Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

KAI KATA THN ΑΥΡΙΑΝΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣΚΑΡΑΤΑ
Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΜΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ


Μπορεί κάποιοι να προτιμούν αυτό:


Εμείς, όμως προτιμούμε αυτό:


Έτσι, αύριο Κυριακή 14η Νοεμβρίου 2010,
όταν κάποιοι θα μετράνε "κουκιά" κι ενοχές
εμείς θα προπονηθούμε κανονικά!

Kαι εάν κάποιοι αδυνατούν να εννοήσουν αυτό που, σχεδόν, 150 χρόνια  π ρ ι ν 
εννοούσε ο Θ.Ι. Κολοκοτρώνης,
τους παραθέτουμε την"πηγή" που γράφτηκε τότε
προς υποστήριξη κάθε ...ΑΜΕΑ :

____________________________________________________________________________

ΣΗΜΕΡΑ 14η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010

Mετά απ΄όλα τα παραπάνω , φαίνεται ότι η Ομάδα μας αποτελεί και το "μέτρο της αποχής" από την ..."φάμπρικα των εκλογών" αποδεικνύοντάς το με την υψηλή συμμετοχή και στις δύο σημερινές Προπονήσεις μας!


Ενώ στο "βουλευτοποιείον" των διαφόρων εκλογικών τμημάτων η προσέλευση ήταν καταδικαστική για τον κοινοβο(υ)λευτισμό, εμείς στον προπονητικό χώρο μας είχαμε την χαρά να παρατηρήσουμε μία από τις πολυπληθέστερες προσελεύσεις Συνασκουμένων κι, επιπλέον, να υποδεχθούμε και δύο νέα Μέλη, τον Σταμάτη και τον Τηλέμαχο τους οποίους καλωσορίζουμε και από εδώ!



Η σπαθασκητική  Προπόνησή μας υπήρξε αρκετά καρποφόρα διότι, πολλοί από εμάς, αισθανθήκαμε την έννοια της  "ροής" μέσα από ένα παιγνίδι ομαδικότητος, ενώ ο Δάσκαλος  με την βοηθό του μας άνοιξαν αρκετούς "δρόμους" ώστε, την εβδομάδα που θα μεσολαβήσει, να επαναλάβουμε τις ασκήσεις σπίτια μας.



Αρκετά υπομονητικός κι επεξηγηματικός, ο Δάσκαλος, παρά το πολυπληθές του σημερινού "ακροατηρίου" του, κατάφερε να παραμένει "κοντά" στο κάθε μαθητή του ξεχωριστά και να καλύπτει κάθε μεμονωμένη απορία.



Ολοκληρώνοντας την σημερινή ημερίδα με την Προπόνηση Τοξοβολίας, καταλήξαμε σε ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα πλήρους συντονισμού κι ευστοχίας, με μία κινητική τόξευση την οποία κατάφεραν από κοινού κι εξίσου ικανοποιητικά παλαιοί και αρχάριοι Τοξότες, επιβεβαιώνοντας ότι τούτη η Ομάδα λειτουργεί με γενικό πρόσημο το άριστα! Η τελευταία άσκηση περιελάμβανε τόξευση τριών βελών σε κίνηση ζωηρού βάδην από απόσταση 8, 12 κα 16 μέτρων με τελική επιτυχία πλέον του 86 % και με πλεονάζοντες τους αρχαρίους. Tο video αυτής της ασκήσεως θα αναρτηθεί στο Youtube της Ομάδος, ειδικώς για τους επισκέπτες αυτού του Ιστολογίου και η "είσοδός" του βρίσκεται  ΕΔΩ!


Τι είχαμε , λέει , σήμερα , εκλογές ; Εμείς απαντάμε μία από τις ωραιότερες προπονητικές ημερίδες! Άντε και το επόμενο σαββατοκύριακο (Προπόνηση κι όχι εκλογές!) ασχέτως κοινοβο(Υ)λευτικών προϊόντων που θα αναδείξουν οι ...κάλτσες!

...Kαι ως Ομάδα με εύλογη ευαισθησία προς τα "Κοινά" και το μέλλον μας ως υπευθύνων Πολιτών, είμαστε υπερήφανοι που υπήρξαμε απολύτως ευθυγραμμισμένοι με την συντριπτική πλειοψηφία εκείνων που αρνούνται το παρόν άτιμο σύστημα που μας θέλει "πρόβατα επί σφαγήν", διεκδικώντας μαζύ με το 70% των συμπολιτών μας ένα ενάρετο σύστημα διακυβερνήσεως για τη Πατρίδα μας!

ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.