Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

204 ΕΝΕΡΓΑ MEΛΗ!



     Σύμφωνα με τα Αρχεία της "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ" η ..."ισχύς πυρός" της Ελληνικής Ομάδος Έφιππης Τοξοβολίας ανέρχεται σε 204 ενεργά Μέλη, αναδεικνύοντας την Ελλάδα παγκοσμίως ως την Χώρα με την μεγαλύτερη Ομάδα Έφιππης Τοξοβολίας!



     Τα Μέλη μας, χωρίς να είναι δυνατόν να παρίστανται όλα σε κάθε Προπόνηση (θα χρειαζόμασταν, άλλωστε, να καταλάβουμε το παρακείμενο αεροδρόμιο...) μετέχουν των Προπονήσεων με πολύ καλή "συχνότητα" και, κυρίως, αποτελούν ένα "ενιαίο σώμα" προκεχωρημένων ικανοτήτων.


     Η διοίκηση της Ομάδος μας δεν εμφανίζει κανένα πρόβλημα διότι τα πάντα προβλέπονται από το Καταστατικό, τον Κανονισμό Λειτουργίας της Ομάδος και τις ειδικές Οδηγίες προς Συνασκουμένους, που, όλα, είναι δημοσιευμένα και προσβάσιμα για όλους, ώστε να τηρείται η βασική μας πρόθεση για διαφάνεια και πληροφόρηση!


    Αν και η διαφορετικότητα φύλων, ηλικιών και προσωπικοτήτων είναι δεδομένη, η μεταξύ μας σχέση, επικοινωνία και συνεργασία διατηρούνται άριστες αφού, όπως είναι παρατηρημένο, εμείς οι Έλληνες είμαστε ιδιαίτερα κοινωνικοί, πειθαρχημένοι και συνεπείς, παρά την περί των αντιθέτων εικόνα την οποία "άλλοι" προσπαθούν να μας προσδώσουν.


     Έτσι, ήδη με μία παγκόσμια πρώτη διάκριση και δουλεύοντας απολύτως μόνοι, συνεχίζουμε να κάνουμε πράξη την χαρά της Πολεμικής Τέχνης μας, τηρώντας γενικά αυτό που σημειώνει ο Kwon Mu-Seok :


"...πρέπει να αρχίζεις με ευγένεια και να τελειώνεις με αρετή!"



    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.