "PATRIA" για να παρουσιάσουμε την Έφιππη Τοξοβολία στην Ελλάδα και τη δουλειά των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ".


Οι δυό μας Χαράλαμποι. 
     

      Την παρουσίαση που θα συνοδεύεται με την προβολή ταινίας με την Έφιππη Τοξοβολία θα κάνουν τρία από τα Μέλη της Ομάδος μας, ο Χαράλαμπος, ο Αθανάσιος και ο Χαράλαμπος, με συντονιστή της παρουσιάσεως τον Διηνέκη, ο οποίος είναι και αρχηγός των "ΚΟΡΥΒΑΝΤΩΝ" που, επίσης, συμμετέχουν και συμπαρουσιάζονται.


 
Αριστερά ο Αθανάσιος και δεξιά ο Διηνέκης

     Κάνοντας πράξη το αυτονόητο που λέγεται "ενότητα των Ελλήνων", "PATRIA", "ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ" και "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" συνεορτάζουμε και συμπορευόμαστε ομόψυχα προς τα πατρώα Ιδανικά που αποτελούν την δική μας "απτή αλλά και άθικτη" πραγματικότητα.

     Προσκεκλημένα είναι ΟΛΑ τα Μέλη της Ομάδος "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" και οποιοσδήποτε επιθυμεί, ενώ η είσοδος για όλους είναι ΔΩΡΕΑΝ! Μάλιστα, για όποιον επιθυμεί θα διατίθεται πλήρες γεύμα με 7 ευρώ και η "κουζίνα" του πολυχώρου "ΧΡΩΜΑ" είναι από τις πλέον γευστικές των Αθηνών. Πλήρες πρόγραμμα εδώ.




ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ!


ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ στις 12:00


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.