Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

ΚΑΙ  ΑΠΟ  ΣΗΜΕΡΑ, 

Η  ΟΜΑΔΑ  ΑΥΤ-ΕΝΕΡΓΕΙ !




     Το μοιραίο λάθος ενός "έργου" που θέλει να μακροημερεύσει είναι να παραμένει "άθυρμα" στα χέρια ενός Ανθρώπου , έστω και του δημιουργού του. Η κατάσταση "οne man show" δεν μπορεί να έχει θέση εκεί που επικρατεί αριστοκρατικό Πνεύμα και πρόθεση συλλογικής ωφελείας! Έτσι, από σήμερα και για πρώτη φορά μετά την έναρξη λειτουργίας της, οι Προπονήσεις της Ομάδας μας άρχισαν να γίνονται χωρίς την παρουσία του Αρχηγού της.





 
     Έχοντας ως πρόθεση την ανάδειξη όλων των Μελών μας σε επίπεδο Ηγέτη, ήδη από καιρό ανετέθη η διεξαγωγή Προπονήσεων σε πολλά από αυτά, υπό επίβλεψη. Μετά την απόλυτη επιτυχία του έργου τους, έγινε φανερό ότι τώρα, πολλά Μέλη μας είναι σε θέση να διαξαγάγουν Προπονήσεις χωρίς, καν, επίβλεψη! Και αυτό, μόλις άρχισε!




     Για λόγους χειραφετήσεως, ο Αρχηγός της Ομάδος απουσιάζει από τις Προπονήσεις οι οποίες διεξάγονται μόνο από τους έμπειρους, πια, "αντικαταστάτες" του.




     Το πρόγραμμα εκτελείται κανονικά, το φωτο-κινηματογραφικό υλικό τηρείται και αρχειοθετείται επίσης κανονικά, οι παρατηρήσεις εξάγονται κι επισημαίνονται και όλα αυτά δείχνουν ότι ετούτη η Ομάδα απέκτησε μια δυναμική αυτάρκεια που εγγυάται συνέχεια και ανάπτυξη χωρίς παραγοντίστικους "πατερναλισμούς" που ταλανίζουν την εγχώρια άθληση σε βαθμό ...κακουργήματος!




     Το πλάνο προόδου μας επιβεβαιώνει την ορθότητά του, ο Αρχηγός μπορεί πια να προπονείται κατά μόνας ταυτοχρόνως με την Ομάδα που διεξάγει την Προπόνησή της μακριά του, χωρίς αυτό να διακόπτει την μεταξύ τους "επαφή"! Σ' αυτή την Ομάδα συμβαίνουν πολλά σπουδαία οφέλη που όλοι τα αισθάνονται και όλοι "γεύονται" την βελτίωση. Μόνη ..."εξουσία" που σήμερα συγχωρείται και, ίσως-ίσως ...επιβάλλεται, είναι αυτή του ατόμου επάνω στον εαυτό του! Άλλωστε, ο μεγάλος Otto Dietrich κατέστησε σαφές ότι η ελευθερία του ατόμου δεν είναι απλώς αποδεκτή αλλά και απαιτητέα! Κι αυτό είναι το ζητούμενο και στην Ομάδα μας!




     Διότι, αυτή η Ομάδα εκφράζει την πραγματική Ελλάδα και τους πραγματικούς Έλληνες οι οποίοι είμαστε συνειδητοί, μαχητικοί, ενάρετοι, ανιδιοτελείς, επαρκείς, εργατικοί, τίμιοι, μη έχοντες καμία σχέση με Μέρκελ ή Τζέφρυ, πάντοτε :

"Τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι"...!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.