Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ



     Παρά το,  μέχρι σήμερα, σύντομο της λειτουργίας της Ελληνικής Ομάδος Έφιππης Τοξοβολίας "ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ KASSAI", διαπιστώσαμε ότι αυτή διαθέτει ένα λαμπρό αλλά κι εκτενέστατο αρχείο δημοσιευμάτων και ντοκουμέντων που θα έπρεπε να ταξινομηθούν και να παραμένουν, εύχρηστα, στη διάθεση κάθε ενδιαφερομένου. Έτσι, στρωθήκαμε στη δουλειά και ταξινομήσαμε όλο αυτό το υλικό σε έναν δερματόδετο, πολυσέλιδο τόμο διαστάσεων 35 Χ 50 εκτμ, ώστε να υποδεχθεί όλες αυτές τις πολύτιμες "ψηφίδες" του έργου μας.


     Ξεκινώντας από το πρώτο δημοσίευμα (Φεβρουάριος 2005)  που γράφτηκε στην Πατρίδα μας για την Έφιππη Τοξοβολία, το Βιβλίο μας κάποτε θα αποτελεί "σημείο αναφοράς" για μία Πολεμική Τέχνη την οποία, πρώτη η Ομάδα μας έκανε γνωστή στην Ελλάδα.


     Ολόκληρο το υλικό των δημοσιευμάτων, αφισών, ηχητικών ντοκουμέντων, δελτίων Τύπου, μηνυμάτων επικοινωνίας κλπ που αφορούν στη μεγαλειώδη παρουσία του Δασκάλου μας Kassai Lajos κατά την τελετή ενάρξεως των 17ων Πανευρωπαϊκών Αγώνων στο Ιππικό Κέντρο Μαρκοπούλου, βρίσκεται σε αυτό το Βιβλίο σηματοδοτώντας και την έναρξη της λειτουργίας της Ομάδος μας.


     Εδώ βρίσκονται συγκεντρωμένα όλα τα δημοσιεύματα τα οποία είδαν το φως στον Ελληνικό Τύπο για την Πολεμική Τέχνη μας και για την Ελληνική Ομάδα των "ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ KASSAI".


     Μέσα στις σελίδες του σώζεται η "εικόνα" των καλύτερων εφιπποτοξοτικών "στιγμών" των Μελών μας, όπως απαθανατίστηκαν από τις επαγγελματικές κάμερες Ελλήνων (και ξένων!) δημοσιογράφων.



 

     Εδώ κρατήθηκαν και όλα τα αντίγραφα των κινηματογραφικών "γυρισμάτων" που έγιναν (και έγιναν ...αρκετά!) με την συμμετοχή της Ομάδος μας.



      Βεβαίως, εδώ βρίσκεται και ολόκληρο το υλικό από την επίσημη συμμετοχή μας στην 75η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης όπου πραγματοποιήσαμε καθημερινές επιδείξεις Έφιππης Τοξοβολίας, προσκεκλημένοι της Ουγγρικής Πρεσβείας Αθηνών και της "HELEXPO".



      Tέλος, τις ωραιότερες σελίδες του κοσμούν οι Νικητές της Τοξευτικής Επιδείξεως του "4ου W.T.A.F. 2010" της Ν. Κορέας οι οποίοι κατέκτησαν την 1η Θέση ανάμεσα σε 31 Χώρες, Διηνέκης, Ακάδημος και Στέφανος!


     Οι φωτογραφίες των τριών Μελών μας με την Α' Παγκόσμια Διάκριση μαζύ με την φωτογραφία του τροπαίου με το οποίο, σήμερα, η Ομάδα μας τιμάται, αποτελούν το έναυσμα για ακόμη μεγαλύτερες παγκόσμιες διακρίσεις, για ακόμη ψηλότερο "βάθρο" για την Ελλέδα την οποία τιμούμε και υπηρετούμε, πάντα υπερήφανοι γι Αυτήν!

     Αυτό το βαρύτιμο Βιβλίο με τα , μέχρι σήμερα και στο διηνεκές, λαμπρά "χνάρια" της Ομάδος μας είναι αφιερωμένο σε όλα τα Μέλη μας, παλαιά και νέα, ως ένα "οδόσημο" που ορίζει ένα ιδιαιτέρως σημαντικό "κατώφλι" προ του οποίου σήμερα ίσταται η Ελληνική Ομάδα Έφιππης Τοξοβολίας "ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ KASSAI" και το οποίο "κατώφλι" έρχεται ως η μεγάλη ανταμοιβή των μέχρι τώρα θαυμαστών προσπαθειών μας...

...Όμως αυτή η "ανταμοιβή" αποτελεί την μεγάλη έκπληξη που θα ανακοινωθεί πρώτα στα Μέλη μας αλλά και δημοσία τις επόμενες εβδομάδες!

Έρρωσθε και μάχεσθε "ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ KASSAI" !








 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.