Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Η ΕΦΙΠΠΗ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ & ΟΙ ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΜΑΣ



     Αν και η Έφιππη Τοξοβολία ως Πολεμική Τέχνη προσελκύει περισσότερους άνδρες, οι δικές μας Αμαζόνες συναγωνίζονται με μεγάλη επιτυχία τον ανδρικό "πληθυσμό" μας. Μεθοδικές, πειθαρχημένες, δυναμικές αλλά και με πλούσια αισθήματα σεβασμού προς τον σύντροφο-Ίππο, καταφέρνουν να φθάνουν πάντοτε σε ένα "ζενίθ" αποδόσεως στις Προπονήσεις μας αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά κάθε πρόκληση! Εκτελούν με μεγάλη προσοχή την επίπονη "Εργασία Εδάφους" πριν ιππεύσουν, κάτι απολύτως απαραίτητο στην δική μας Φυσική Ιππασία, όπως ακριβώς δίνουν μεγάλη σημασία στην ατομική προθέρμανσή τους πριν από κάθε Προπόνηση.



     Κατά κανόνα, οι Αμαζόνες μας διακρίνονται μέσα στην ανδροκρατούμενη Ομάδα μας για την σοβαρότητά τους και τον σεβασμό προς το πολεμικό μας αντικείμενο ισότιμα με τους άνδρες Εφιπποτοξότες κάνοντάς μας να τις θαυμάζουμε.






Και όποιος νομίζει ότι η γυναίκα είναι για να "...πλένει πιάτα στο νεροχύτη", δεν έχει παρά να αφιερώσει ελάχιστη ώρα σε κάποια από τις Προπονήσεις μας για να διαπιστώσει το λάθος του!

Η Όλγα (π.χ.) είναι έτοιμη να του το αποδείξει!



    

    Σήμερα, παρά την ωραία πρωϊνή λιακάδα, όλες οι Προπονήσεις μας, αργά το απόγευμα, έγιναν με χαμηλή θερμοκρασία και ψιλόβροχο, αλλά με πολύ, πάρα πολύ κέφι! Ξεκινήσαμε με Σπαθασκία, με τον Εμανουέλε και τον Παναγιώτη να μας κάνουν να νοιώθουμε "σβούρες" ώστε να αντιμετωπίζουμε εικονικούς αντιπάλους που μας ζύγωναν από όλες τις "πάντες" και συνεχίσαμε με τα ...γνωστά αμιγώς ...εφιπποτοξοτικά! Κάτι το κρύο, κάτι το ψιλόβροχο μας έκαναν πιό ...κινητικούς και ...χαμογελαστούς, αν και το καλύτερο προέκυψε αργότερα, όταν απολαύσαμε το υπέροχο ξηροκόκκινο "Μυράμπελο" του 2006 που μας έφερε ο ευγενικός και φιλόφρων Στράτος.



     Είναι γεγονός ότι έρχονται πολύ καλές ημέρες για την Ομάδα μας. Ο Στράτος ίσως να το προαισθάνθηκε με το ωραιότατο κρασί που μας φίλεψε σήμερα... Ο νόμος της αιτιοκρατίας, τίποτε δεν θεωρεί τυχαίο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.