Σάββατο 30 Απριλίου 2011

ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟΣΤΑΣΙΟ ΜΑΣ




   Στη ζωή, η ανάγκη για γνώση κρίνεται "εκ των ουκ άνευ..."! Και στην εποχή της οικονομικής καταρρεύσεως που βιώνουμε, "εκ των ουκ άνευ..." κρίνεται η ανάγκη για δωρεάν γνώση! Έτσι, αποφασίσαμε να αφιερώσουμε την "περίσσεια" των "ελευθέρων" ωρών μας στο ανέβασμα μιας μεγάλης σειράς επιμορφωτικών εγχειριδίων, βιβλίων, μελετών, άρθρων σχετικών με τα αντικείμενα της Πολεμικής Τέχνης μας τα οποία θα είναι 24 ώρες το 24ωρο δωρεάν στη διάθεση των Μελών μας αλλά και του ευρύτερου αναγνωστικού Κοινού του διαδικτύου.




     Οι επισκέπτες του ηλεκτρονικού Βιβλιοστασίου μας θα βρίσκουν εμφανείς κι ευανάγνωστους τους ανηρτημένους τίτλους που θα τους βοηθήσουν να εμβαθύνουν περισσότερο στην Ιππική, στην Τοξευτική, στην Φιλοσοφία των Πολεμικών Τεχνών, στην Ελληνική και ξένη Ιστορία και Λαογραφία.





     Οι τίτλοι που επιλέγουμε είναι πάντα προσεκτικά διαλεγμένοι ώστε να καλύπτουν διάφορα επίπεδα γνώσεων, από τις πλέον στοιχειώδεις έως τις πλέον επιστημονικές, ενώ, το σύστημα "issuu" δίπλα από κάθε έντυπο επιλεγόμενο προς μελέτη, εμφανίζει και άλλα παρεμφερούς περιεχομένου ώστε ο αναγνώστης να μπορεί να προσφύγει και σε αυτά εάν χρειασθεί.




     Η θεματολογία των ααναρτήσεών μας περιλαμβάνει και σπάνιους ελληνόγλωσσους τίτλους υψηλής εκπαιδευτικής αξίας οι οποίοι "φτάνουν" ταχύτατα κι ευανάγνωστα στις οθόνες των αναγνωστών, μεταδίδοντας την ανεκτίμητη πληροφόρησή τους.


     Στα άμεσα σχέδιά μας είναι να μπορούμε να φανούμε χρήσιμοι στα Μέλη μας αλλά και στους Έλληνες Εφιπποτοξότες οι οποίοι βρίσκονται μακράν των Αθηνών παρέχοντάς τους όχι μόνο την δυνατότητα να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους αλλά και λειτουργήσει ένα σύστημα τηλε-εκπαιδεύσεως ειδικώς με την έναρξη της νέας προπονητικής περιόδου, οπότε θα είναι υποχρεωτικός ο έλεγχος του επιπέδου των γνώσεων των Μελών μας πολλά από τα οποία βρίσκονται στην επαρχία ή και στο εξωτερικό.




     Σεβόμενοι τα πνευματικά κι εμπορικά δικαιώματα των Συγγραφέων κι Εκδοτών των εντύπων που αναρτούμε, διατηρούμε ρυθμίσεις οι οποίες απαγορεύουν την δυνατότητα αντιγραφής/εκτυπώσεως. Όμως, όποιο ενεργό Μέλος μας επιθυμεί να εκτυπώσει οιονδήποτε τίτλο από αυτούς που αναρτούμε μπορεί να μας το ζητήσει με μήνυμά του ώστε, κατ' οικονομίαν, να διευκολυνθεί, κατόπιν συνεννοήσεως.




     Ο ρυθμός αναρτήσεων είναι κατά μέσο όρο πέντε (5) τίτλοι ημερησίως και την εργασία αυτή διεκπεραιώνει ευγενώς η Χορηγός και Γραμματεύς της "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ" κ. Φλώρα Γ. Παπαδοπούλου την οποία ευχαριστούμε θερμώς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.