Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011



Η ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ



     Στην Ουγγαρία δεν καίγονται σημαίες, δεν υπάρχουν δουλέμποροι που διακινούν λαθρομετανάστες και τους κρύβουν σε ανώτατα πνευματικά Ιδρύματα υπό την κρατική συνενοχή, δεν υπάρχουν επίορκοι που προδίδουν τη Χώρα προς χάρη ενός "εφ΄ άπαξ"!

     Στην Ουγγαρία τιμώνται οι Αξίες και οι Ήρωες!




     Σε λίγες ημέρες οι Ούγγροι Πατριώτες, όπως κάθε χρόνο, θα τιμήσουν τους Ήρωές τους με τελετές σε όλη τη Χώρα στις οποίες, νέοι κυρίως, θα φροντίσουν τους τάφους των νεκρών που πολέμησαν για την ελευθερία και ανεξαρτησία της Πατρίδας τους, θα οργανώσουν ανοιχτές συναυλίες με την συμμετοχή χιλιάδων Ούγγρων και θα καταθέσουν στεφάνια σε κάθε γωνιά της Ουγγαρίας όπου έπεσαν αυτοί που κράτησαν ελεύθερη την Ουγγαρία στα δύσκολα χρόνια της Ιστορίας της.




     Στην Ουγγαρία τα ερείπια που έθαψαν αυτούς που τα υπερασπίστηκαν δεν "εξαργυρώνονται" σε χαμαιτυπεία της ...παραλιακής, ούτε αναπαλαιώνονται για να "στεγάσουν" λαθρομετανάστες,  αλλά τιμώνται ως Μνημεία!





     Κάποιοι διαβρωμένοι μπορεί να αποκαλέσουν τους Ούγγρους "Φασίστες", κάποιοι συμπλεγματικοί μπορεί να τους χλευάσουν, οι Ούγγροι όμως θα εξακολουθήσουν να αγαπούν το αυτονόητο : την Πατρίδα και το Έθνος τους!



     Ψηλά στο Κάστρο της Buda, ο μυθικός αετός Turul θα εξακολουθεί να έχει ανοιχτά τα φτερά του, περήφανος για τους Ούγγρους που σταθερά συνεχίζουν να τιμούν και θα τιμούν τους Ήρωές τους, ανεπηρέαστοι από την παρακμή που ταλανίζει άλλες χρεωκοπημένες κοινωνίες.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.