Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

KAI AΠΟ ΣΗΜΕΡΑ:



"ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ"



     Πριν αναφερθούμε στο ευτυχές καταληκτικό γεγονός αυτού του σαββατοκύριακου, θα θέλαμε να πούμε ότι τα δύο τελευταία εικοσιτετράωρα υπήρξαν από τα πιό "γεμάτα", από τα πιό "περιεκτικά" της Ομάδος μας! Παρά την "απόδραση" για το εορταστικό τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας και τον καιρικό ανοιξιάτικο χιονιά που επικράτησε, η Ομάδα μας δε μείωσε σχεδόν καθόλου την προπονητική της δραστηριότητα στον υπαίθριο χώρο μας.

     Δύο από τις πλέον ωραίες και υποδειγματικές Προπονήσεις Τοξοβολίας που διεκπεραίωσαν προχωρημένοι Συνασκούμενοι προς απόκτηση προπονητικής εμπειρίας, ακόμη δύο ομαδικές Προπονήσεις Μεσαιωνικής Σπαθασκίας, μία Συνέλευση Διοικητικού Συμβουλίου και μία Έκτακτη Γενική Συνέλευση η οποία κατέληξε στην ...επανελλήνιση της Ομάδος μας, ήσαν όσα ...προλάβαμε! Φαντασθείτε και να μη μεσολαβούσε το εορταστικό τριήμερο αργίας!...




     Κατ' αρχήν ο Σωκράτης προσέφερε στο γκρουπ που του ανετέθη μία δυναμική και γρήγορη Προπόνηση καταλήγοντας σε ένα, πραγματικά, λαμπρό αποτέλεσμα! Χωρίς να πτοούμεθα από την ραστώνη της ...καρναβαλικής περιόδου και με την Ιωάννα να καταφθάνει για Προπόνηση μετά από ...αχαλίνωτη νυχτερινή διασκέδαση, ασκηθήκαμε κανονικά χωρίς ίχνος ...κοπώσεως και ...καταχρήσεων!





     Μάλιστα, η Ιωάννα μας απέδειξε ότι "Του Έλληνος τον τράχηλο ζυγός δεν τον κουράζει" και παρά το ...Δ.Ν.Τ. είμαστε πρώτοι και στη διασκέδαση και στην άθληση και σε μία πρώτη παγκόσμια διάκριση (άμα μας προκαλέσουν...)διότι εκτός από "φεγγαράδα ..χτυπάμε κι Ολυμπιάδα"! Σε κάθε περίπτωση, η Προπόνηση του Σωκράτη ήταν άψογη, αλλά πιό εντυπωσιακή ήταν η Αναφορά που συνέταξε μετά το πέρας, όπως συνηθίζεται πάντα! Αυτή την Αναφορά θα την διαβάσουμε στον Κύκλο που θα σχηματίσουμε μετά την Προπόνηση της επομένης Κυριακής εις επήκοον όλων, διότι ο Σωκράτης (αν και για πρώτη φορά με ανάλογη εμπειρία) με την Αναφορά του περιγράφει την σπουδαιότητα του οφέλους της Ενστικτώδους Τοξοβολίας.




     Κατόπιν, ο Συνασκούμενος Αδάμ ανέλαβε το δικό του γκρουπ για να το προπονήσει, κάτι που κατάφερε με αρκετή επιτυχία. Σεμνός και διακριτικός, όπως είναι από χαρακτήρα, δεν σφύριζε έντονα ώστε να τον ακούνε όλοι οι (αρκετοί...) Συνασκούμενοι, αλλά όλοι στο τέλος ανεγνώρισαν ότι ωφελήθηκαν από την Προπόνησή του. Με ενδιαφέρον αναμένουμε και την δική του Αναφορά για να μελετήσουμε τις παρατηρήσεις του.




     Παράλληλα με τους προχωρημένους, σήμερα, όπως κάθε πρώτη Κυριακή του μηνός, ο Αρχηγός της Ομάδος μύησε στην Ενστικτώδη Τοξοβολία δύο νέα Μέλη τα οποία, ως είθισται, μετά την διαδικασία αυτή, τόξευσαν μαζύ με την κυρίως Ομάδα των προχωρημένων κατά την τελευταία βολή τους.




     Έτσι, "πλάτη με πλάτη" τα διάφορα τμήματα της Ομάδος μας, στον χειμωνιάτικο μεν, πολύ φιλόξενο δε, προπονητικό χώρο μας ασκήθηκαν με συνέπεια και προσήλωση κατακτώντας ακόμη καλύτερες επιδόσεις.




     Και όλα αυτά ενώ τα παράλληλα μαθήματα Μεσαιωνικής Σπαθασκίας που μας προσφέρει ο Εmanuele με τον Παναγιώτη, αποκτούν ολοένα και περισσότερο ενδιαφέρον! Όμως το κορυφαίο ενδιαφέρον φάνηκε απόψε το βράδυ όταν οι Εταίροι της "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ" απεφάσισαν ομοφώνως την ...επανελλήνιση της Ομάδος μας με την νέα ονομασία της ως "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ"! Απ΄ ό,τι φάνηκε, αυτή η επανελλήνιση υπήρξε διακαής πόθος όλων μας και η ανακοίνωσή της έδειξε ότι αποτελούσε κοινή επιθυμία, μια σύμπτωση που μας θύμισε τα δύο βέλη που συνέπεσαν το ένα πάνω στό άλλο, καρφωμένα χιαστί πάνω στον στόχο!




     Απλή "σύμπτωση" ή κάτι πολύ περισσότερο, μια τέτοια ευστοχία σε μια τόσο καθοριστική ημέρα;



     Έτσι με σεβασμό προς το πρόσωπο του Δασκάλου μας Kassai Lajos και προς τον Οργανισμό "KASSAI", ευγνώμονες για όσα μας προσέφεραν,  θεωρήσαμε σκόπιμο να ..."απογαλακτίσουμε" και να συνεχίσουμε τον εφιπποτοξοτικό μας καλπασμό όπως ακριβώς αναφέρεται στην Ανακοίνωση η οποία δημοσιεύεται στο "υποπόδιο" της σελίδος! Έχοντας αποσπάσει εγκωμιαστικά σχόλια από τον Δάσκαλό μας Kassai Lajos (μέρος αυτών βλέπε στην φωτογραφία του στο άνω δεξιό τμήματης σελίδος) διαμορφώνουμε την Εκπαίδευσή μας και την Ιεραρχία μας σύμφωνα με Κανονισμό ο οποίος τάχιστα θα δημοσιευθεί και θα αναρτηθεί δημοσία. Ας σημειωθεί ότι η εκπαιδευτική ύλη μας και οι απαιτήσεις βαθμολογίας βάσει του νέου Κανονισμού θα είναι εφάμιλλες (και σε πολλά, ανώτερες) από τις ισχύουσες στην Παγκόσμια Ομοσπονδία ΄Εφιππης Τοξοβολίας που υιοθετούμε ως πρότυπό μας.



KAI AΠΟ ΣΗΜΕΡΑ:

"ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ"

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΗΣΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!

2 σχόλια:

  1. Αριστοτέλη και Έλληνες Κένταυροι συγχαρητήρια για την απόφασή σας και καλή επιτυχία στη προσπάθειά σας. Είμαστε περήφανοι για σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόλις ενημερωθήκαμε και δε μπορούμε να το κρύψουμε. Μπράβο και πάλι μπράβο πάντα ψηλά η σημαία μας και οσταυρός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.