Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ!



     Συγγράφοντας το εκπαιδευτικό εγχειρίδιο της Ομάδος μας είχαμε κατά νου τις εκπαιδευτικές ανάγκες των Μελών της Ελληνικής Ομάδος Έφιππης Τοξοβολίας αλλά και των Ελλήνων αλογατάρηδων οι οποίοι χρειάζονται ένα ουσιαστικό βοήθημα. Μάλιστα, αποφύγαμε και να το παρουσιάσουμε κάνοντάς το από το παρόν Ιστολόγιο, σχεδόν ...έναν χρόνο μετά την κυκλοφορία του κι ενώ κοντεύει να εξαντληθεί η πρώτη έκδοσή του!


     Σήμερα διαπιστώνουμε ότι η ανάρτηση της παρουσιάσεως του εκπαιδευτικού εγχειριδίου μας παραμένει πρώτη στις καθημερινές επισκέψεις σας (όπως δείχνουν και οι στατιστικές μετρήσεις που παρατίθενται) ενώ, η αγοραστική του ζήτηση στέκεται ευθέως ανάλογη με την επισκεψιμότητά σας!

     Έτσι, αισθανόμαστε την ανάγκη να σας εκφράσουμε ένα θερμό "ευχαριστώ!" όχι, βεβαίως, διότι με τις πωλήσεις του εγχειριδίου ενισχύονται τα οικονομικά της Ομάδος μας αλλά διότι δικαιώνεται ο σκοπός της συγγραφής κι εκδόσεως του βιβλίου μας που δεν είναι άλλος από την ενίσχυση των γνώσεων του Έλληνος Ιππέως επ αγαθώ των συντρόφων- Ίππων μας!

Σας ευχαριστούμε θερμά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.