Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2010

ΟΤΑΝ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΒΡΕΧΕΙ ...ΑΓΧΕΜΑΧΑ...
...ΚΑΙ ΕΠΙ ΓΗΣ ...ΒΕΛΗ!

     ΄Οταν ο ουρανός βρέχει ...αγχέμαχα και επί γης ...βέλη, τότε σίγουρα πρόκειται για μια ακόμη προπονητική ημερίδα σαν τη σημερινή! 


Όταν τα μαχαίρια ...υπερίπτανται.


     Μια μεγάλη "παιδική χαρά" ήταν ο προπονητικός χώρος μας καθ' όλη την διάρκεια της πρώτης Προπονήσεώς μας (Σπαθασκία). Γι αυτό φρόντισε ο Δάσκαλός μας Emanuele με μία ωραία άσκηση : τα ζευγάρια πετούσαν ταυτόχρονα τα μαχαίρια τους ο ένας στον άλλο με διάφορους τρόπους και όλοι έπρεπε να τα πιάσουν και να τα ξαναπετάξουν αντίθετα! Διακσεδάσαμε, γελάσαμε, ιδρώσαμε και κάποιοι σιγοψιθυρίσαμε το παλιό εκείνο τραγουδάκι "Ο ουρανός βρέχει ...αρκούδες"!


Και επί γης ...βέλη, πολλά βέλη!


     Μετά τα αγχέμαχα, η σειρά των εκηβόλων και τα Τόξα ανά χείρας, για να στενάξει ο ψάθινος στόχος μας! Καλός ρυθμός εξ αρχής, ο Εmanuele είχε καταφέρει να μας φτιάξει μια εξαιρετική διάθεση μετά το μάθημά του και νά 'μαστε συντεταγμένοι, κάπως σαν στη μάχη του ...Crécy,  να "βομβαρδίζουμε" ...κατά ριπάς τον εχθρό που βρέθηκε στο βεληνεκές των Τόξων μας! Αν σήμερα βρίσκονταν μπροστά μας ο ίδιος ο Φίλιππος VI  με τους 50.000 πολεμιστές του, δεν θα χρειάζονταν οι 10.000 του Εδουάρδου III για να τον κατανικήσουν αλλά θα ήσαν αρκετοί οι "ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ KASSAI"!


Δεν είναι Ουαλοί στο Crécy αλλά ...Έλληνες, "ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ KASSAI" στη Βραυρώνα!


     Αρκετές τοξεύσεις με διάφορους τρόπους, στατικές, εν κινήσει, πάρθιες, από αρκετή απόσταση, βάδην και τρέχονταςστο τέλος για να καταλήξουμε σε ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα, όπως μαρτυρά ο αδιάψευστος φακός


Ομαδικό τροχάδην από απόσταση δεκα πέντε μέτρων και ο στόχος ..."σκατζόχοιρος".


     Σήμερα, βεβαίως, ήμασταν σχετικά ...λίγοι, αφού οι Συνασκούμενοι "ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ" ήσαν απόντες μιας και λίγα μέτρα πιό μακρυά, στο Πύργο Βραυρώνος, έκαναν μια προγραμματισμένη φωτογράφιση. Τους ευχόμαστε να βγήκαν οι φωτογραφίες όπως τις θέλουν γιατί ποιός ακούει τον τελειομανή Διηνέκη αν κάτι δε πήγε κατά πως το οραματίστηκε...


Δεν είναι δυνατό με τέτοιο "φόντο" να μη πετύχει μια φωτογράφιση...


     Το μόνο σίγουρα μετά από τέτοια σαββατοκύριακα, όπως είναι όλα τα σαββατοκύριακά μας, και τούτη η εβδομάδα θα είναι χαρούμενη και δημιουργική, όπως όλες οι "οξυγονωμένες" εβδομάδες μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.