Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Η ΣΕΜΙΝΑΡΙΑΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΜΑΣ
ΣΤΟ 4ο W.T.A.F. 2010 της Ν. ΚΟΡΕΑΣ




     Oύτε χρόνος δεν πέρασε από την κατάκτηση της παγκόσμιας διακρίσεως της Ομάδος μας στο 4ο W.T.A.F. της Ν. Κορέας, που κατάφεραν τα τρία Μέλη της Αποστολής μας, Σπυρίδων Μπάκας, Νικόλαος Καραίσκος και Στέφανος Κάμπελλ και η Ομάδα μας προετοιμάζεται εντατικά για να συμμετάσχει ξανά, για 5η φορά, σ' αυτή την παγκόσμια διοργάνωση αλλά και σε μία ακόμη που διοργανώνεται στην Κίνα όπου, τα Μέλη μας, προσεκλήθησαν!  Με εξαίρεση τη δυστυχισμένη Χώρα μας η οποία δίνει μάχη να κρατηθεί στη "ζωή" , η διεθνής Κοινότητα εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για πανανθρώπινες Αξίες όπως η Τοξοβολία και, γενικότερα, το ευ αγωνίζεσθαι!


Η παγκόσμια διάκρισή μας

     Σ΄ εκείνη την προηγούμενη διοργάνωση της Ν. Κορέας, τα Μέλη μας είχαν παρουσιάσει ενώπιον των διεθνών συμμετοχών μία σεμιναριακή ανακοίνωση με θέμα "Προτάσεις για την βελτίωση της Κλασσικής Τοξοβολίας και των Αθλητών της", με τον Σπυρίδωνα Μπάκα στο μικρόφωνο της παρουσιάσεως.


Σπυρίδων Μπάκας

     Στο 4ο W.T.A.F. στο οποίον συμμετέσχον 31 Χώρες επελέγησαν οι ανακοινώσεις μόνον 7 εξ αυτών ως σοβαρότερες και πλέον ενδιαφέρουσες ώστε να παρουσιασθούν και να δημοσιευθούν σε ειδικό τόμο και, ασφαλώς, μία από τις επιλεγείσες ήταν και η ανακοίνωση των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ".


 
     Ακούγεται παράξενο αλλά, μία Χώρα όπως η Ν. Κορέα η οποία διαθέτει τεράστια τεχνογνωσία για την εθνική Πολεμική Τέχνη της που είναι η Τοξοβολία, να θεωρεί τις Ελληνικές προτάσεις σημαντικές, να τους δίνει "μικρόφωνο" και να τις δημοσιεύει όταν στην Ελλάδα η αντίστοιχη -υπνώττουσα- "Ομοσπονδία" ασφαλώς και αγνοεί την ύπαρξή μας (και αυτό το αναφέρουμε τιμητικώς..., προς άρση παρεξηγήσεων!). 



 
     Σήμερα, αναρτήσαμε εκείνη την σεμιναριακή ανακοίνωσή μας στην ηλεκτρονική βιβλιοθήκη μας αφού, πια, θεωρείται σημείο αναφοράς για τα "πράγματα" της παγκόσμιας Τοξοβολίας. Μάλιστα οι Κορεάτες την μετέφρασαν και στα ...Κορεατικά, ασχέτως εάν η Ελληνική (;) "Ομοσπονδία" (;) ...Τοξοβολίας (!!) δεν εννοεί να την πλησιάσει ούτε στα ...Ελληνικά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.